- 16 Haziran 2015
- 127
- 26
- 48
- 36
- Konu Sahibi bebegimizolsun
-
Havuc suyu icsin esin canim goreceksiniz faydasini
Benim esim iciyordu beraber canim bizim hem sayi hem hiz dusuktu sayi bir turlu artmadi ama hizi duzeldi oda havuc suyundan cnku daha once tek keci boynuzu kuru denemstk fark yoktu sonra havuc suyunuda ekleyelm dedik hiz duzeldiYaaa aksamlari havuc suyu sıkıcam icicek okadarmi suan keciboynuzyla birlkte olurmi ayni anda peki? Bilginiz varmii tesekkurler cevap icin ayrica
Ya denixmcem bana umut oldu soylediginiz teesekkurler. Peki birde vitamin onerdi dr q10 diye birseydi tam adi aklimda degl ama hepsi birden fazla olnaz insallahBenim esim iciyordu beraber canim bizim hem sayi hem hiz dusuktu sayi bir turlu artmadi ama hizi duzeldi oda havuc suyundan cnku daha once tek keci boynuzu kuru denemstk fark yoktu sonra havuc suyunuda ekleyelm dedik hiz duzeldi
Benim esimde q10iciyor simdi canim sabah aksam biz tup bebege basliyoruz sperm dna hasar testi verdik sonucuna gore baslicaz siz ne kadara aldiniz bu ilaciYa denixmcem bana umut oldu soylediginiz teesekkurler. Peki birde vitamin onerdi dr q10 diye birseydi tam adi aklimda degl ama hepsi birden fazla olnaz insallah
Bugun aldi esim.solgarinkini 90 tl dedi yeni baslicak bakalim keciboynuzu iciyor birde.. allah hepimizn isteklerini kabul etsin insallah guzel haberlernizi bekliyorumBenim esimde q10iciyor simdi canim sabah aksam biz tup bebege basliyoruz sperm dna hasar testi verdik sonucuna gore baslicaz siz ne kadara aldiniz bu ilaci
insallah canim bu benm 3.denemem olacak 2.de tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durduBugun aldi esim.solgarinkini 90 tl dedi yeni baslicak bakalim keciboynuzu iciyor birde.. allah hepimizn isteklerini kabul etsin insallah guzel haberlernizi bekliyorum
Canim cok gecmis olsun. Allahin takdiri ne yapsakta o ol demeden olmuyor.umudunu kaybetme. Dr varikosel.ameliyatindan snra 6 ay gecmis sayisi cok iyi duzlme var hareketnde yok dedi 6 ay daha sure veedi bu kur ve ilaclara baslicak esim olmaz demiyorum cunku yasiniz genc sperm sayisida iyi dedi. Bakalim 6 aydan snra.olmaZsa asilama yapariz dediinsallah canim bu benm 3.denemem olacak 2.de tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah asilamayada gerek kalmaz :))Canim cok gecmis olsun. Allahin takdiri ne yapsakta o ol demeden olmuyor.umudunu kaybetme. Dr varikosel.ameliyatindan snra 6 ay gecmis sayisi cok iyi duzlme var hareketnde yok dedi 6 ay daha sure veedi bu kur ve ilaclara baslicak esim olmaz demiyorum cunku yasiniz genc sperm sayisida iyi dedi. Bakalim 6 aydan snra.olmaZsa asilama yapariz dedi
Amin hepimiz icin..insallah. guzel haberlerni yaza buraya :)Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah asilamayada gerek kalmaz :))
Amin hepimiz icin..insallah. guzel haberlerni yaz buraya :)
merhaba,Yaaa aksamlari havuc suyu sıkıcam icicek okadarmi suan keciboynuzyla birlkte olurmi ayni anda peki? Bilginiz varmii tesekkurler cevap icin ayrica
Sperm hareketliginine havuc iyi geliyor canim suyunu icsin rendele yesin insallah faydasini gorursunuzSelam kızlar..
Ben de kulube üyeydim ama yazmaya bir türlü vakit olmamıştı.. ben de bebek konusundan müzdarip olanlardanım.
32 yaşındayım bende yumurta rezervi düşüklüğü dışında bir sorun yok eşimin sperm hareketliliği düşük.Ocak ayında tüp bebek denemesi yaptık üniv hastanesinde ama sonuç olumsuz oldu çok üzgünüm yeni yeni kendime geliyorum..Burada yazan arkadaşların sperm hareketliliğiyle ilgili önerileri okudum hatta doğal yolla da hamile kaldığını yazan olmuş.. aklıma da yattı açıkçası yalnız geçmiş yıllara ait yazılardı..
Benim durumumda olup öneri yapabilecekler var mı?yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.. sevgiler..
Yaptık tatlım iki ay havuç elma suyu içti karışık ama bi faydası olmadı.. bakalım şimdi bikaç vitamin takviyesi omega3 ginseng falan kullanıcaz inşllh iyi sonuçlar alırız..Sperm hareketliginine havuc iyi geliyor canim suyunu icsin rendele yesin insallah faydasini gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?