Eşini ‘Erdoğan’a hakaret’ten ihbar eden koca: Pişman değilim, yine yaparım

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Eşini ‘Erdoğan’a hakaret’ten ihbar eden koca: Pişman değilim, yine yaparım

http://www.diken.com.tr/esini-ihbar-eden-pisman-degilim/

Eşini ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği’ iddiasıyla savcılığa şikayet eden TIR şoförü, pişman olmadığını söyledi: “Yine olsa yine yaparım.”

Fotoğraflar: DHA

İzmir’in Torbalı ilçesinde, eşi G. D.’nin ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı televizyonda görünce hakaret ettiğini’ iddia eden Ali D., suç duyurusunda bulunmak için eşinin sesini kaydetmiş ve bu kayıtla savcılığa başvurmuştu.

Uluslararası haber ajansı Reuters’e konuşan Ali D., evliliği bittiği için üzgün olduğunu, fakat ‘Türkiye’yi dönüştüren lideri savunduğu için’pişman olmadığını söyledi.

Eşinin tam olarak ne dediğini söylemeyen Ali D, ‘eşinin kendisine boşanma davası açtığı için intikam aldığı’ iddiasınıysa reddetti.

Ev içinden hakaret davası, bir ilk

Erdoğan’ın avukatları son yıllarda aralarında karikatürist, gazeteci, müzisyen, oyuncu ve eski Türkiye güzelinin de bulunduğu yüzlerce insana dava açtı ancak Ali D.’nin bu şikayeti davaya dönüştüğünde ilk kez bir yurttaş evinin içinde söylediği sözler nedeniyle yargılanmış olacak.

‘Cumhurbaşkanına hakaret’ dört yıla kadar hapisle cezalandırılabiliyor.

Son düzenleme:
14 yaşındaki çocukların kendi aralarındaki sohbeti bakana kadar gidilyor ve şikayet edilip çocuklar ceza alıyor,bunu bizzat bakan istiyor. şaka gibi değilmi..
çocuklar birbirini ispiyonlamayı öğreniyor ne güzel...
kocalar kendi özel hayatlarındaki konuşmalarını kaydedip ,karılarını reise hakaret etti diye şikayet edip, ceza istiyor.
hoşgeldin 1984 romanı.
hoşgeldinn yeniden canlandın.
sen romandın ama bunlar gerçek.
kadın kocadan, koca karısınından korkarak yaşayacak artık.
çocuk yada yetişkin arkadaşlarına güvenemeyecek.
topluca ispiyoncu olup,en yakınımızı gammazlıyacağız.
bitti ülkem.
insanlığımızda bitti.
kendii aramızdaki konuşmalarımız bile suç artık.
kimseye güven yok. .
neden.
çünkü herşey suç,
herşey yasak.
yazık oldu birbirimize güvenimize.
korkarak yaşayacağız birbirimizden.
ben şunu dedim , bu gider beni şikayet edermi diyeceğiz her zaman.
çok acı.

Son düzenleme:
eşin değil erdoğan sana yar olacak hey doğanın üretim hatası

eşin değil erdoğan sana yar olacak hey doğanın üretim hatası

1984 romanını gerçekten canlı canlı yaşıyoruz.
Sırada gerçekleri değiştiren arşiv gazeteler olacak.
Sonrası ise sevmediğimizi sevdirene kadar hapis ve işkence...
Düşünce polisleri nerde kaldı sahi?

eet buraya yazdımdı. 1984 den sahneler türkiyesi. ve bunu kanıksayan normalleştiren ve yücelten düşünceler.

Ee şimdi başın göğe mi erecek yada saray da işe mi başlayacaksın. Bu nasıl bir körü körüne seçmektir. Yuvasını dağıtmis akıl yoksunu adam.

biz söz varya hani..
Sırtını ACUNA hayadı x şahıs diye . Buda sırtını cumhurbaşkanına dayanı.
Hemide tır şöförüymüşsün

Öyle bi ülke olduk ki eşiyle arasında geçen muhabbeti davaya taşıyan insanlar görüyorum bu ne şaka mı kesin şaka falan bu kadar olamaz ya insanlar bu derece kafayı yemiş olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…