- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 36
-
- Konu Sahibi rumeysaltan
Hakkini yemem gelip gonlumu alir kirdiginda ama ozamana kadar solicendende geri kalmio vallaYok canım sogumaya onların hakkı var bizim yok hatta küsmeye bile hakkımız yok ben beni çileden cıkarsa cok üzsr bile kahvaltımı hazırlarım yemegimi yaparım ama tersligine devaö eder ben kırılmısım umrunda degil ona göre o haklı ben hakettim ve mecburım. Düşündükce sinirlerim bozuluyor, uzatmayayım diyorum o yüzden hep alttan alan ben oluyorum cünkü küslük kavga devam etsin istemiyorum ama ona göre hava hoş
Aynen ole ama kabullenseler bide. Ben diorumki ben oldugumdan daha pozitifim sana karsi ilimliyim sorun cikmasin guzelce gecinelim diye ama yokk cok sivriymisim (onceki halimi bilse oper basina koyar bu halimi de haberi yokBende de işler ters. Büyük şeyleri sineye çekerim ama böyle ufak durumlarda yakar yıkarım.
Günlük hayatta genelde agresifim ve karıştırmam ama genele baktığımda hayatımı etkileyecek olaylarda peki, tamam diyen taraf ben olmuşum.
Iste anlasa hadi al hos olur dio koca kafa anlamioki olmasa alirim zatenNeden evet diyesinki?
Susa susa alistirmissin.
Simdi her konusmak istedginde bakicak duzen bozuluyor. Sivri dilli diycek tabi size.
Bide ikinci kez neden abdest ya?
Ben kendim bilmemmi abdestimin olup olmadigini? O nerdn bilicek?
Esimi cok seviyorum bide hamileyim. Ikinci evliligim bu. Ben elimden geldigince tamam demeye calisiyorum ama sanki ben tamam dedikce tepeme cikio Allahm yardm et. Kizlaar sizde de oluyomu bole seyler???ikimzde sukur abdestli namazliyiz. Kucuk bi ornek ama abdestm varken hadi abdest al dio var diyorum olsun al dio o an icimmden ne sabirlar cekiyorum anlatamam... sivri dilli olmakla suclaniyorum ssurekli. Asi geliomsm gorende ondan habersiz haltlar yiom zannedicek nolur akil verin
Iste anlasa hadi al hos olur dio koca kafa anlamioki olmasa alirim zaten
Bende tamam peki diyemiyorum. Benim dil pabuç, şimdiden bıktı çocuk. Konuyu takipteyim
Canım çok özür dileyerek ve belkide haddim olmayarak bir düzeltme yapmak istiyorum müsadenle. Abdestli iken yeni bir ibadet için bir daha abdest alınız buyurmuş peygamber efendimiz, çünkü bu nur üstüne nurdur. Caiz olmaması gibi bir durum yok. Su israfı olarak da nitelendirilmemeli.Neresi hos bunun ya?
Abdestin varken kendi kendine supe edip tekrar abdest almak caiz degildir.
Bu tamamen su israfi.
Ki sizde kendi kendine supede yok, baskasinin sizin abdestiniz hakkinda supe var. Cok garip.
Benim lugatımda tamam peki yok
Ondan sebep bi haftadır konuşmuyoz
Canım çok özür dileyerek ve belkide haddim olmayarak bir düzeltme yapmak istiyorum müsadenle. Abdestli iken yeni bir ibadet için bir daha abdest alınız buyurmuş peygamber efendimiz, çünkü bu nur üstüne nurdur. Caiz olmaması gibi bir durum yok. Su israfı olarak da nitelendirilmemeli.
Ruhum sıkıldı zaten canım,ne güzel demişsin karşılıklı anlayış yok işde olmuyor benim ak dediğim eşime kara 1 haftadır sırnaşmakdan başka adım atmıyorOyy canim boyle yapmayin yaa. Nasilki surekli kndi kafasina giden bir esle yasayamazsiniz ayni sey kadin icinde gecerlidir. Anlayis anlayis. Karsilikli anlayis gbisi yoktr. 1 haftadir esle nasil kusersin ruhu skilir insanin. Biraz sakin kafayla dusunup oyle karar verin bnce.