Eşinden Ayrılan Genç Kız, Fuhuş Batağına Düştü

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde 'fuhşa aracılık etmek' suçundan yakalanan 21 yaşındaki genç kadının, eşinden ayrıldıktan sonra hem fuhuş yaptığı hem de kadınlara fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

ÖNCE KENDİSİ BAŞLADI SONRA...

Seda A. (21) yaklaşık 4 yıl önce evlendiği eşinden 4 ay önce anlaşamadığı için ayrıldı. Eşinden ayrıldığı için geçim sıkıntısı yaşayan genç kadın, fuhuş yapmaya ve kendisi gibi eşinden ayrılmış çocuğu olan iki kadına da fuhuş yaptırmaya başladı.

POLİS, OTELDE BULUŞTU

Seda A.'nın bu durumunu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri öğrendi. Polis bunun üzerine savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girerek Seda A.'dan iki kadın ile birlikte olmak istediklerini söyledi.

Polis, görüşmeden sonra Seda A. ile bir otelde buluştu. Seda A. iki kadın için polisten 600 lire aldı. Polis seri numarası önceden tespit edilen paraları verdikten sonra kadınlara poliskimliğini göstererek, "Ahlak polisi, sizi gözaltına alıyoruz" dedi.

SERBEST KALDILAR

Fuhuş yapan Sevim B. (25) ile Şemsi Nur T. (30) ifadelerinde eşlerinden ayrıldıklarını, çocuklarının olduğunu ve geçim sıkıntısı çektikleri için Seda A.'nın teklifini kabul ettiklerini söyledikleri öğrenildi.

Fuhuş yapan kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı. Seda A. ise ifadesinde eşinden 4 ay önce ayrılınca geçinmek için fuhuş yapmaya ve yaptırmaya başladığını söylediği öğrenildi. Seda A. ifadesinin ardından "Fuhşa aracılık yapmaktan" adliyeye sevk edildi. Seda A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol yöntemiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
http://www.haberler.com/esinden-ayrilip-fuhus-batagina-dustu-7352425-haberi/

Adana'da cok cingene var. Yani onlar icin boyle seyler normal. Cunku kimse onlara is vermiyor.. Bi de cok baslarina buyruklar ve her yere saldiriyorlar. Hep kavga halindeler. Ondan yani Adana...
Hımm anladımm aile yaşantısı ve ahlak yok... yok konu açılıyor bir bakıyorum adanaa dedim ne işş ..

Adana'da cok cingene var. Yani onlar icin boyle seyler normal. Cunku kimse onlara is vermiyor.. Bi de cok baslarina buyruklar ve her yere saldiriyorlar. Hep kavga halindeler. Ondan yani Adana...

Belli bir etnik kökeni aşağılamış ve hakaret etmişsiniz. Yıllar yılı bölgesel ayrıştırmalar nedeni ile sorunlar yaşanırken nasıl olur da insanları bu şekilde itham edersiniz ? Onlar için normal olduğunu söylersiniz ?

Size yakıştıramadım.

aşağılayarak cevap yazmadığına eminim arkadaşın ben neden adana diye sordum oda cevap yazdıı .. roman arkadaşları aşağılamak için demediğine eminimm konunun başındaki arkadaşlarda gene malum yer ,, diyor bir diğeride sustum diyor..eee demekki dile getiremedikleri için arkadaş bu şekil cevap yazmış roman ları kötülemek için yazmamışş... kim olursa olsun ister arap ister zenci, ister benim gibi laz, ister çerkez yaşamlar kaliteli olursa elbet böyle sıkıntılar çıkmazz..

Sevgili arkadasım alıntılamadan , benim hakkımda yazmışsında..
ben gercekten adanayı bılmem gormem.. hatta fi tarihli bir konudada neden boyle seyler hep samsun yada adanada oluyor dıye yazmıstım..
sabah yıne bır adana olayında , yıne adana yazmıstım. bu konudada ona istınaden sustum yazdım..
birilerinide aşağı cekmeye calısmayın ya ayıptır..

Neden Adana sorusunun cevabı size verilen cevap mıdır ? Belli bir etnik köken için ; onlar için normal demek hakaret değil midir ?

Kendi varsayımlarımızla bundan oluyor diye sunmak normal midir ?

Neden Adana sorusunun cevabı size verilen cevap mıdır ? Belli bir etnik köken için ; onlar için normal demek hakaret değil midir ?

Kendi varsayımlarımızla bundan oluyor diye sunmak normal midir ?
Arkadaşımm ben sordumm neden hep bu olaylar adanada oluyor diyee.. cevap verdi arkadaşş tekrar söylüyorum ben onun roman insanlarını aşağılayarak söylediğini sanmıyorumm.. yukarıdada söyledim kim olursa olsun kaliteli yaşam insanı insan kılarr.. o kişiler arap ,zenci laz çerkez olmuş önemli değildirr.

Canım hayatını kalitenin en uç seviyesinde yaşayıp fuhuş ticarethanesi olan bile var hem de çok sayıda
Bunu da mı genelleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…