• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde ve kendinde sorun olmadığı halde 1-1.5 senesonra çocuk sahibi olanlar..

yosunnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
147
6
46
Manisa
arkadaşlar slm herkese.biz 7-8 aydır uğraşıyoruz ama daha olmadı.ama özellikle de dikkat etmiyoruz önemli günlere.bende bir sorun yok şimdilik.rahim filmi çekilmedim sadece.ne bileyim.merak ediyorum da kafaya takmaktan mı olmuyo acaba.ben bu ara çok takıyorum.zaten çok stresli bir işim var.bir de bu.kafam beynim çok dolu.içim dolu.her ay düxenli bir şekilde adet görüyorum.yumurtlama döemimi bile anlıyorum akıntıdan.ama o şansı yakalayamadık.
yok mu kızlar birşeyi olmadğı halde hamile kalamayan ya da zor kalan.

Ben de sıkıntı yok demişsiniz ama eşiniz testlerini yaptırdı mı peki?
7-8 ay aslında normal bir süreç.
Bende de öyle görünen bir sıkıntı yoktu, eşimde testlerini yaptırdı onda da bir sıkıntı çıkmadı.
1 sene bekledik tabi ve bu 1 sene de ben de bir çok şeye dikkat ettim, tarihlere vs.
Sonra doktora gittim ve ilaç verdi yumurtalıklarım için, o ay kontrole gittiğimde ilacın işe yaramadığını
ve yumurtalarımın büyümediğini söyledi ve tüm umudumu kaybettim tabi ki.
O ay hiç te dikkat etmedim, daha önce yaptığım hiç bir özeni göstermedim.
Ve o ay hamileydim.
Yani pek stres yapma şuan, ama 1 sene dolunca ayrıntılı bütün testlerini yapacaklardır zaten.
Ben de de görünen bir sıkıntı yoktu ama yumurta takibi yapılınca o ay , yumurtalarımın büyümediği ortaya çıktı,
ama çok şükür geçte olsa büyümüş.
Rabbim en kısa zaman da nasip eder inş.

anladım canım.eşime daha tetkiik yapılmadı erken dedi dr.son 2-3 aydır dikkat ediyoruz günlere falan.inşallah olur ne diim.insan kendine bir kader arkadaşı arıyor.umut arıyor aslında.strese gelinceee.bende çok var.hhem iş hem bu çock meselesi.işim olduça zaten stresli.stressiz 1 günüm dahi olmuyor.insanlarla uğraşıyorum.sen ne kadar tedavi gördün?
Ben de sıkıntı yok demişsiniz ama eşiniz testlerini yaptırdı mı peki?
7-8 ay aslında normal bir süreç.
Bende de öyle görünen bir sıkıntı yoktu, eşimde testlerini yaptırdı onda da bir sıkıntı çıkmadı.
1 sene bekledik tabi ve bu 1 sene de ben de bir çok şeye dikkat ettim, tarihlere vs.
Sonra doktora gittim ve ilaç verdi yumurtalıklarım için, o ay kontrole gittiğimde ilacın işe yaramadığını
ve yumurtalarımın büyümediğini söyledi ve tüm umudumu kaybettim tabi ki.
O ay hiç te dikkat etmedim, daha önce yaptığım hiç bir özeni göstermedim.
Ve o ay hamileydim.
Yani pek stres yapma şuan, ama 1 sene dolunca ayrıntılı bütün testlerini yapacaklardır zaten.
Ben de de görünen bir sıkıntı yoktu ama yumurta takibi yapılınca o ay , yumurtalarımın büyümediği ortaya çıktı,
ama çok şükür geçte olsa büyümüş.
Rabbim en kısa zaman da nasip eder inş.

Biz 1 sene bekledik, sonra ilk ay ilaç verdi doktorum yumurtalıklarım için.
Ama işe yaramadığını söyledi, yumurtaların büyümemiş dedi.
O ay, yani ilk ay hamile kaldım.
Herşey zamanı geldiğinde kendiliğinden oluyor, sıkma canını.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş.

Back