Eşinden iğrenmek?

yaykizi23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
163
88
Merhaba. Ben yeni evliyim. Eşimi inanılmaz seksi buluyorum ve çok beğeniyorum. Tek sorun kendisi çok salya üretiyor ve bu yüzden öpüşmek ve beni öpmesi-herhangi bir yerimi- beni iğrendiriyor. Ayrıca bazen sabah uyanınca istiyor ama çok ağız kokusu oluyor bundan da iğreniyorum. Eşimin beğendiğim diğer tüm yönlerini göremiyorum bu ağızdan uzak durma çabalarım yüzünden. Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Veya eşinizde beğenmediginiz yonleri nasil gormezden geliyorsunuz?

Kendisine söyleyin. Aşırı derecede ağız suyu ve kokusu bir hastalık işareti olabilir gerekçesi ile, kırılmaz böylece.

kendisine söyleyin
bi diş hekimine gitsin

Ağzı kokan biriyle hiç olmadığım için görmezden gelmem gereken bir konu da olmadı
Ayrıca dişçiye gider misin ağzın kokuyor canım demek zor değil buna da alınılmaz

bahsettim, dişlerinde bir sorun yok vücut yapisi boyle
Ben buna inanmıyorum diş hekimi gördü mü de sorun yok denilebiliyor dişlerde oluşan sorun çürükle sınırlı değil

fırçayla dişlerin her tarafı temizlenmiyor diş ipi şart o da değilae temizletmeli dolgusu varsa yeniletmeli ağız kokusu için tavsiye almalı

ama fazla salya üretiyor dediniz illa ki bir şey vardır kaldı ki olma

Salya konusunda bir şey diyemem. Belki de midesinde bir sorun vardır boğazına vuruyordu.
Ağız kokusu için dil sıyırma işlemi yapabilir. Aparatları var ama metal kaşıkla da yapabilirsiniz. Ya da diş fırçasının arkasıyla da olur bir şekilde dili de fırçalasın. %70e kadar ağız kokusu problemini azaltıyormuş.

Bir de oil pudding diye bir işlem var. 1yk hindistan cevizini ağza alıp 15 dk çalkalıyorsunuz. Bu da azaltıyor ağız kokusunu. Diş etlerine de iyi geliyor.

Eşim kilolu olduğu için çok terliyor ve ekşi kokuyor kendisi çok temiz bir insan ama bu yaz günlerinde azıcık terlese bile sanki hiç dus almamış gibi kokuyo yatağa gelince hayatım duş alır mısın iki dk diyorum genelde tmm diyo ama yeni dus almışsa neden ki dedi birkac defa , dedim seni opcem çok temiz olmasını istiyorum (oral) o zaman koşa koşa gidiyo

Islak öpücüklerden hoşlanmadığınızı söylerseniz ağzının suyunu toplayabilir bence, koku için de diş eti iltihabın olabilir, sonra çok sıkıntı yaşarsın gel bir doktora gidelim deyin, kabul etmezse ona ağız ve diş sularından alıp sen doktora gitmiyorsun ama ben senin için endişeliyim yatmadan önce ağzını bununla çalkalasan hiç değilse bir şeyin varsa kontrol altında tutmuş oluruz diyebilirsiniz. O sular sabahki kokuyu keser mi bilmem ama denemeye değer diye düşünüyorum

Eşim sabah kalktığımızda öpüşmek istiyodu. Bende birbirinden soğuruz diye hep yok diyodum. Sonra bir sabah uyanınca öpüştük. Hiç rahatsız etmedi benim ağzımdaki tatla onun ağzındaki tat aynıydı çünkü. Hatta iyi bile geldi diyebilirim artık sabah kalktığımızsa öpüşüyoruz Bi kere deneyin bence

Merhaba, oil pudding dediginiz olive oil smooth n hold pudding mi? Ve 15 saniye degilde 15 dakika mi calkalamak gerekir? Gunde bir defa seklinde mi? Kusura bakmayin cok sordum

Sabah bizimde ağzımız kokuyor. bu sebeple birbirimiz ile çok fazla konuşmadan direk diş fırçalamaya. Sonrası rahat zatren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…