Eşinde inmemiş testis olup tüp bebek deneyen var mı?

Merhaba arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hayat benim idare eder alistim artik bu duruma umutlanmakta istemiyorum artik Allahim nasip ederse basim gozum ustune baska yapacak birsey yok

naptınız bende merak ettim arkadaşlar

Ben 1. TÜp denememın Şokunu atarken hazıranda dondurulmuŞlarla denemeye hazırlanıyorum.olumsuz olursa dıye korkmuyor da deĞılım.tek taraflı ınmemıŞ testıs vardı bılıyorsunuz

Ben 1. TÜp denememİn Şokunu atarken hazİranda dondurulmuŞlarla denemeye hazırlanıyorum.olumsuz olursa dİye korkmuyor da deĞİlİm.tek taraflı İnmemİŞ testİs vardı bİlİyorsunuz

Allah yardımcınız olsun canım inşallah iyi haberlerinizide verirsin bize a.s.

mona rosa dondurulmuş embriyomu spermi canım

arkadaşlar benim eşimde de tek taraflı inmemiş testis sorunu var lh ve fsh değerleride dusuk pregnly iğneye baslayacağız hipogonadizm hastası 6 ay sonra da tmikro tese ameliyatı olacak
aynı sekilde lh ve fsh değerleri dusuk olan var mı?

arkadaşlar benim eşimde de tek taraflı inmemiş testis sorunu var lh ve fsh değerleride dusuk pregnly iğneye baslayacağız hipogonadizm hastası 6 ay sonra da tmikro tese ameliyatı olacak
aynı sekilde lh ve fsh değerleri dusuk olan var mı?

Benim eşimdede fsh degerlerı testosteron hormonu düşüktü sustanon kullandı 6 ay şimdi normal

Benim esim de var ameliyat olmamış ama sperm sayısı cok yuksek de degil düşükte degil normaldi tüp bebek denedik sonuç bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyorum. Doğrusu girsem bile tüp bebek bölümüne ugramıyordum çünkü artık umudumu kesip bu durumun sadece bizim başımıza geldiğini düşünürken umudumnerde arkadaşımın beni arkadaş listesine ekledigini gördüm kimdir diye mesajlarını aratırken,aylar önce açtıgım bu konuya mesaj yazdığını gördüm nasıl heyecanla yazdıgımı anlatamam şuan,bizim dururmumuzda olan birileri var ve bizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum.
Benim eşim 26 yaşında inmemiş testis var. Yaklaşık 3 ay kadar önce doktora gittik Türkiye'de çocuğumuz olurmu diye,analizler,kontroller derken doktor bize aynen şunları dedi 'milyonda bir şansınız var. Sizdeki inmemiş testis vakasındaki en kötü durum' dedi. Eşim küçükken doktora götürülmüş testisler böbrek altlarında bulunmuş cok gelişmediği için göbek altına deri altına yerleştirilmiş ve hala orda bizdeki durum bu arkadaşlar.Sizdeki durum nedir yani küçükken hiç ameliyat geçirmişmi eşleriniz? Lütfen umutsuzluga kapılmayın sizin durumunuz farklı olabilir şansınızda olabilir doktora gıttınız mı hıc sonuç nedir arkadaşlar paylaşırmıyız lütfen VİLİ ve UMUDUMNERDE ???????

Acaba son durumunuz nedir bizde çift taraflı İnmemiş testis sorunu varda sanırım artık üyeliğinizde yok

Acaba son durumunuz nedir bizde çift taraflı İnmemiş testis sorunu varda sanırım artık üyeliğinizde yok
Eşinizin ailesi farketmemiş mi benim esim de de tek tarafli inmemiş testis sorunu var. Eşime söylediğimde sonradan oldu diyo ama böyle bir şeye inanamıyorum tabi

Hayır canım hiçbişekilde zaten benimde anlamadığım konu bu . Şu an bünün bir önemi yok ki . Sadece bir çaresi varmı ? Yani umut yok ....

Hayır canım hiçbişekilde zaten benimde anlamadığım konu bu . Şu an bünün bir önemi yok ki . Sadece bir çaresi varmı ? Yani umut yok ....
Canım benim pozitif cıktı tüp bebek yaptırdık. Ama dediğim gibi tek tarfliydi. Sperm hiç mi bulunmuyo esinde

Hayır canım doktor çift taraflı olduğunu öğrenince tese yapsak bile bulunamayacağını söyledi dr araştırması içindeyim biz de yeni öğrendik maalesef

X