• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini pompalı tüfekle 7 aylık kızını ayaklarıyla ezerek öldürdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde cinnet getirdiği öne sürülen 42 yaşındaki Bayram Ergen, eşi 35 yaşındaki Birgül Ergen’i pompalı tüfekle öldürdükten sonra 7 aylık kızı Elif Beyza’yı da ayaklarıyla ezerek öldürdü.

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi 1331 Sokak’taki olay, bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Sezonluk turizm işçisi olarak çalışan ve kış sezonunu evinde geçiren Bayram Ergen, henüz bilinmeyen nedenden dolayı cinnet getirdi. Ergen, pompalı tüfekle eşi Birgül Ergen’e tek el ateş etti. Kaçmaya çalışırken göğsünün sol kısmına isabet alan Birgül Ergen, evin giriş kapısının önüne yığılarak yaşamını yitirdi.

BEBEĞİNİ AYAKLARIYLA EZDİ

Bayram Ergen daha sonra tek çocuğu olan henüz 7 aylık Elif Beyza Ergen’i öldürmek istedi. Bayram Ergen iddiaya göre minik bebeği ayaklarıyla ezdikten sonra evden ayrıldı. Ağır yaralanan Elif Beyza, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradaki müdahaleye rağmen Elif Beyza kurtarılmadı.

Bayram Ergen ise bir süre sonra polis ekiplerine teslim olurken, anne ve kızın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

’SAKİN BİRİYDİ’

Konuya ilişkin bilgi veren Çatalarık Mahallesi Muhtarı Hasan Kuşkonmaz, daha önceden tanıdığı Bayram Ergen’in sakin bir kişi olduğunu söyledi. Eşiyle çok fazla kavga etmediğini anlatan Kuşkonmaz, "Evde yatalak babası vardı. Eşiyle birlikte ona bakıyorlardı. Kavgacı biri değildi. Nasıl böyle bir şey yaptı anlam veremedik. Bu bebeği dünyaya getirmek için çok beklemişler ve uğraş vermişler. Yaklaşık 10 yıl çocukları olmamış. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Babasını Marmaris’teki kardeşinin yanına göndereceğiz" diye konuştu.

DHA

Cani sıkılan cinnet geciriyor
Hadi kavga ani karini oldurdun
Bebeginide oldurdun tamam
Ya ben yolda karinca gorsem basmadan gecerim
Sigarami bu ayaginla eziyorsun
Hayir anlamaya calisiyorum da bazi seyleri hic anlayamiyorum
Cehrnnem zebanileride seni ezsinler de gor gununu
İnsan koklamaya kiyamaz yavrusunu
Ayagi ile ezmis pislik

Bayram E., Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Emniyet müdürlüğü çıkışı sırasında gazetecilerin "Cinayetleri neden işlediniz?" sorusu üzerine Bayram E., "Kayınvalidem ve kayınpederimden hakaret işittim. Olaylar bu yüzden yaşandı" dedi.

Basın mensuplarının, "Çocuğunuz da hastane yaşamını yitirdi, üzgün müsünüz" demesi üzerine Bayram E., "Değilim" diye yanıt verdi.

Aileyi tanıyanlar, cinayet zanlısı kişinin işsiz kalması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğunu ileri sürdüler.

cnntürk

Bu tip haberlerde la havle çekmek geçiyor içimden, bir insan evladı, üstelik etrafındaki insanlarında sessiz diye tabir ettiği biri kayınvalide, kayınpeder hakaret etti diye eşini öldürür mü? Eşini öldürdün, 7 aylık bebeğini ayaklarının altında nasıl ezdin:50:

Caniliğe yeni kılıf cinnet:50:

Gözün dönecek kadar kendini kaybediyorsan çık dolaş, sakinleş, kayınvalidemle kayınpederim pişmansa bende pişmanım diyor birde haberlerde:47:

Gücü karısıyla 7 aylık kızına yetmiş:47:

Bu erkeklerin de bahanesi hep cinnet. Cinnetin kendine tutsun be adam, git kendini öldür madem çok sıkıldın:47:

Bir şey fazla geliyor bu insanlara gerçekten. Arpası mı suyu mu bilemedim
Allah gerçekten iyi nimet veriyor kullarına
Canın sıkıldı, paran yok hadi cinnet geçir
Var mı böyle dünya!

İnsanlar çok şükürsüz
Şükür olmadığı için hep daha daha daha fazla istiyorlar
Olmayınca da sonucu bu...

Kucagimda bebegim izliyordum haberleri
Bu yaratiga sordular cocugunuzda vefat etti uzgun musunuz dediler
Degilim dedi
Kanim cekildi dona kaldim
İnsanlar cezadan korkar pismanim der ya bu pislik onu bile demedi
Masum melek cok guzel bir yerde annesiyle
Sana bu dunyada verilcek her ceza az
Cezani cehennem zebanileri verecek insallah

Ben boyle seyleri gorunce iyiki obur taraf var diyorum.
Dunyada verilecek hicbir ceza bu yapilanin karsiligi olamaz
Allah bizleri ve evlatlarimizi bu haslalikli beyinlerle karsilastirmasin...

bu cinnetleri hep erkekler geçiriyo nedense
bunun adı gerçekten cinnet mi bilmiyorum

öyle olsa sonrasında üzgün değilim pişman değilim gibi ifadeler kullanmazdı heralde diye düşünüyorum

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde cinnet getirdiği öne sürülen 42 yaşındaki Bayram Ergen, eşi 35 yaşındaki Birgül Ergen’i pompalı tüfekle öldürdükten sonra 7 aylık kızı Elif Beyza’yı da ayaklarıyla ezerek öldürdü.

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi 1331 Sokak’taki olay, bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Sezonluk turizm işçisi olarak çalışan ve kış sezonunu evinde geçiren Bayram Ergen, henüz bilinmeyen nedenden dolayı cinnet getirdi. Ergen, pompalı tüfekle eşi Birgül Ergen’e tek el ateş etti. Kaçmaya çalışırken göğsünün sol kısmına isabet alan Birgül Ergen, evin giriş kapısının önüne yığılarak yaşamını yitirdi.

BEBEĞİNİ AYAKLARIYLA EZDİ

Bayram Ergen daha sonra tek çocuğu olan henüz 7 aylık Elif Beyza Ergen’i öldürmek istedi. Bayram Ergen iddiaya göre minik bebeği ayaklarıyla ezdikten sonra evden ayrıldı. Ağır yaralanan Elif Beyza, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradaki müdahaleye rağmen Elif Beyza kurtarılmadı.

Bayram Ergen ise bir süre sonra polis ekiplerine teslim olurken, anne ve kızın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

’SAKİN BİRİYDİ’

Konuya ilişkin bilgi veren Çatalarık Mahallesi Muhtarı Hasan Kuşkonmaz, daha önceden tanıdığı Bayram Ergen’in sakin bir kişi olduğunu söyledi. Eşiyle çok fazla kavga etmediğini anlatan Kuşkonmaz, "Evde yatalak babası vardı. Eşiyle birlikte ona bakıyorlardı. Kavgacı biri değildi. Nasıl böyle bir şey yaptı anlam veremedik. Bu bebeği dünyaya getirmek için çok beklemişler ve uğraş vermişler. Yaklaşık 10 yıl çocukları olmamış. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Babasını Marmaris’teki kardeşinin yanına göndereceğiz" diye konuştu.

DHA
erkek cınayetlerıne her gn br yenısı eklenıyor nasıl bır vıcdan ınsan demeye utanır oldum bız kopeklere tas atanlara kızarken evladını cıgnemekde ne demek aynı yatagı paylstgn karını vurmakta ne demek ataerkıl bır toplumda yasıyoruz yazıkllar olsun o ve onun gıbı ınsanlara

Son düzenleme:
Back