Anket eşiniz hastalansa organınızı ona verirmisiniz

eşiniz hastalansa organınızı ona verirmisiniz

• Ankete Katılan
    58

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
slm kızlar eşiniz allah korusun hastalandığında organ nakli gerekirse ve sizin organınız ona uygun olursa, organınızı ona bagıslarmısınız ? yani eşinizi organınızı verecek kadar seviyor musunuz ? bunu öğrenmek için sormak istedim.

En içtenliğimle söylüyorum,tabi ki veririm.
Eşim benim canım,kanım,her şeyim. Her koşulda her zaman yanımda olan tek kişi.
Gerekirse canımı bile veririm.

gerçek hayat adam çok zengin ama inanılmaz zengin yaşta kemaline ermiş torunları bile var adama böbrek nakli gerekiyor karısının böbreğide uyuyor kadının böbreğinin birini adama nakil yapıyorlar adam sonra o kadını boşuyor torunu yaşındaki bir kızla evleniyor :47:

gerçek hayat adam çok zengin ama inanılmaz zengin yaşta kemaline ermiş torunları bile var adama böbrek nakli gerekiyor karısının böbreğide uyuyor kadının böbreğinin birini adama nakil yapıyorlar adam sonra o kadını boşuyor torunu yaşındaki bir kızla evleniyor :47:

canım malesef böyle sadakatsizliği gösteren örnekler yaşanabiliyor:47:

veririm zaten eşimsiz bir hayatın düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor benim Allah korusun acısını göstermesin bana:14:

​Evli degilim ama tabikide seve seve veririm aileme,kardeşime,eger evlenirsem eşime hiç düşünmeden tereddütsüz veririm

Allah korusun tabiki böyle bir olay yaşanmasını istemem,başımıza gelmez inşallah.
Ama tabiki veririm.

Back