- Konu Sahibi bebegimizolsun
-
yok mu bizim durumumuzda olan(
Merhaba kızlar benim eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve hareketsizliği var.Sepe natural diye bi aktar var bizde oradan arı sütü polen yosun ve 2 şey daha var karışım yaptırdık birde 4 tane kapsül var (cüce palmiye ekstraktı,L-arginin,epimedium,tribulus)
1 haftadır kullanıyoruz ve güveniyoruz ama ben aynı zamandada korkuyorum ters bir şey olur diye bitkisel kürlerle sayısı yükselen hamile kalan var mı? Aldığımız aktar %99 5 milyonun üzerine çıktığını göreceksiniz beklerseniz normal yoll bile gebelik oluşabilir diyo çokk merak ediyorum sonuç alan var mı ?
bide bişey sorcm o 4 karışımı aktarmı verdi eczadedenmi aldınız vitamin haplarımı ıargininiyi biliyom ama diyerlerini duymadım
Merhaba kızlar benim eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve hareketsizliği var.Sepe natural diye bi aktar var bizde oradan arı sütü polen yosun ve 2 şey daha var karışım yaptırdık birde 4 tane kapsül var (cüce palmiye ekstraktı,L-arginin,epimedium,tribulus)
1 haftadır kullanıyoruz ve güveniyoruz ama ben aynı zamandada korkuyorum ters bir şey olur diye bitkisel kürlerle sayısı yükselen hamile kalan var mı? Aldığımız aktar %99 5 milyonun üzerine çıktığını göreceksiniz beklerseniz normal yoll bile gebelik oluşabilir diyo çokk merak ediyorum sonuç alan var mı ?
cnm peki kaç ayın sonunda kavuştun yavruşuna bide sayının tam olarak kaç olması gerekiyor? bana umut oldun rabbim senden razı olsun sağ salim alırsın inş kucağına.merhaba canım umarım istediğin bebeğe kavuşursun ...bizde aynı durumdaydık,şimdi 6 haftalık hamileyim işte yaptıklarımız. eşimde sperm azlıgı ve harekt ''0'' dı.doktrun verdiği ilacları kullandı evicap +learginin+folıkasit+klomen 3 ay kullandı ...bunlarının yanında keçiboynuzu pekmezi içti sabah aksam bir yemek kasıgı, aksamları bir büyük su bardağı havuç suyu içti ... ama 3ay hiç aksatmadan düzenli bi şekıide tedaviye devam etti.ilk testimisde sayı mililiterde 23 milyonudu 3 ay sonra ise 151 milyona cıktı ... ve ben 6 haftalık talık hamileyim ...umarım ALLAH her isteyene verir bebişleri..önce tedavi sonra dua eksik etmeyin
inşallah olur cnm ama biz zaten arı sütü bal polen karışımı içiyor eşim bunlarda çok etkiliymiş ve bunu takiben epimedium saw palametto tribulus l-arginine kapsül kullanıyor umarım faydasını görürüz ve bizde evlat sahibi oluruz.sizin var mı bebeğiniz.keçi boynuzu pekmezi çok sperm sayısını artırıyo özelliklerinede bak hatta netten yazar. inşallah olur bebeğiniz
inşallah olur cnm ama biz zaten arı sütü bal polen karışımı içiyor eşim bunlarda çok etkiliymiş ve bunu takiben epimedium saw palametto tribulus l-arginine kapsül kullanıyor umarım faydasını görürüz ve bizde evlat sahibi oluruz.sizin var mı bebeğiniz.
canım en kısa zamanda olur istediğinm bebek umarım..eşim 3 ay ilaçlara devam etti ..5. ayda hamile kaldım ..alllhım tüm isteyenlere versin..sperm sayısını 20 milyıon olması gerekmiş.cnm peki kaç ayın sonunda kavuştun yavruşuna bide sayının tam olarak kaç olması gerekiyor? bana umut oldun rabbim senden razı olsun sağ salim alırsın inş kucağına.
canım en kısa zamanda olur istediğinm bebek umarım..eşim 3 ay ilaçlara devam etti ..5. ayda hamile kaldım ..alllhım tüm isteyenlere versin..sperm sayısını 20 milyıon olması gerekmiş.
canım bizde sayı iyisadce hareket az od artış oldu ama daha artması lazım ben keçi boynuzu kürü yaptım bide önümüzdeki ay çakşır düşünüyorum kontrolumuz var ayın başında inş artış olmuştur
Havuc suyu icsin esin canim goreceksiniz faydasinimerhaba bende 1.5 yıldır cocuk ıstyorum esım varıkosel amelıyatı oldu 6 ay gectı sperm testı yaptrdık sayısı cok ıyı dedı dr ama hareketı dusuk.. sımdı kecıboynuzu kürüne başladık sabah aksaşm ıcıyor esım baska oneırınzı varmı dr 6 ay daha deneyn normla yolla olmaz dıyemem dedı 6 ay snra olmazsa gelın dedı asılama yapalım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?