kendisine söyleyinMerhaba. Ben yeni evliyim. Eşimi inanılmaz seksi buluyorum ve çok beğeniyorum. Tek sorun kendisi çok salya üretiyor ve bu yüzden öpüşmek ve beni öpmesi-herhangi bir yerimi- beni iğrendiriyor. Ayrıca bazen sabah uyanınca istiyor ama çok ağız kokusu oluyor bundan da iğreniyorum. Eşimin beğendiğim diğer tüm yönlerini göremiyorum bu ağızdan uzak durma çabalarım yüzünden. Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Veya eşinizde beğenmediginiz yonleri nasil gormezden geliyorsunuz?
bahsettim, dişlerinde bir sorun yok vücut yapisi boylekendisine söyleyin
bi diş hekimine gitsin
Ben buna inanmıyorum diş hekimi gördü mü de sorun yok denilebiliyor dişlerde oluşan sorun çürükle sınırlı değilbahsettim, dişlerinde bir sorun yok vücut yapisi boyle
ama fazla salya üretiyor dediniz illa ki bir şey vardır kaldı ki olmasa bile altı ayda bi gitsinbahsettim, dişlerinde bir sorun yok vücut yapisi boyle
Ben buna inanmıyorum diş hekimi gördü mü de sorun yok denilebiliyor dişlerde oluşan sorun çürükle sınırlı değil
fırçayla dişlerin her tarafı temizlenmiyor diş ipi şart o da değilae temizletmeli dolgusu varsa yeniletmeli ağız kokusu için tavsiye alma
ama fazla salya üretiyor dediniz illa ki bir şey vardır kaldı ki olma
Salya konusunda bir şey diyemem. Belki de midesinde bir sorun vardır boğazına vuruyordu.Merhaba. Ben yeni evliyim. Eşimi inanılmaz seksi buluyorum ve çok beğeniyorum. Tek sorun kendisi çok salya üretiyor ve bu yüzden öpüşmek ve beni öpmesi-herhangi bir yerimi- beni iğrendiriyor. Ayrıca bazen sabah uyanınca istiyor ama çok ağız kokusu oluyor bundan da iğreniyorum. Eşimin beğendiğim diğer tüm yönlerini göremiyorum bu ağızdan uzak durma çabalarım yüzünden. Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Veya eşinizde beğenmediginiz yonleri nasil gormezden geliyorsunuz?
Midesinde sorun var fazla tukuruk ,koku bunlar mideden olurbahsettim, dişlerinde bir sorun yok vücut yapisi boyle
Merhaba, oil pudding dediginiz olive oil smooth n hold pudding mi? Ve 15 saniye degilde 15 dakika mi calkalamak gerekir? Gunde bir defa seklinde mi? Kusura bakmayin cok sordumSalya konusunda bir şey diyemem. Belki de midesinde bir sorun vardır boğazına vuruyordu.
Ağız kokusu için dil sıyırma işlemi yapabilir. Aparatları var ama metal kaşıkla da yapabilirsiniz. Ya da diş fırçasının arkasıyla da olur bir şekilde dili de fırçalasın. %70e kadar ağız kokusu problemini azaltıyormuş.
Bir de oil pudding diye bir işlem var. 1yk hindistan cevizini ağza alıp 15 dk çalkalıyorsunuz. Bu da azaltıyor ağız kokusunu. Diş etlerine de iyi geliyor.