-
- Konu Sahibi hayat ve ben
kendi anahtarını kapının arkasına koy içeri giremesin. kapıyı çalmak zorunda kalsın. git aç ama kapıya doğru giderken telefonla konuşuyormuş gibi tamam canım söz söz yarın geliyorum bak ama şimdi kapatmam gerek diye konuş. onun duyucağı şekilde. sorarsa kim diye bi bayan arkadaşının adını uydur. sormazsa bişey deme. ertesi gün sor ona kocacım sen dışarı çıkıyorsun dimi bu gece de. evet derse iyi iyi eğlen de. sonra telefonunu al mesaj çeker gibi yap. bak bakalım o adam o kıskançlık krizinden sonra bir yere gidiyor mu. ha ha bu konuşmadan önce de sen beni çok boş bırakıyorsun gibi laflar et.
Kusura bakma tatlım ama bu verdiğin öneri çok yanlış.Evllikler güven,dürüstlük üzerine kurulu olması gerekmiyormu? yanlış davranışa yanlış davranışlarlamı cvp vericez.....
eşim her zaman yapmasada arada arkadaşlarıyla okey oynar o zamanda abartır zırt pırt ararım ne zaman gelcen bak kapıyı açmam diye o da son el kaldı der..bu son el oyunda 2 saat sonra biter:) geldiğinde konuşurum surat asarım,beni düşünmüyosan oğlumuzuda mı düşünmüyon ne kadar bencilsin zaten akşama kadar çalışıyoruz bizi görmüyo yazık değilmi derim.tamam der .uzun süre arkadaşlarıyla görüşmez..bende bazen istersen çık derim çok sevinir .ama vakitli gel derim....hatta birinde eşimin işyerine gittiğimde arkadaşlarıda orda çalışıyo dedim valla görüşün iyi hoşta biraz vakitli gidin evinize yoksa hanımlarınız dırdırcı olacak ..eşim bozuldu bişey diyemedi tabi...onlarda hak verdi..o zamandan beri arada çıkar..bazen sınırsız özgürlük veririm işstediğin saatte gel ,bazende sınır koyarım..yani dengeyi kurmak önemli...tabi bu sadece sizde bitmiyo.eşinizin anlayışıda önemli
kendi anahtarını kapının arkasına koy içeri giremesin. kapıyı çalmak zorunda kalsın. git aç ama kapıya doğru giderken telefonla konuşuyormuş gibi tamam canım söz söz yarın geliyorum bak ama şimdi kapatmam gerek diye konuş. onun duyucağı şekilde. sorarsa kim diye bi bayan arkadaşının adını uydur. sormazsa bişey deme. ertesi gün sor ona kocacım sen dışarı çıkıyorsun dimi bu gece de. evet derse iyi iyi eğlen de. sonra telefonunu al mesaj çeker gibi yap. bak bakalım o adam o kıskançlık krizinden sonra bir yere gidiyor mu. ha bu konuşmadan önce de sen beni çok boş bırakıyorsun gibi laflar et.
yaa konuş onunla rahatsız olduğunu söyle ,böyle devam ederse seninle ilişkisinin zora giriceğini sorumlulukları olduğunu anlat, anlamazsa kavga çıkart, ilk evlendiğimde eşimde bana öyle davranmak istemişti pazar günleri abimle arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diyip çıkıyordu, evlendiği için eve kapanamıyacağını söylüyordu, hatta evlendiğim için sosyal hayatım azaldı , ticaret için sosyal hayat şartmış gibi ekonomik durumumuzla ilgili beni suçluyordu, bende hep olay çıkartıyordum, hiç sakin kalamadım, sabah sekizden akşam 10'a kadar zaten evde olmadığını o saatlerde zaten karışmadığımı ama o saatten sonrasına ve pazar günlerine müdahele edebileceğimi söyledim,surat astım,kavga ettim ,ağladım, sonra çocuk olunca düzeldi şimdi nadiren gider ve bana haber verir. sinir bozucu bir durum
anlat konuş faydası yokki bende bıraktım kendi haline ne yaparsa yapsın bi zaman sonra yorulyo insan söylemekten kavga çıkart surat as küs hiç oralı olmazki hatta kızar bile erkekler için arkadaşlar daha önemli evlenince biz vazgeçiyoruz onlar geçemiyolar