Eşinde inmemiş testis olup tüp bebek deneyen var mı?

gülencim bis emre beye mail attık o:eğer sende bi sorun yoksa eşinin şansı %20 ile %50 arasında değişir dedi..o ameliyatları tansel beye yaptırıyosa herhalde tansel bey de iidir..sizin içinde olumlu sonuçlanır umarımm..Allah yardımcınıs olsun:Saruboceq:

biz dedim gibi tansel beye yaptırmıştık ameliyatı bizede o civarlarda şans vermişlerdi %33 ile elli arası sanırım tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu gibi bizim ameliyatlık işimiz kalmadı inşallah sizlerind einş sperm çıkar

Selam arkadaşlar epey olmuş siteye girmeyeli. Biliyorsunuz eşim aralıkta ameliyat oldu çift taraflı inmemiş testis problemi vardı tümör riskine karşı indirildi ve micro tese yapıldı ama bulunamadı. Haziranda kontrole gidicez yani şuan beklemedeyiz. Doktorumuz tekrar teseyi önermedi ama ayrıntılı olarak Haziranda geldiğinizde konuşuruz dedi testislerin son durumuna bakıp öyle karar vericek. Kök hücre konusunda çok güzel gelişmeler var çok uzun süreceğini sanmıyorum bu yöntemin geleceğini söyledi nasipse onu bekleceğiz sanırım. Benden haberler böyle arkadaşlar. Güzel haberleri sizlerden bekliyorum artık. Sevgiyle kalın.

canım vili çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz canım benim

Benım eŞımde de tek taraflı ınmemıŞ testıs var.kaynanamla kaynatam ılgılenmemıŞ amelıyat ettırmemıŞ zamanında.boŞanmıŞlar ıkısı de evlenme derdıne dÜŞmÜŞ.amelıyat 14 yaŞında askerı okulda fakedılmıŞ ve yapılmıŞ...sperm sayımız 3-5 mılyon cıvarında.1. Denememız baŞarısız.nısanda dondurulmuŞlarla deneyeceĞız.sabır ya sabırr..........

Aramıza hoş geldin canım tek taraflı inmeyenler çift taraflılara göre daha şanslılar. İnşallah en kısa zamanda bebegınıze kavuşursunuz. a.s.

saftirik canim hani oktor size mikroteseyi gerek gormemis ya
benim esimede kesinlikle ben bu ameliyati yapamm yaparsam bulamam demis
aceba sizin gibi olugundan dolayimi dediki
hani senin doktor demisya, samnlikta igne aramak gibi bisey diye

saftirik canim hani oktor size mikroteseyi gerek gormemis ya
benim esimede kesinlikle ben bu ameliyati yapamm yaparsam bulamam demis
aceba sizin gibi olugundan dolayimi dediki
hani senin doktor demisya, samnlikta igne aramak gibi bisey diye

Sympathique'cim Canım sanırım ortak yönümüz testislerin gelişmemiş olması,bizde gelişmeme sebebi inmemiş testis bu dedıgım gıbı kucukken ateşli bir hastalık kabakulak gibi başka nedenlerde olabilir.Yani sonuç olarak testisler gelişmemiş mıkro tesede şansımız çok az ama ben başka doktorlarada gitmek istiyorum kesınlıkle bizim doktorumuz biraz başından attı gibi geldi bizi ama daha ilgilenen ve oturup aklıma takılan herşeyı sorabilecegım bı doktora gitmek istiyoruz.

Arkadaşım kadın doğum doktorum bize aynen dediği şuydu...Bu konuda uzman olduğundan emin olmadığınız drlara gitmeyin. Çünkü sizi başlarından atacaklar ve umudunuzu kıracaklar.Ya da ilaç vermeye kalkacaklar .Kanallarda tıkanıklık var ameliyatla açarız dyecekler.O yüzden kesinlikle bir dr adı önerdi.Microtese pahalı bir yöntem ve ayrıca tüp bebekle aynı anda yapacağız dedi.Bir tane bi sperm olsa onu biz kullanacağız dedi. Yanlış tedaviler sonucu olan spermide öldürebilirler.Bence de gerçekten ii bir doktora görünün. Bize Ege Ünversiteisnde bu konuda uzman olan prof. Barış Altay'ı önerdi.Nİsan ayında gideceğiz biz de .Umarım herkese olumlu sonuçlar güzel haberler almak nasip olur:Saruboceq:

Gittigimiz doktor zaten alaninda en iyilerinden sadece herseyi cabucak anlatip gonderdi yani disarda bekleyen cok hastasi vardi belkide ondan ama hakkini yememek lazim hic ugrasmayin dedi maddi ve manevi cok yipranirsiniz dedi yani diyebilirdi mikrotese yapalim milyonda birde olsa sans var diyebilirdi ve dun mail attigin 2 ayri profosorde eski doktorumun dediklerinin aynisini dediler.Konusunda gercekten uzman profosorlerin zaten bizi kandirip hayallerimizi calacak vakitleri yok

kizlar kesinlikle ck haklisiniz cunku bizim durumlar oyle hafife alincak durum degil
alaninda en iyi doktor olmasi lazim ki o doktorda malesef diyosa demkki bisey arir
bizim doktorda bence bizi basindan atmak istedi ,turkiyede guvenilir doktorlar istiyorum
tam olarak doktor demedi bize inmemis testis diye, ama anne karnindayken yumurtliklari gelismemis demek bu oluyo sanirim
kayinvaldeme sordum bi hastalik gecirdimi diye, oda oyle bi hastalik gecirmedi sadece alerjik hastaliklar gecirdi ,ateslenmede oldu ama oyle havale gecircek kadar degildi dedi
ve esime doktor deis belki anne karnindayken annen bi ilac aldi bi hastalik gecirdi diye ,yine kayinalidem bi hastalik gecirmedim sadece bi bacagim dayanilmicak kadr kotu agriyodu bi ozman agri kesici yuttum bi o diyo
tabi esim kucukken ,organina tekmeyle vurmuslar baya doktora falan gitmis doktor bisey yok demisya
iste bilmiyorum ,iyi bi doktorla gorusmeden tam bilemicez
bizim tedavide sua beklemede maddi acidan insalah sonumuz hepimiz icin hayirli olur

Canım inmemiş olsa anlarsınız zaten bu sadece doktor tarafından teşhis edilecek birşey degil testisler yerinde yoksa inmemiştir.Yada sonradan ameliyatla indirilmiştir. Tabi herkesde durum faklılık gösterebilir.
Normalde anne karnında testisler böbreklerin altında gelişmeye baslarmış sonra yavaş yavaş yerine ilerlermiş dogum yaklaştıgında gelişimini tamamlayıp tamamen yerinde olması gerekirmiş bazı durumlarda gelişimini tamamlayamayıp bu geliş yolunda kalabilirmiş kanallarda yada karın içinde nekadar yukarda kalırsa o kadar kötü imiş. Genelde bu erken dogan bebeklerde raslanırmış erken dogdukları için gelişimini tamamlayamadıkları için ama dogduktan 1 yasına kadar kendılıgınden ınmesı lazım ınmezse amelıyat ındırılmelıymiş.

kıslar pazartesi günü bahcecide bi kadınla tanıştım eşinin tek testisi inmemiş indirilmiş ve diğeirnden sperm almışlar 3.denemsinde hamile kalmış ikizleri varmış 2 yaşında 3.cocuk için klinikteydi umarım sizede umut olur kıslar

inşallah teşeşkürler paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…