esini cok seven ama "iyi.peki.tamam"demekte zorlanan hatunlarrr

Esimi cok seviyorum bide hamileyim. Ikinci evliligim bu. Ben elimden geldigince tamam demeye calisiyorum ama sanki ben tamam dedikce tepeme cikio Allahm yardm et. Kizlaar sizde de oluyomu bole seyler???ikimzde sukur abdestli namazliyiz. Kucuk bi ornek ama abdestm varken hadi abdest al dio var diyorum olsun al dio o an icimmden ne sabirlar cekiyorum anlatamam... sivri dilli olmakla suclaniyorum ssurekli. Asi geliomsm gorende ondan habersiz haltlar yiom zannedicek nolur akil verin
Ben kimi ne kadar çok seversem seveyim her zaman kendime öncelik veriyorum. Biraz bencilim diyebilirim. Bu yüzden, işime gelmeyen bir durum olduğunda hayır diyorum mecbur. Çünkü ne zaman he hoş desem yavaş yavaş tepeme çıkmaya başladığını fark ediyorum. Bu yüzden arada bir diş gösteriyorum. Bu şekilde dengeyi sağlıyorum

Aman aman esimle benim aramda da buyuk sorum bu.Tamam demeyi bilmiyormusum,dik kafali ve asi olarak nitelendirir beni,bi boyun egmeyi ogrenemedin der,cabaliyorum ama yokk. Illa cevap veriyormusum.Aslinda dogru soyluyor biraz he demeyi bilsem sorun kalmayacak ama yapi meselesi tutamiyorum cenemi:110:
Ne guzel aciklamissin yasadiklarimi

evliliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama evlilik kadının her şeye boyun eğmesi erkek ne derse tamam peki demesi değildir böyle öğretmişler size sanırım da doğrusu böyle bişey olarak görüyorsunuz..

evlilik ortak kararlar almaktır bir tarafın her söylediğine peki demek değildir.

birine eşimi sevdiğim için evet demem lazım demişsiniz de eşiniz sizi sevmiyormu biraz da o evet desin ne bu hep kadından bekleme hali?

bırakın asi olun erkeğin her dediğine boyun eğilmez sonra tepenize çıkar burada sürüyle örnek okuyabilirsiniz :)

Ruhum sıkıldı zaten canım,ne güzel demişsin karşılıklı anlayış yok işde olmuyor benim ak dediğim eşime kara 1 haftadır sırnaşmakdan başka adım atmıyor:KK43: Herşeye tmm diyemem malesef :KK12:

Yok zaten kastettgim sey tamamlik mesele degil. onu al karsina sorunlarnzi konusun. Senin inat ettgini degil kalbinin kirildgni anlasin. Cunku erkekler ailenib reisi bnm bnm szum gecicek moduna giriyolar. Benim esime hitap seklim sudur : ben sunu yapacam haberin olsun ama tabi gonlun razi olmazsa bi yolunu bulmaya calisip yapmiyim. Yahut bi sen bak orta bi yolu var mi diyorum :) o sinirli adam gidiyo ve hmmm bi dusuneyim neyse sen yap en iyisi diyo :) kendi aklinca onun dedgini dinlemis oluyorum :) onun icin kafa rahat :)

Yok zaten kastettgim sey tamamlik mesele degil. onu al karsina sorunlarnzi konusun. Senin inat ettgini degil kalbinin kirildgni anlasin. Cunku erkekler ailenib reisi bnm bnm szum gecicek moduna giriyolar. Benim esime hitap seklim sudur : ben sunu yapacam haberin olsun ama tabi gonlun razi olmazsa bi yolunu bulmaya calisip yapmiyim. Yahut bi sen bak orta bi yolu var mi diyorum :) o sinirli adam gidiyo ve hmmm bi dusuneyim neyse sen yap en iyisi diyo :) kendi aklinca onun dedgini dinlemis oluyorum :) onun icin kafa rahat :)
Hehehe aynen haklisin aslinda bi verip iki almak lazimmmm

Hehehe aynen haklisin aslinda bi verip iki almak lazimmmm
Evet aslinda aynen oyle oluyor :):) erkek kndi dedgni yaptgni saniyor ama tum istekleriniz oluyor. Ondan bosuna liderlik arayisina girmeyelim. Malsf turk erkeklerinin ozunde yetistrilme tarzyla alakali olan bir liderlik benimsetilmis. Birakin lider o olsun sizin tum sozunuzu dinledikten sonra cokta muhim degil :)

Yok canım benim bizim sorunumuz böyle sebeplerden olmaz bişey yapmak istediğimde karışmaz,benim eşimle olan sıkıntım arada başına buyrukluk yapması bide öle zamanlara denk getirirki anlarım kasıtlı yapdığını:KK67: Bana inat yapıyor yani habersiz arkadaşlarla buluşma vs:mad:Hiç tahammül edemiyorum artık önceden geçer giderdim görmezdim artık olmuyor yaşım ilerledi kafam doldu iki çocuğum var kapris çekemiyorum.

Dün yemek hazırladım gene kıyamadım bi eline sağlık demedi:KK43:Başı ağrıyordu ilaç verdim Allah razıolsun demedi :KK57:
daha ne anlatırım bu adama ben:KK64:

herşeye tamam demeye alıştırırsan hayır demeyi unutursun.

Deyin ki ben evliya değilim evliya sabrı bekleme benden ben de insanım benim de bir kişiliğim var benim de isteklerim var

Yok canim duzelt hatalarimiki bende yanlislarimi duzelte bileyim gerekirse, gocunmam bundan.
Dgru diyorsundur, abdest tazelemek iyidir.
Ama bi vakit icin, ilk once bir abdest alip, sonra yok bu olmadi tekrar aliyim demekte uygn degildjr. Bu seytanin vesvesesi derler diye biliyorm, yanlism varsa duzelt tabi.
Anlayışın için teşekkür ederim canım evet vesvese konusunda haklısın, yok bu olmamıştır yeniden alayım demek vesvese oluyor ve çok iyi bir durum değil. Konu sahibinin kocası nur üstüne nur olsun diye tekrar almasını istiyordur diye düşünüyorum, inşallah bu günler geçicidir. Çok huzurlu günler yaşasınlar bu günleri unutsunlar inşallah

Yok canım benim bizim sorunumuz böyle sebeplerden olmaz bişey yapmak istediğimde karışmaz,benim eşimle olan sıkıntım arada başına buyrukluk yapması bide öle zamanlara denk getirirki anlarım kasıtlı yapdığını:KK67: Bana inat yapıyor yani habersiz arkadaşlarla buluşma vs:mad:Hiç tahammül edemiyorum artık önceden geçer giderdim görmezdim artık olmuyor yaşım ilerledi kafam doldu iki çocuğum var kapris çekemiyorum.

Dün yemek hazırladım gene kıyamadım bi eline sağlık demedi:KK43:Başı ağrıyordu ilaç verdim Allah razıolsun demedi :KK57:
daha ne anlatırım bu adama ben:KK64:

Hmm bu tur unutkanliklarda ben esime soyle bir taktik uygulamistim ; eve geldgi zaman ayy canim allah razi olsun o kadar yoruldun geldin kiyamam yemeye smdik ben. Yahut bana ufacik birsey yapmia olsa bile o kadar cok buyutmustum ki cok sevindim bunu bana yaptgin icin fln. Surekli bir hafta boyunca sevgi kelebegi olmustum resmen. Herseyden abarti bir durum cikartiyordum. cok fazla gecmeden esimin su sozlerini duydum: ay canim sende yorulmussundur yemek yaparken. Yahut bu tarz seyler :) belki iliskiler farklidir ama daha bir omur beraber gecirceksiniz denemekten zarar cikmaz :)

Hmm bu tur unutkanliklarda ben esime soyle bir taktik uygulamistim ; eve geldgi zaman ayy canim allah razi olsun o kadar yoruldun geldin kiyamam yemeye smdik ben. Yahut bana ufacik birsey yapmia olsa bile o kadar cok buyutmustum ki cok sevindim bunu bana yaptgin icin fln. Surekli bir hafta boyunca sevgi kelebegi olmustum resmen. Herseyden abarti bir durum cikartiyordum. cok fazla gecmeden esimin su sozlerini duydum: ay canim sende yorulmussundur yemek yaparken. Yahut bu tarz seyler :) belki iliskiler farklidir ama daha bir omur beraber gecirceksiniz denemekten zarar cikmaz :)
Tuttum ben bu taktigi :))

Bilemedim canım pek benim tarzım değil ama barışırsak eğer denemeyi düşünebilirim:KK53:

Ben zaten eve her para bıraktığında yada ihtiyaçları aldığında kira vs fatura ödediğinde hep Allahrazı olsun bereket versin derim ne bileyim bu adam cinsleşdi bu ara kafaya böle bişey lazım:KK67:

Bilemedim canım pek benim tarzım değil ama barışırsak eğer denemeyi düşünebilirim:KK53:

Ben zaten eve her para bıraktığında yada ihtiyaçları aldığında kira vs fatura ödediğinde hep Allahrazı olsun bereket versin derim ne bileyim bu adam cinsleşdi bu ara kafaya böle bişey lazım:KK67:

:) :)

Anlayışın için teşekkür ederim canım evet vesvese konusunda haklısın, yok bu olmamıştır yeniden alayım demek vesvese oluyor ve çok iyi bir durum değil. Konu sahibinin kocası nur üstüne nur olsun diye tekrar almasını istiyordur diye düşünüyorum, inşallah bu günler geçicidir. Çok huzurlu günler yaşasınlar bu günleri unutsunlar inşallah

Ben tesekkur ederim asil, niyetin beni bilgilendirmek sonucta. :KK22:
Eger kocasi nur ustune nur olsun diye soyluyorsa bunu tabi guzel biseydir bu.
Ne guzel biseydir kari koca olarak hak yolunda birbirlerini duzeltmek, boylece beraberce cennete nail olurlar insallah.
Baska sebeplerden dolayi olmasinda.

Çocukların ve erkeklerin her dediği, her istediği yapılmaz hatunlar. Hayır demek sizi kötü ve geçimsiz bir insan haline getirmez bu yüzden fazla tolerans göstermeyin. Tabii tolerans göstermeyin dediysek makul ölçülerde olsun :KK66:

Valla tartışmaktan korkmayanlardanım ben. herşeyi çat çat söylerim ama zaten genelde biz hiç tartışmayız :) senin abdestin varken neden illa bidaha al diyor ve sende aliyorsun anlamadim benim abdestim var git sen al de bukadar basit

Ben tesekkur ederim asil, niyetin beni bilgilendirmek sonucta. :KK22:
Eger kocasi nur ustune nur olsun diye soyluyorsa bunu tabi guzel biseydir bu.
Ne guzel biseydir kari koca olarak hak yolunda birbirlerini duzeltmek, boylece beraberce cennete nail olurlar insallah.
Baska sebeplerden dolayi olmasinda.
O anlamda soluyo Ama ben hic bi erkegin dedigini yapmadigim icin nefsim bazen agir basio :'-(

O anlamda soluyo Ama ben hic bi erkegin dedigini yapmadigim icin nefsim bazen agir basio :'-(

O zmn burda kocaniz hakli.
Niyeti kotu degl.
Inada binmeye gerek yok. Dedigini yapmayincami daha mutlusun yoksa yapincami?
Niyetin mutlu olmaksa en guzelini secersin zatn.

X