Eşini evde bir erkekle yakalayınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde özel güvenlik görevlisi Mehmet Özer, gece evinde yakaladığı ve eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü 30 yaşındaki Ahmet Birçek'i tabancayla ateş ederek öldürdü, eşi 28 yaşındaki Perihan Özer'i de yaraladı. Daha sonra 112 ve polisi arayan Özer, emniyete gidip teslim oldu.

Eşini evde bir erkekle yakalayınca...
TEDAŞ'ta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Özer, 3 çocuğunun annesi eşinin başka bir erkekle ilişkisinden şüphelendi. Dün saat 24.00- 08.00 mesaisine gitmek için evden ayrılan Mehmet Özer, saat 01.30 sıralarında işyerinden izin alıp İstiklal Mahallesi Hamam Sokak'taki evine eve geldi. Kapının geç açılmasından ve eşinin paniklemesinden şüphelenen Mehmet Özer evin odalarına baktı ve balkon kapısının arkasında saklanan Ahmet Birçek'i fark etti. Mehmet Özer belinden çıkardığı tabancayla önce Ahmet Birçek'e, ardından da eşi Perihan Özer'e ateş etti. Daha sonra 112 acil ve polisi arayan Mehmet Özer, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.

KADININ DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan Ahmet Birçek ile Perihan Özer ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli 1 çocuk babası Ahmet Birçek doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Perihan Özer'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
http://www.milliyet.com.tr/esini-evde-bir-erkekle-gundem-1889480/

şimdi işin başka bi boyutundan bakarsak,
kadının, silahını belinde taşıyan kocasını kendi evinde aldatması ilginçmiş, bayağı aksiyon sever olmalı

Son düzenleme:
Bence adam karısından şüphelniyordu işe gidip izin alıp tekrar eve gelmiş ...

Değdi mi be adam. Boşa gitsin. Heba ettin hayatını, çocuklarını.

Hak etms aldatan kadin ve erkek hemde ikisnnde cocuklari var yazk deylmi o mazlum cocuklara olduren ese gelince yazk olmus hicbisey detmezdi oylelerine...

keşke vurmasaydı. öyle adi insanlar için hapis yatmak değmez. öldürücekse namustan öldürmeliydi. karısına zorla bişey yapsalar ozaman öldürmeliydi. karısı zaten namussuzmuş bide öyle insanlar için hayatı gitti adamın.

kesinlikle katılıyorum sanacanımm

ben sadece çocuklara üzüldüm, anne de baba da çocuklarını pek önemsemiyormuş demek ki, 3 çocuk ortada kalcak belkide şimdi

O anda kendine hakim olamamış olabilir, gözü dönmüş sinirinden olabilir ama ben yine de böyle bir durumda kadınında diğer adamında ölümü hakettiklerini düşünmüyorum.

Okumaya başladığımda umarım çocukları yokturdur dedim içimden.. Olan çocuklara oldu yine ana muhtemel ölebilir, baba cezaevinde.. Nereye gidecek o çocuklar.....

Bence de aldatma yada gayrimeşru ilişki ölüme neden değildir. Namus cinayetleri, töre cinayetleri bu yüzden oluyor işte... boşa gitsin, rezil et gitsin... ama ölüm...

Son düzenleme:
İşte böyle erkek aldatınca bdv de konu açılır kızlar affettsem mi? Diye ama kadın aldatınca yaşama şansı yok!!!

dunyadan ıkı pıslık daha eksıldı ... degermıydı degmezdı elbette ...

İşte böyle erkek aldatınca bdv de konu açılır kızlar affettsem mi? Diye ama kadın aldatınca yaşama şansı yok!!!

aynen hangi erkek yapmıyo ki affet gitsin denirdi, gerçi ben olaya kadın erkek olarak bakmıyorum, aldatmış mı aldatmış, ölümü hak ederler mi bence hayır

boşarsın tazminat davanı açarsın, belki çocuklarınıda alır onlara sen bakarsın,
kadın çok genç, 3 küçük çocuk annesiz kalacak belkide babaları sayesinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…