- 20 Ocak 2009
- 25
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar durumunda bi gelişme olan varmı??
Benİm eŞİmde de tek taraflı İnmemİŞ testİs var.kaynanamla kaynatam İlgİlenmemİŞ amelİyat ettİrmemİŞ zamanında.boŞanmıŞlar İkİsİ de evlenme derdİne dÜŞmÜŞ.amelİyat 14 yaŞında askerİ okulda fakedİlmİŞ ve yapılmıŞ...sperm sayımız 3-5 mİlyon cİvarında.1. Denememİz baŞarısız.nİsanda dondurulmuŞlarla deneyeceĞİz.sabır ya sabırr..........
saftirik canim hani oktor size mikroteseyi gerek gormemis ya
benim esimede kesinlikle ben bu ameliyati yapamm yaparsam bulamam demis
aceba sizin gibi olugundan dolayimi dediki
hani senin doktor demisya, samnlikta igne aramak gibi bisey diye
Sympathique'cim Canım sanırım ortak yönümüz testislerin gelişmemiş olması,bizde gelişmeme sebebi inmemiş testis bu dedıgım gıbı kucukken ateşli bir hastalık kabakulak gibi başka nedenlerde olabilir.Yani sonuç olarak testisler gelişmemiş mıkro tesede şansımız çok az ama ben başka doktorlarada gitmek istiyorum kesınlıkle bizim doktorumuz biraz başından attı gibi geldi bizi ama daha ilgilenen ve oturup aklıma takılan herşeyı sorabilecegım bı doktora gitmek istiyoruz.
Arkadaşım kadın doğum doktorum bize aynen dediği şuydu...Bu konuda uzman olduğundan emin olmadığınız drlara gitmeyin. Çünkü sizi başlarından atacaklar ve umudunuzu kıracaklar.Ya da ilaç vermeye kalkacaklar .Kanallarda tıkanıklık var ameliyatla açarız dyecekler.O yüzden kesinlikle bir dr adı önerdi.Microtese pahalı bir yöntem ve ayrıca tüp bebekle aynı anda yapacağız dedi.Bir tane bi sperm olsa onu biz kullanacağız dedi. Yanlış tedaviler sonucu olan spermide öldürebilirler.Bence de gerçekten ii bir doktora görünün. Bize Ege Ünversiteisnde bu konuda uzman olan prof. Barış Altay'ı önerdi.Nİsan ayında gideceğiz biz de .Umarım herkese olumlu sonuçlar güzel haberler almak nasip olur:Saruboceq:
kizlar kesinlikle ck haklisiniz cunku bizim durumlar oyle hafife alincak durum degil
alaninda en iyi doktor olmasi lazim ki o doktorda malesef diyosa demkki bisey arir
bizim doktorda bence bizi basindan atmak istedi ,turkiyede guvenilir doktorlar istiyorum
tam olarak doktor demedi bize inmemis testis diye, ama anne karnindayken yumurtliklari gelismemis demek bu oluyo sanirim
kayinvaldeme sordum bi hastalik gecirdimi diye, oda oyle bi hastalik gecirmedi sadece alerjik hastaliklar gecirdi ,ateslenmede oldu ama oyle havale gecircek kadar degildi dedi
ve esime doktor deis belki anne karnindayken annen bi ilac aldi bi hastalik gecirdi diye ,yine kayinalidem bi hastalik gecirmedim sadece bi bacagim dayanilmicak kadr kotu agriyodu bi ozman agri kesici yuttum bi o diyo
tabi esim kucukken ,organina tekmeyle vurmuslar baya doktora falan gitmis doktor bisey yok demisya
iste bilmiyorum ,iyi bi doktorla gorusmeden tam bilemicez
bizim tedavide sua beklemede maddi acidan insalah sonumuz hepimiz icin hayirli olur
kıslar pazartesi günü bahcecide bi kadınla tanıştım eşinin tek testisi inmemiş indirilmiş ve diğeirnden sperm almışlar 3.denemsinde hamile kalmış ikizleri varmış 2 yaşında 3.cocuk için klinikteydi umarım sizede umut olur kıslar