Anket eşiniz maaşınızı istese verirmisiniz?

eşiniz maaşınızı ona vermenizi istiyo?

• evet veririm

OY: 48 55,2%
  • hayır vermem

OY: 22 25,3%
  • düşünmem lazım

OY: 15 17,2%
  • sizin fikriniz

OY: 2 2,3%

• Ankete Katılan
    87

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
evlisiniz ve çalışıyorsunuz.eşiniz maaşını ona vermenizi istiyor........ peki verirmisiniz?

neden ıstedıgıne baglı
ıhtıyac meselemızse tabıkı verırım
ama hesap tutma falan gıbı bıseyde vermem .))

tabiki eşimde benden saklamıyor ve herşey ortadaysa... veririm hayat müşterek...

ayrı gayrı olmamalı zaten..
maaşlar bankada durur,ihtiyaç oldu mu kullanılır...

heee,işin içinde zorbalık varsa tabii,zırnık vermem!

ikimizde maaşımı hesaba yatırıyoruz..faturalarımızda ordan yatıyor kart ordan ödeniyor otomatik talimatla..
ben veriyorum yani...

ikimizde ortak ödüyoruz. seninbenim param yok. harcamalarımızda dikkat ediyoruz. istediğimizi alıyoruz am aaşırıya kaçmamak şartıyla. bana kadının ayrı erkeğin ayrı hesabı olması mantıklı gelmiyor. evlilik paylaşmaktır.ortak olmalı.

evlilikte ayrı gayrı olmaz ki bir hesaba yatırıp oradan harcarız biz normali de budur bence

evimiz için istiyorsa (ki biliyorum zaten) veririm tabiki....

tabiki de veririm o nasil veriyorsa bende ona veririm ama nasil olsa ortak hesabimiza hersey yatiriyoruz ama ben calismiyorum :)

Maaşlarımızı alır birleştiririz bankaya yatırırız.
Faturalar kredi kartı hepsi otamatik ödenir yani.
Ayrı gayrı kesinlikle olmaz aramızda.

vermem çünkü gereksiz harcamalar yapıyor..:dilcikar:
zaten benden istemez günü gelince bana verir benden harçlığını alır..

evlilikte tek cüzdan olur tabiki o benim eşim...

evet veririm
senin maaşın benim maaşım die bişey olamaz evlilikte
kasa ortak

Ben vermiyorum
ondan aliyorum
o bana verir ben hesapta tutar
ben takip ederim herşeyi
onun hesap kitapla işi olmaz
muhasebeci benim sonuçta

:içelim:veririm ki zaten ikimiinde maaşı aynı yere konuyor kese bir yani senin benim yok bizde

bizde de senin benim yok,aynı yere konuyordu,zaten bende eşimden istesem o da bana verir.
evlilikte herşey ortak olmalı.

Vermeme gerek kalmaz cünkü ayni hesaba girer maaslarimiz...kesinlikle ondan saklamam evlilik herseyi paylasmak demektir, paylasirim onunla ne demek...

o bana nasıl veriyorsa bende ona veririm elbet..çalıştığım dönemlerde de herşey ortaktı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…