Eşiniz aldığı maaşı sizden saklarsa?

evet tamda sizin yaşadığınız durum ve dediğiniz gibi benimde borcum var deyip lüksünden vazgeçmiyor, işyeri servisi var diyelim ama o aracı ile gidiyor ayda 600 tl yakıt parası düşünün
Lukse duskunluklerı hepsınde aynı demekkı :KK66: Allah sabır versın egerkı esının kendını frenleme ıhtımalı yoksa boyle devam edecekse hıc cekmesın bosansın ya da evın ortak gıderlerı odenınce o da harcasın doya doya kendıne parasını ..

Eşim de savurgan,borç varken bile lüksünden taviz vermezdi. O yüzden maaş idaresi artık bende.Yani sorumsuz bir erkek nasıl olur anlarım da 40.000 fazla değil mi ya, faizse ödemeyi geciktirip borçları katlamışsa bilemem ama fazla geldi. Bence belirli bir şeye harcanmış,üstünü örtmeye çalışıyor gibi. Ek olarak eşinin maaşını bilmemesi de ayrı bir soru işareti. İnsan hayat arkadaşına güvenemiyorsa kime güvenebilir ki.
arkadaşımda kaynı evlenirken ona çekip verebileceği ihtimalinide düşünüyor eğer öyle ise oda kötü çünkü kendileri evlenirken hiç kimse yardım etmemiş, hatta kayınpederi bu ev oğlumundur siz oturun dediği evden kira alıyormuş,eşi bunuda saklamış.Babasına kira ödediğini yani

Bu arada başlıktaki sorunuza cevap veriyorum benden istese de saklayamaz.Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve ben muhasebeciyim.Aldığı para,prim vs hepsi benim elimden geçiyor.:KK53::KK53:

ben olsam cıldırırıdım herhalde. neyin borcu bu acaba diye de düşündürmedi değil

Gorunen o ki bu adam sorumsuz, hesabini kitabini bilmeyen biri. Ne yazik ki degismez. Arkadasinizin evliligi borc odemekle gecer. Ayrica oyle evlilik mi olur? Kocasinin maasini gizlemesi ne demek? On binlerce lira borc ne demek?

Daha geçen gün farklı şekilde bu durumu gördüm.
Eşimin işarkadaşı ben oturuyoduk.adam 14 yıllık evli 2 çocukları var. Karı koca çalışıyolar ve kenarda 1 liraları bir Dikili Ağaçları yok. Üstelik kirada vermiyolar kayınpederin evinde kayınpederle birlikte oturuyolar.
Eşiyle problemleri var ayrı eve çıkmalarını söyledim adam döküldü.
Karısından gizli Borçları var 8bin bi kredi kartına 12bin birine 20bin bankaya ve bunlar ödenipte kalan kısımları.
Karısının 1 kr borçtan haberi yok ve aldığı maaştanda.
Bu arkadaşın maaşı 5bin lira eşi 2bin olarak biliyo.
Yani Heray 3bin saklıyo demek oluyo.

Benim Başıma gelse ben tek kelimeyle çeker giderdim.

3,5 sene katlanmış bir de para biriktirip eline saymış, beklemiş bence 1 sene daha bekleyip gidişata baksın arkadaşınız.

Ailesi arkasndaysa hic düsünmesn ayrilsn bnce bu adam smdiden bu kadar cok sey sakliyorsa ilerde kim bilir neleri cikar ortaya

Ailesi arkasndaysa hic düsünmesn ayrilsn bnce bu adam smdiden bu kadar cok sey sakliyorsa ilerde kim bilir neleri cikar ortaya
ailesi arkasında çık gel diyorlar hatta baskıda yapıyorlar bundan adam olmaz diye, çocukta yok olsa bile kabülümüz ama böyle biri çocuk oluncada düzelmez diyorlar

Daha geçen gün farklı şekilde bu durumu gördüm.
Eşimin işarkadaşı ben oturuyoduk.adam 14 yıllık evli 2 çocukları var. Karı koca çalışıyolar ve kenarda 1 liraları bir Dikili Ağaçları yok. Üstelik kirada vermiyolar kayınpederin evinde kayınpederle birlikte oturuyolar.
Eşiyle problemleri var ayrı eve çıkmalarını söyledim adam döküldü.
Karısından gizli Borçları var 8bin bi kredi kartına 12bin birine 20bin bankaya ve bunlar ödenipte kalan kısımları.
Karısının 1 kr borçtan haberi yok ve aldığı maaştanda.
Bu arkadaşın maaşı 5bin lira eşi 2bin olarak biliyo.
Yani Heray 3bin saklıyo demek oluyo.

Benim Başıma gelse ben tek kelimeyle çeker giderdim.
her ay 3000 lira yani bir evi daha geçindirecek parayı eşinden saklıyor, eminim eşide arkadaşım gibi kıt kanaat birşeyi alırken on kere düşünüyordur

adam para hesabı yapamayan biri demekki.
arkadaşınız eğer yapabiliyorsa evin idaresini eline alacak.
gelen para onda toplanacak ve tüm ödemeleri o yapacak.
boşanmamak için bunu şart koşabilir eşine.
bence de en mantıklı öneri bu.

çok güven sarsıcı
ölümlü kalımlı dunyada kımden ne kadar alacak var kıme ne kadar verecek var ne nedır
kısısel sıfreler banka hesapları
esler bırbırınınkını bılmelı bence
kımın malını parasını kımden saklıyor kı adam
o parayı kendı maasıyla kazanmıs olabılır ama eşininde rızkı var hakkı var

yok o şekilde bir açığını görmemiş hiç arkadaşım şüphe uyandıracak bir durumu olmamış
Valla canim ben pesini birakmam oyle bi sey olsa tek tek faturasini isterim kaybolan guveni tekrar kazanilmasi icin...gerci bir kere sarsildi hic birsey eskisi gibi olmaz ne hayatlar varya adama acayip sinir oldum.bide arkadasina soyle hic bir seyden emin olmasin bence tek sakladigi para degil gunahi boynuna !!!!!

çok güven sarsıcı
ölümlü kalımlı dunyada kımden ne kadar alacak var kıme ne kadar verecek var ne nedır
kısısel sıfreler banka hesapları
esler bırbırınınkını bılmelı bence
kımın malını parasını kımden saklıyor kı adam
o parayı kendı maasıyla kazanmıs olabılır ama eşininde rızkı var hakkı var
çok haklısınız olaya birde bu taraftan bakmak var ölümlü kalımlı dünya ona bir şey olsa arkadaşımın haberi bile olmayacak, bir acı üstüne bir acı daha yaşayacak belkide..

Valla canim ben pesini birakmam oyle bi sey olsa tek tek faturasini isterim kaybolan guveni tekrar kazanilmasi icin...gerci bir kere sarsildi hic birsey eskisi gibi olmaz ne hayatlar varya adama acayip sinir oldum.bide arkadasina soyle hic bir seyden emin olmasin bence tek sakladigi para degil gunahi boynuna !!!!!
aslında adam bu saklama olayını huy edinmiş evlenmeden öncede hepatit b taşıyıcısı olduğunu saklamış nikah zamanı testlerde çıkmıştı, yalan dolan işi gücü

aslında adam bu saklama olayını huy edinmiş evlenmeden öncede hepatit b taşıyıcısı olduğunu saklamış nikah zamanı testlerde çıkmıştı, yalan dolan işi gücü
aa bak bu çok önemli işte. hastalık saklanır mı yahu? Allah muhafaza aids kanser vs olsa kıza hastalık bulaşsa ne olacaktı?
bundan sonra işin rengi değişti. bu adam sadece savurgan değil, büyük yalancı.
bundan koca olmaz, baba da olmaz. yol yakınken ayrılmak daha iyi bana göre.

konu arkadaşımla ilgili eşi en başından beri aldığı maaşın ne kadar olduğunu kendisinden saklıyor, tesadüf bir şekilde maaşının aslında kendi bildiğinden daha fazla olduğunu öğreniyor, birde bilmediği bir kredi borcu daha olduğunu? siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız,bu para mevzuları sürekli aralarında sorun yaratmakta. Yani sürekli arkadaşımın bilmediği borçlar ortaya çıkıyor.Bu bilinmeyen kredide evlendiklerinden beri ödediği bir borçmuş açıklaması bekarken çok açıldım toparlanmak için çektim krediyi şeklinde.3,5 senedir evliler 1 sene daha varmış kredinin bitmesine buda ortalama 40.000 tl lik bir borcu saklamış demek..Ay sonunda hep ekside olduklarını kendi bir çok şeyden fedakarlık yapıp kişisel harcamalar diyelim eşinin yine marka ve lüks hayatına devam ettiğini söylüyor. Konuyu ailesi ile paylaşmış onlar bu kaçıncı artık deyip, arkasında olduklarını ayrılma konusunda destek vereceklerini söylüyor. Böyle bir durumda objektif fikirlere ihtiyacı var siz olsanız napardınız?

Cnm bende eşimin maaşının hepsini bilmiyorum aylık 1600tl bana verir zaten çok değil maaslarimiz ben kendi maaşımida katar evin giderlerini karsilarim

Esimde borç yaptı zamanında bence kizda kendinden kismasin kizsin konuşsun
Ama ayrılmak için yeterli degil

X