Erkek İnfertilitesi eşinde tek taraflı inmemiş testisi olupta olumlu sonuç alan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esma112233

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
164
0
96
Antalya
Merhaba arkadaşlar.benim eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunu var emre beyin hastasıyız 9 aydır tedavideyiz son 3,5 aydır emre beydeyiz.internette araştırmalarıma göre tek taraflı inmemiş testis olanların %80'i çift taraflı olanlarında %50'si çocuk sahibi olabilyor deniliyor.bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama tek taraflı olanlarda forumda takip ettiğim kadarıyla çocuk sahibi olan çok nadir rastladım.benim durumumda olupta başarı yakalamış veya mücadele verenler var mı ?

Selam canım benim eşiminde böyle bir rahatsızlığı var, 2 sene çocuğumuz olmadı. Tedavi yolları aradık, özel hastane, o, şu, bu derken en sonunda birde devlet hastanesine gidelim dedi eşim. Sonrasında devlet hastanesindeki doktor Proxeed Plus adında bir ilaç verdiler ve birde E Vitamini verdiler. Proxeed adındaki ilaç pahalı bir ilaçtı, 110 lira idi ve 15 günlük bir ilaç. Biz birkutu kullandık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktorunuza bu ilacı sormanızı tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yaşarsınız, sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım. Allah şifa versin insallah.

evet arkadaşlar yüzdük yüzdük en sonunda kuyruğuna geldik şu an 19 aylık tedavideyiz emre beyde.bizde tek taraflı inmemiş testis sorunu var.5 günde 1 ovitrelle haftada 3 kez merional 150 kullanıyoruz.23 gün kaldı tüp bebek tedavimize bende hazırlanıyorum yumurtalarım toplanacak v.s... ardından 10 gün sonra eşim mikro-tese olacak emre beyde.yavaş yavaş heyecan başladı diyebilirim.hormon seviyelerimiz normal sınırlarda sadece LH yükselmedi.inmemiş testis durumlarında forumu sürekli takip edip geçmişi okuyorum genelde tesede sperm bulunup hamilelik sağlanıyor yeter ki bıkmadan usanmadan stres yapmadan doktorun dediklerini uygulamak.inş bizimkisinde de bulunur da hamile kalırım.eşim hemen hemen yılbaşı gibi micro-tese olacak.dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.gelişmeleri buradan sizlerle paylaşırım arkadaşlar.

merhabalar,benim eşimde de inmemiş tettise yakın bir şey olan retraktil testis sorunu var,maalesef 2 yıldır çocuğumuz olmuyor,tedavideyiz, 2,5 aydır ilaç ve kürler kullanıyoruz 1 hafta sonra testimiz var,ilk sonuçlar çok kötüydü ,Allah tan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…