Eşini ilk kez makyajsız gören adam dava açtı: Dolandırıldım!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Cezayir 'de bir adam evliliğinin sabahında karısını doğal haliyle görünce, bu kişiyle evlendiğine inanamadı

http://t24.com.tr/haber/esini-ilk-kez-makyajsiz-goren-adam-dava-acti-dolandirildim,305350
Cezayir'de bir damat, evliliğinin sabahında eşini makyajsız haliyle ilk kez görünce ''yaşadığı şok'' nedeniyle eşine 20 bin dolarlık dava açtı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, eşine 20 bin dolarlık(55 bin TL) tazminat davası açtığını söyleyen damat, bir sabah uyandığında yanındaki kişiyi tanıyamadığını ve karısının bu kadar farklı görünüyor olmasının onu şaşırttığını anlattı. Öyle ki bir süre eşini, evine giren hırsız sandı.

Davacı damat, karısının kendisini dolandırdığını ve psikolojik açıdan mağdur olduğu için kadından 20 bin dolar tutarında tazminat talep ettiğini söyledi.

http://t24.com.tr/haber/esini-ilk-kez-makyajsiz-goren-adam-dava-acti-dolandirildim,305350

beni de eşim düğün günü ilk kez makyajlı görünce tanımamazlıktan geldi. bana diyor ki burda bir gelin daha olacaktı nerde.. bende dedim beğenmedin mi.. hani az yaptıracaktın dedi. ki zaten en hafif makyajı yapmışlardı. :)))

Oyle majyaj teknikleri var ki inanilmaz degistiriyor o kadar abartmak dogru degil iste ama genc kizlar cok ozeniyor 1 kilo fondoten suruyolar yuzlerine tabi haber cok acayip treji komik hic mi akmamis makyaji kadinin cok da dogru gelmedi bana

Bazilari fondoteni malayla siviyor suratina ya kinisimiyirim moduna giriyorlar.Bu da onlardandi sanirim.

Yalniz azme hayranim. Ben makyaj olark rimel kalem ikilisini bile silmeye usenirken bunlar saatlerce bu makyaji yapiyorlar.

Kac gunde temizleniyor acaba

aynen valla, makyajlı olmayanları kaale almadıkları için yapıyorum çoğu zaman, nedense sosyal hayatta böyle salak bi kural oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…