esının sperm degerlerı dusuk olanlar kecıboynuzu kürü uygulasın!

Rosem

****BİRİCİGİM***
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
3.103
20
kıslar hepınıze merhaba.
cumartesı gunu esımle tedavıye baslamak ıcın doktora gıttık.doktorum esımden ve benden test ıstedı.esımden spermiogram ıstedı. bundan yaklasık 9-10 ay once esımın sperm degerlerı dusuktu hareketı azdı.
degerlerımız kecıbozynuzu kuru sayesınde cok artmıs kıslar.hareket oranımız %64 olmus. :nazar::nazar:onceden hareket oranımız toplamda %28 dı.
sızınde esınızın degerlerı dusukse lutfen hıc usenmeden esınıze kecboynuzu kuru yapın.
ben ılk hafta kuru esıme sabah ve aksam ıcırdım daha sonrasında sadece aksamları ıctı.cok sukur Allah'ıma..senağlama
ınsallah bıran once bebısıme kavusurum bugun yumurta gelıstırıcı hapa baslıyorum dua edın lutfen.:dance:
kecıboynuzu kürünü bılmeyenlere yazıyorum:Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
ınsallah hepımız faydasını goruruz kıslar..sevgıler..a.s.

canım benim eşiminde spermlerinde hareket azlığı çıktı bende birbuçuk aydır bu kürü uyguluyorum temmuzun başında bir test yapmayı düşünüyoruz inşallah hareketi artmıştır baklım her şeyin hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırlı olur ve hamiy kalırsın.

canım benim eşiminde spermlerinde hareket azlığı çıktı bende birbuçuk aydır bu kürü uyguluyorum temmuzun başında bir test yapmayı düşünüyoruz inşallah hareketi artmıştır baklım her şeyin hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırlı olur ve hamiy kalırsın.

canım hıc ıhmal etme kürü ınsallah hepımız faydasını gorururz..:dance:

ROSEMIMM CANIM NEDİR BİZİM BU EŞLERDEN ÇEKTİĞİMİZ heheh inşallah hergün yedirmemizin karşığını kısa zamanda alıcaz:dance::dance:

ROSEMIMM CANIM NEDİR BİZİM BU EŞLERDEN ÇEKTİĞİMİZ heheh inşallah hergün yedirmemizin karşığını kısa zamanda alıcaz:dance::dance:

ınsallah canım hıc yılmadan hergun kecıbozynuzu kuru yaptım.esımın hareket oranı cok dusuktu %28 dı cok sukur %64 olmus..:dance::dance:

kıslar hepınıze merhaba.
cumartesı gunu esımle tedavıye baslamak ıcın doktora gıttık.doktorum esımden ve benden test ıstedı.esımden spermiogram ıstedı. bundan yaklasık 9-10 ay once esımın sperm degerlerı dusuktu hareketı azdı.
degerlerımız kecıbozynuzu kuru sayesınde cok artmıs kıslar.hareket oranımız %64 olmus. :nazar::nazar:onceden hareket oranımız toplamda %28 dı.
sızınde esınızın degerlerı dusukse lutfen hıc usenmeden esınıze kecboynuzu kuru yapın.
ben ılk hafta kuru esıme sabah ve aksam ıcırdım daha sonrasında sadece aksamları ıctı.cok sukur Allah'ıma..senağlama
ınsallah bıran once bebısıme kavusurum bugun yumurta gelıstırıcı hapa baslıyorum dua edın lutfen.:dance:
kecıboynuzu kürünü bılmeyenlere yazıyorum:Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
ınsallah hepımız faydasını goruruz kıslar..sevgıler..a.s.

rosem canım çok sevindim,bizde ilk defa dün verdik spermiogramı,sonucu bekliyoruz,doktorum istedi,bende klomene başladım,hepimiz için hayırlısı olsun,gerçekten değerler çok iyi,Allahım en kısa zamanda kavuştursun bizleri bebişlerimize...

rosem canım çok sevindim,bizde ilk defa dün verdik spermiogramı,sonucu bekliyoruz,doktorum istedi,bende klomene başladım,hepimiz için hayırlısı olsun,gerçekten değerler çok iyi,Allahım en kısa zamanda kavuştursun bizleri bebişlerimize...
canım tesekkur ederım..ınsallah sızınde sonuclarınız ıyı cıkar.esıne sureklı kecıboynuzu pekmezı ve kecıboynuzu suyu ıcır olurmu..
ınsallah bıran once bebıslerımıze kavusuruz..:1hug:

rosemcim eşin nasıl içiyor onu.benim eşim imkanı yok içmez.bizimde sperm sonuçlarında hareketsizlik çıktı.eşim perhizinden emin olamadı.doktor yeniden yaptırın dedi.neyse yaptırmadı söyleye söyleye yaptırdımki bi üroloğa filan gidelim diye.yaptırdı gösterdik doktora düzelmiş dedi.üroloğa gerek yok dedi.ama sonucunda azosperm yazıyor.doktor sonuca iyi dedi.eğer eskisi gibi olsaydı aşılama yapardım dedi.bakalım canım ya.rabbim nasip ettimi bi tane spermdende nasip eder.biz acabalarla erteliyoruz.şu kafamızı bi rahat bıraksak bebişlerde gelir.

yabangulum sen de benim gibi caktirmadan koy yemeklerine. yemekleri keciboynuzu suyu ile pisir. mesela ben ib=ncir tatlisi yaptigim zaman katiyyen uzerine seker ekmem. pekmez ekerim. sen de bulursun yollarini. caktirma ona yoksa yemez.

tozundan al. pudingin icine falan koy. tarcin diye serp. her gun 1 tatli kasigi 2 tatli kasigi olsun icir.

yabangulum sen de benim gibi caktirmadan koy yemeklerine. yemekleri keciboynuzu suyu ile pisir. mesela ben ib=ncir tatlisi yaptigim zaman katiyyen uzerine seker ekmem. pekmez ekerim. sen de bulursun yollarini. caktirma ona yoksa yemez.

tozundan al. pudingin icine falan koy. tarcin diye serp. her gun 1 tatli kasigi 2 tatli kasigi olsun icir.

:a015:benim eşim pekmez sevmez.o bende sorun yok diyor yemiyor.anlar hemen eşim.ama yinede tavsiyen için teşekür ederim.a.s.:çok üzgünüm:

rosemcim eşin nasıl içiyor onu.benim eşim imkanı yok içmez.bizimde sperm sonuçlarında hareketsizlik çıktı.eşim perhizinden emin olamadı.doktor yeniden yaptırın dedi.neyse yaptırmadı söyleye söyleye yaptırdımki bi üroloğa filan gidelim diye.yaptırdı gösterdik doktora düzelmiş dedi.üroloğa gerek yok dedi.ama sonucunda azosperm yazıyor.doktor sonuca iyi dedi.eğer eskisi gibi olsaydı aşılama yapardım dedi.bakalım canım ya.rabbim nasip ettimi bi tane spermdende nasip eder.biz acabalarla erteliyoruz.şu kafamızı bi rahat bıraksak bebişlerde gelir.
yabangulum canım benım.esım kecıboynuzu suyunu hıc usenmeden ıcıyor sanırım tadı hosuna gıdıyor ama pekmezını hıc sevmıyor.kafamçokkarıştı
bu erkelerde nekadar ınatcı yahu..ıcırene kadar akla karayı secıyordum.:1shok:
bız herseye katlanıyoruz onlar pekmez ıcmeye usenıyor.

sen bıraz ısrarlarında devam et canım.bırde esının sonuclarını alınca bana muhakkak yaz canım..sevgıler..a.s.

ya peki hareketsizleri hareketlendiriyor mu bu kür? ben de yapıyorum yaklaşık 2 aydır dr 3 ay sonra gelin dedi beklıyoruz bakalım....yani ileri hareketli sıfır sanırım oda en önemli olan demi?

ya peki hareketsizleri hareketlendiriyor mu bu kür? ben de yapıyorum yaklaşık 2 aydır dr 3 ay sonra gelin dedi beklıyoruz bakalım....yani ileri hareketli sıfır sanırım oda en önemli olan demi?

Canım bizim de 28.01.2008 tarihinde yaptırdığımız ilk spermiogramda ileri hareket %0 idi 04.03.2008 tarihinde yaptırdığımız testte %50'ye çıkmıştı. 09.06.2008 tarihinde yaptırdığımız spermiogram da ise ileri hareketlilik tek başına %70 idi.

Doktor eşime trental diye bir ilaç , e vitamini (evicap 400mg) verdi sadece. ilk spermiogramdan sonra sadece bu ikisini dediği ölçüde kullandı. sigarayı bırakmadı. o zamanlar keçiboynuzuna başlamamıştık. sadece eşim çok sıcak suyla banyo yapardı. internetten okuduğum kadarıyla sıcağın spermlere kötü geldiğini görmüştüm. o günden sonra sıcak suyla banyoyu bıraktı. hatta soğuk suyla şokladı hep her duşta. ve 36 gün içinde ileri hareketlilik ilaç ve sıcak banyoyu kesme ile %50 arttı.

O spermiogramdan sonra doktor trentali bırakın dedi.Sadece evicapa devam edildi. , sıcak duş yine yoktu. cep telefonunu da cebine koymadı. 3 ay sonraki sonuç %70 ileri hareketli idi.

Bizim morfoloji sorunumuz var. Bu sebeple eşim en son spermiogramdan sonra sigarayı bıraktı , keçiboynuzuna başladık (yeni 3 hafta oldu) , e vitamini , selenyum , çinko alıyor. 3 ay sonra tekrar test yaptıracağız.

Sıcak su olayını eşin uyguluyorsa bıraksın derim. keçiboynuzunun faydası olacağına da düşünüyorum. e vitamini almasının da zararı olmaz. geçmiş olsun canım

kIZLAR BENİM EŞİM SUYUNU İÇMEZ HAYATTA,KENDİSİNİ DE DİŞLERİMİ MAHVETTİ DİYE YEMEYİ BIRAKTI.kİBELE YEMEKLERE TIOZUNU KOYMAK YA DA SUYUNU KOYMAK ETKİSİNİ AZALTMAZ MI? PEKMEZİNİ TAHİNLE KARIŞTIRINCA YİYOR.BENİMKİNDE SORUN YOK SANIRIM DA BEN TEDBİR OLSUN DİYE YAPIYORUM.

kibele cok zekisin :)) benimde esim sevmiyordu keciboynuzu pekmezini burda keciboynuzunun kendiside yok bende ictigi kahveye damlatiyordum bu kahvenin tadi niye boyle garip diyordu :))))))))) ama artik israrlarima daha fazla karsi gelemedi yiyor pekmezi :))))))

X