Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaşlaar aranızdaa sperm değerlerinden dolayı hamile kalamayan varmı?
bu başlık altında toplanalıım .
Geçmiiş Olsuun Canim.sperm Değerleriniz Nasildi Sakincasi Yoksa Yazabilirmisin Bende Aşilama Olacağimdaa.bizim Sayi 29 Milyon Hareket %40
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan öncee 8 milyoon sayı ve %95 haeketsizdi. ameliyattan sonra 4. ayımızdayız.2 ay daha bekleyin dedi dr ondan sonra aşılama yapılacak. sorun aslında sadece eşimde değil benimde yumurtalıklarım tembel.o yüzden aşalamayı denemek zorundayız malesef. bir kez deneyeceğim aşılamayı olmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz.
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan öncee 8 milyoon sayı ve %95 haeketsizdi. ameliyattan sonra 4. ayımızdayız.2 ay daha bekleyin dedi dr ondan sonra aşılama yapılacak. sorun aslında sadece eşimde değil benimde yumurtalıklarım tembel.o yüzden aşalamayı denemek zorundayız malesef. bir kez deneyeceğim aşılamayı olmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz.
Merhaba kizlar. Sizin yazdiginiz sperm sayilari toplam mi, yoksa 1ml deki sayilar mi? Benim esimin toplam sperm sayisi 350 milyon, 1ml de 70 milyon. Ilerleyen hareketli sperm de 62%. Bizim sorunumuz morphology. Normal formdaki sperm sayisi 5% maalesef.
benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.3. ayda başlıyor ya iyileşme.hamile kalmıştım ama ikiz oldu ve problemler oldu 2 sinide kaybettim. sonra spermiogram yaptırdık.şimdi 5 milyon sperm ve %15 hareketli. aşılama başlıcaz. bir de bu değerler tüp bebek merkezinde çıktı. ondan 1 hafta önce başka bir hastanede 40 milyon çıkmıştı. valla ne yapcam şaşırdım. tesadüfi bir kalınan bir gebelik de var.keçi boynuzu deneyim bakayım.nereden bulabiliriz?[/QUOT
canım bebeklerini kaybettiğine çok üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyormuşsun. inşallah tekrar hamile kalırsın. değerler değişken çıkabiliyor. perhiz süresine, o anki psikolojiye bağlı, bence mutlaka bi yanlışlık da vardır çünkü 5 milyon ve 40 milyon arasında çok fark var.
merhaba kızlar benimde eşimde problem sayımız en son
12milyon
hızlı hareketli hep '0'
yavaş hareketlide %36
morfolojide %3
2 asılama yaptırdım ilki olmadı 2.yide cuma günü yaptırdım muhtemelen buda olmas cünkü ileri hareketlimiz hiç yok doktorum 3.yüde yapıcas dedi prosedüre uymak rapor alabilmem icin ocakta 3.yüde yapıp tüpe geçmeyi düşünüorum hemen allah yardımcımız olsun 3 senedir istioruz hiç hamile kalamadım benim gibi ileri hızlısı olmayan varmı acaba???
benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.3. ayda başlıyor ya iyileşme.hamile kalmıştım ama ikiz oldu ve problemler oldu 2 sinide kaybettim. sonra spermiogram yaptırdık.şimdi 5 milyon sperm ve %15 hareketli. aşılama başlıcaz. bir de bu değerler tüp bebek merkezinde çıktı. ondan 1 hafta önce başka bir hastanede 40 milyon çıkmıştı. valla ne yapcam şaşırdım. tesadüfi bir kalınan bir gebelik de var.keçi boynuzu deneyim bakayım.nereden bulabiliriz?[/QUOT
canım bebeklerini kaybettiğine çok üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyormuşsun. inşallah tekrar hamile kalırsın. değerler değişken çıkabiliyor. perhiz süresine, o anki psikolojiye bağlı, bence mutlaka bi yanlışlık da vardır çünkü 5 milyon ve 40 milyon arasında çok fark var.
aslı'cım doktor dediki bizim tahlilleri embriyolog yapıyor.normal bir özel hastanede laborantlar yapıyor dedi.40 milyon abartı olabilir deid.işin kötüsü varikosel ameliyatı yapan özel hastanede önce 50 idi. sonra 40 çıktı şimmdi 5.aşılamada şans olabilirmiyıkanınca daha da azalmaz mı?bilmiyorum ya