• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz doguma/dogumhaneye sizinle birlikte girdi mi?

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba hanimlar..! Ben bekarim ve gecen günlerde aklima takilan birseyi sormak istiyorum...! :smiley-cool:

Kisacasi soruyorum: Esiniz normal dogum esnasinda (sezeryan demiyorum) sizinle birlikte dogumhaneye girdimi? Girmediyse, sebebi neydi? Girdiyse, nasil algiladi?

Sadece türk erkeginin bu konudaki konumunu merak ediyorum..şakkıdı

Dogum yapan tüm bayanlarin bidiklarini ALLAH sahiplerine bagislasin..:ecrin_bebek: :nazar:

TSK!! a.s.

ben sezeryan oldum,esım gırmedı ama normal dogumda ypsaydım gırmesını ıstemezdım.erkeklerın o goruntuyu gordukten sonra eslerıne karsı cıns olarak yaklasamayacaklarını dusunuyorum gercı bu benım nacızane fıkrım.esını dogumda yanında ısteyen bayanların dusuncesıne saygı duyuyorum ama ben ıstemezdım

bende ilk başta eşimin o halimi görünce benden soğuyacağını düşünüp gelmesini istememiştim fakat gün yaklaştıkça desteğe ihtiyacım olduğunu yalnız yapamayacağımı anladım...
eşim doğumda yanımdaydı hatta dr karnıma desteği hemşirenin değil eşimin yapmasını istedi. çok güzel ve özel bi tecrübe oldu bizim için kızımızı beraber kucağımıza aldık. bana yardım etmektende çok gurur duyuyor kendisi buda benim hoşuma gidiyor ebesi sensin diye gülüşüyoruz :)))...

ayrıca cinsel hayatımız hiçmi hiç etkilenmedi.:)

benim esim girdi doguma hemde kendi istegiyle gerci bende cok istiyodum zaten
cokda destegini gördüm allah razi olsun herseyime katlandi ve nasil birlikde bebek sahibi olmak istediysek dünyaya gelirkende birlikde karsiladik melegimizi
zaten o olmasaydi dogum yapamazdim
iyiki vardi yanimda ve iyiki destegini eksik etmedi benden allah razi olsun ondan

benim eşim girmedi isterdim ben girmesini ama o beni o halde görmeye dayanamıcanı söyledi.dayanamam cok üzüülürüm dedi :(

Bende internetten okumştum.. Doğuma giren eşler eşlerinden cinsel anlamda soğuyabiliyorlarmış...

Back