Ben 1. TÜp denememİn Şokunu atarken hazİranda dondurulmuŞlarla denemeye hazırlanıyorum.olumsuz olursa dİye korkmuyor da deĞİlİm.tek taraflı İnmemİŞ testİs vardı bİlİyorsunuz
arkadaşlar benim eşimde de tek taraflı inmemiş testis sorunu var lh ve fsh değerleride dusuk pregnly iğneye baslayacağız hipogonadizm hastası 6 ay sonra da tmikro tese ameliyatı olacak
aynı sekilde lh ve fsh değerleri dusuk olan var mı?
bizdede ayni durum esimde inmemis testis ve azospermi var fsh cok yuksek 23 lerde .bir defa tup bebek denedik mikrotese ile bulundu.tuttu 2.5 aylik olunca kalbi durdu. gebeligi sonlardirdilarson durum endir arkdaşlar eşi inmemiş testis olupda bebeği olan varmı lutfen yardım yıl 2018
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyorum. Doğrusu girsem bile tüp bebek bölümüne ugramıyordum çünkü artık umudumu kesip bu durumun sadece bizim başımıza geldiğini düşünürken umudumnerde arkadaşımın beni arkadaş listesine ekledigini gördüm kimdir diye mesajlarını aratırken,aylar önce açtıgım bu konuya mesaj yazdığını gördüm nasıl heyecanla yazdıgımı anlatamam şuan,bizim dururmumuzda olan birileri var ve bizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum.
Benim eşim 26 yaşında inmemiş testis var. Yaklaşık 3 ay kadar önce doktora gittik Türkiye'de çocuğumuz olurmu diye,analizler,kontroller derken doktor bize aynen şunları dedi 'milyonda bir şansınız var. Sizdeki inmemiş testis vakasındaki en kötü durum' dedi. Eşim küçükken doktora götürülmüş testisler böbrek altlarında bulunmuş cok gelişmediği için göbek altına deri altına yerleştirilmiş ve hala orda bizdeki durum bu arkadaşlar.Sizdeki durum nedir yani küçükken hiç ameliyat geçirmişmi eşleriniz? Lütfen umutsuzluga kapılmayın sizin durumunuz farklı olabilir şansınızda olabilir doktora gıttınız mı hıc sonuç nedir arkadaşlar paylaşırmıyız lütfen VİLİ ve UMUDUMNERDE ???????
Eşinizin ailesi farketmemiş mi benim esim de de tek tarafli inmemiş testis sorunu var. Eşime söylediğimde sonradan oldu diyo ama böyle bir şeye inanamıyorum tabiAcaba son durumunuz nedir bizde çift taraflı İnmemiş testis sorunu varda sanırım artık üyeliğinizde yok
Canım benim pozitif cıktı tüp bebek yaptırdık. Ama dediğim gibi tek tarfliydi. Sperm hiç mi bulunmuyo esindeHayır canım hiçbişekilde zaten benimde anlamadığım konu bu . Şu an bünün bir önemi yok ki . Sadece bir çaresi varmı ? Yani umut yok ....