evet böyle bir konu açtım çünkü bende bilmiyorum ne düşündüğümü herşeyi bizler yapıyoruz hamilelik doğum doğumdan sonrası birde eşlerimize güzel görünebilmek için hemen rejim yapıp fazlalıklardan kurtulma çabası.kaybetme korkusu acaba hamileyken aldatılırmıyım?çocukla eve kapan sabah kahvaltısı ev işi akşam yemeği derken yorgun argın yatağa at kendini birde onların gönlünü yapma var tabii bu arada.tam uyucam derken aklına birşey takılır dönersin durursun uykun gelmez tam dalmışınki sabah olmuş çocuk uyanmış karnı aç beklermi bütün gün halsiz kalırsın hergün böyle devam eder.benim bir kızım var başta çok zor geldi alışmak rahata alışmışlık istediğin zaman çık alışveriş yap gezmeye git arkadaşlarla buluş ama şimdi acaba grip olan biri varmıdır önceden gideceğin yeri arayıp hasta olup olmadığını kontrol etmek ve bunun gibi....şimdi ikinci bir çocuk için planlar yapıyorum eşim sadece olsun bir tane daha diyor güvenemiyorum ne kendime ne eşime ne kızıma.hamileyken mide bulantıları uykusuzluk yada uykuya eğilim acaba eşim bakarmı kızıma bakamaz diyorum çünkü ne kadar tanıyorlar ki çocuklarını bütün gün işteler çocuğun yapabileceği birşeyi bilmiyorlar.çok kararsızım kızıma tek başıma baktım eşim işi dolayısıyla sabah güneş doğmadan işe gidiyor ve akşam erkenden uyuyor kızıyorum ona ama o da haklı düşününce.bu konuyla ilgili sizin düşünceleriniz neler merak ettim.çocukları kendimiz içinmi dünyaya getiriyoruz yoksa eşlerimizde istiyor diye mi?hangisi mantıklı sizce.