- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru laf bizde de erkeğin tırnağını çok uzatmayacaksın yoksa sana geçirir gibi bir şey varBen erkek arkadasimin bile maasini biliyorum, kaldi ki bir koca karisindan saklicak..
Arkadasiniza soyleyin kendinden fedakarlik etmesin istedigini alsin yesin giysin..
Borcu olan koca bile luks icinde yasiyorsa..
Ha bu yillardir boyle devam ediyor ve surekli kavga cikiyorsa ayrilik yolu gorunuyor..
Sonuna da soyle bir soz ilistireyim..
"Kocanizin parasini yeyin kizlar,
yeyin ki baskasina verecek parasi kalmasin.."
Bir adam 40.000 tl lik nerede gezmiş ne yapmış olabilir?çok doğru laf bizde de erkeğin tırnağını çok uzatmayacaksın yoksa sana geçirir gibi bir şey var
konuya yorumum da ben olsam bir daha o adama hayatta güvenmem
bir insan para harcıyorsa maaşının bir kısmını dahi karısından saklıyorsa gizlediği bir şeyler vardır ondan
yiyip içip geziiyorsa karısıyla beraber yapsın tek başına yapıyorsa ya hovardalık yapıyor ya kumar oynuyor
en iyi ihtimal anne babasına para gönderiyor o bile iğrenç senin rızkında olan paradan adam sana sormadan yolluyor
ben arkada ki adama güvenemezsem bir gün eve haciz getirebileceğini bilerek nasıl yapayım
yapanları gördüm mahallemizde bir teyzemiz vardı
adam hem borç yapan hem içki içen biriydi tabii türlü yalan borçlular kapı yumruklayınca kadının haberi oluyordu
artık kadın dedektif gibi adamın gittiği yerleri takip edip borçlarını deftere yazıyordu o zaman
en son adamlara bana güvenip kocama içki vermeyin ben ödemem kocam da zaten ödemez diyordu
adam yiine ta başka semtlere gidiyordu
ne kadar yıpratıcı bir yaşam
şimdi işler daha da kötü rahatlıkla alınan krediler kredi kartları evdeki karısına anasına babasına güvenip borç yapan tipler yani o adam istediği yerde içkiyi de kıyafeti de bulurdu bu zaman olsa
Durum böyle olmasaydı yani adam hiç borcun yükünü yansitmadan evin geçimini ihtiyaçları karsilasaydi o zaman arkadasin karişmasin hiç diyecektim.kendi bir çok şeyden fedakarlık yapıp kişisel harcamalar diyelim eşinin yine marka ve lüks hayatına devam ettiğini söylüyor.
Bu da çok önemli bir husus bence. Kesinlikle katılıyorum.Kendi parasını kazanabiliyorsa arkadaşın kesinlikle parasını ayırsın ve hiçbirşeye
arkadaşım annesine geçmiş zaten bir kaç gün kalıcak çocuğun ailesinide çağıracaklar, birde şu durum var çocuğun aileside sürekli para sızdırmaya çalışan tipler, madem oğlumuz o kadar para alıyor hepsini geline yedirmeyiz mantığındalar.Hal böyle olunca bu para onlaramı çekildi yoksa çocuk tek başınamı yedi gerçek ortaya çıksın.Oğullarının ne haltlar yediğini görsünlerYanlis bir tutum. Para sakliyorsa gizli isler ceviriyor veya cevirmis demektir. Yani yanlis bir seyler var ortada ki aciklayamiyor... Guven olmadan olmaz. Adam seffaf sekilde durustce anlatsin, buna da yanasmiyorsa gereken yapilir bence
kendi parasını kazanıyordu,3 yıl çalıştı ama yine param bitti deyip çekiştriyormuş.Arkadaşım nasıl başardıysa 20.000 biriktirmiş, sonradan aklına giriyor işyeri aç diye arkadaşım işyeri açtı, ama işler umduğu gibi gitmeyince hazırdaki parada gitti. Yani adamın bir para emiciliği var kesinlikle.Bu da çok önemli bir husus bence. Kesinlikle katılıyorum.
Uzuldum o kisilerin adina cunku bir yuva kolay kurulmuyor, Allah kimsenin hayallerini basina yiktirmasin. Madem sorumluluk alamiyorsun, neden yanindakini de yakiyorsun...arkadaşım annesine geçmiş zaten bir kaç gün kalıcak çocuğun ailesinide çağıracaklar, birde şu durum var çocuğun aileside sürekli para sızdırmaya çalışan tipler, madem oğlumuz o kadar para alıyor hepsini geline yedirmeyiz mantığındalar.Hal böyle olunca bu para onlaramı çekildi yoksa çocuk tek başınamı yedi gerçek ortaya çıksın.Oğullarının ne haltlar yediğini görsünler
Ben olsam boşanırdım, bu kadar basit! Allah bilir neyin borcunu ödüyor. Adam zaten yalanla başlamış o evliliğe. Bu şekilde fazla uzun sürmez...konu arkadaşımla ilgili eşi en başından beri aldığı maaşın ne kadar olduğunu kendisinden saklıyor, tesadüf bir şekilde maaşının aslında kendi bildiğinden daha fazla olduğunu öğreniyor, birde bilmediği bir kredi borcu daha olduğunu? siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız,bu para mevzuları sürekli aralarında sorun yaratmakta. Yani sürekli arkadaşımın bilmediği borçlar ortaya çıkıyor.Bu bilinmeyen kredide evlendiklerinden beri ödediği bir borçmuş açıklaması bekarken çok açıldım toparlanmak için çektim krediyi şeklinde.3,5 senedir evliler 1 sene daha varmış kredinin bitmesine buda ortalama 40.000 tl lik bir borcu saklamış demek..Ay sonunda hep ekside olduklarını kendi bir çok şeyden fedakarlık yapıp kişisel harcamalar diyelim eşinin yine marka ve lüks hayatına devam ettiğini söylüyor. Konuyu ailesi ile paylaşmış onlar bu kaçıncı artık deyip, arkasında olduklarını ayrılma konusunda destek vereceklerini söylüyor. Böyle bir durumda objektif fikirlere ihtiyacı var siz olsanız napardınız?