• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinin sperm testinde lökosit çıkıp hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saripapatya67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
14
8
1
35
Merhaba,
Eşinin spermiogram testinde lokosit sayisi yuksek cikip hamile kalan varmi? 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz ve son 1 yildir doktorlardayiz. Eşimde lokosit 10-12 cikti baya yuksek yani antibiyotik kullandi duzeldi sonraki ay hoop yine lokosit yukseldi. Aralik ayinda klomen kullandim ve catlatma ignesi oldum cok umitlendim bu sefer oldu diye ama olmadi.Esimde gitti yine sperm testi yaptirdi bol lökosit cikmis yine internette izledigim videolarda lokosit varsa sperm testindeki diger degerler gecersizdir diyo doktorlar. Basina boyle bise gelen ve hamile kalan varmi tedavisi nedir. Bu lökosit icin kür varmi? Bide esimin hareketlisi dusuk bunu nasil hizlandirabiliriz.
Lutfen tek cumlede olsa yorumlarinizi esirgemeyin.
Şimdiden yardimci olmak isteyen herkese çook teşekkür ederim.

eşin temizliğine dikkat edecek , üşütmeyecek ,tabıkı sende ,
ilaçlarını düzenli kullansın ,

bal polen arı sütü karışımları var onlardan kullanabilir ,

çok geçmiş olsun

Merhaba,
Eşinin spermiogram testinde lokosit sayisi yuksek cikip hamile kalan varmi? 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz ve son 1 yildir doktorlardayiz. Eşimde lokosit 10-12 cikti baya yuksek yani antibiyotik kullandi duzeldi sonraki ay hoop yine lokosit yukseldi. Aralik ayinda klomen kullandim ve catlatma ignesi oldum cok umitlendim bu sefer oldu diye ama olmadi.Esimde gitti yine sperm testi yaptirdi bol lökosit cikmis yine internette izledigim videolarda lokosit varsa sperm testindeki diger degerler gecersizdir diyo doktorlar. Basina boyle bise gelen ve hamile kalan varmi tedavisi nedir. Bu lökosit icin kür varmi? Bide esimin hareketlisi dusuk bunu nasil hizlandirabiliriz.
Bizimki daha yüksek 15-16 .. Sperm sayısı gayet iyi ama enfeksiyon var dedi doktor , hareketsizliğe de neden olabiliyormuş enfeksiyon. Sperm kültürü testi vercez artık. 11 ay oldu bizimde deneyeli. Eşimde ki problem çözülüpte hamile kalamadıysam rahim testi yaptıracağım.

lütfen sizde enfeksiyon varmı diye doktora gidin
benim eşimin spermlerinde lökosit çıktı tedavi oldu düzeldi ama doktor sanada bulaşmış olabilir
bu sürekli devam eder o sana sen ona, sende baktır dedi
ben hayatta enfeksiyon kapmadım o gün gittim ve doktor haklı çıktı kapmıştım
böylece ikimiz düzelmiş olduk
hergün mutlaka iç çamaşırını değiştirsin

Bizimki daha yüksek 15-16 .. Sperm sayısı gayet iyi ama enfeksiyon var dedi doktor , hareketsizliğe de neden olabiliyormuş enfeksiyon. Sperm kültürü testi vercez artık. 11 ay oldu bizimde deneyeli. Eşimde ki problem çözülüpte hamile kalamadıysam rahim testi yaptıracağım.
Merhaba canım benim eşimde de çıktı enfeksiyon hızı sayısı vs. İyi ama o çıktı antibiyotik verdi eşime dr. Kullandı eşim ama testi tekrarlamadık bu ay korunmayı bıraktık. Siz ne yaptınız gebe kaldınız mı?

Merhaba,
Merhaba canım ne yaptınız aceba enfeksiyon geçti mi? Gebe kaldınız mı? Benim eşimde de çıktı enfeksiyon antibiyotik kullandı eşim testi tekrarlamadık bir daha geçti mi bilmiyorum 😓

Merhaba canım benim eşimde de çıktı enfeksiyon hızı sayısı vs. İyi ama o çıktı antibiyotik verdi eşime dr. Kullandı eşim ama testi tekrarlamadık bu ay korunmayı bıraktık. Siz ne yaptınız gebe kaldınız mı?
[/QUOTE
Yani bizde şöyle bir şey oldu en son kültür testi sonucunda " bakteri izole edilemedi"yazıyordu. Doktorda bir ilaç vermiş 200 tl :eek:bu nasıl bir ilaç böyle anlamadım açıkçası , almadıkta . Ben pazartesi HSG'ye gireceğim onda da korkuyorum corona virüsünden dolayı

Anladım canım. Eczaneye sorun ne için DİE. Bende çekildim hgs 1 yıl oldu bende bebek olmadı hala sonuçlarım temiz çıkmıştı

Canım n’aptınız hgs çekilecektiniz en son çekildiniz mi gebelik oldu mu? Eşinize tekrar test yapıldı mı?

Back