Eşinde inmemiş testis olup tüp bebek deneyen var mı?

benim eşimde 12 yaşında inmemiş testis sebebiyle ameliyat olmuş. normal yolla bebek sahibi olamadık ama mikroenjeksiyon yöntemiyle anne baba olduk şükür. Allah hepinize nasip etsin.

arkadaşlar burdaki tüm mesajları okudum:KK43:(benim de bi derdim var..eşim 16 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş..dolayısıyla şu anda canlı cansız sperm bulunamadı.fsh ı da 24..izmir de kent hastanesine veayrıca bi prof a gittik..durumumuzun umutsuz olduğu söylendi ve bi kereye mahsus mikrotese denenebilir dendi.çoooooook üsgüüsss,bunalıma girdik..arnızda eşi bu durumda olupta çocuk sahibi olabileniniz varmı????nolur sesime kulak verinn bi cvp bi umut bekliyorummm:KK43:((((((

deneyim sahibi olan arkadaşlar lütfennnn bana yazınn:KK43:((bu sorunla uğraşan arkadaşlar!Allaha hepimize kolaylık versin..

arkadaşlar burdaki tüm mesajları okudum:KK43:(benim de bi derdim var..eşim 16 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş..dolayısıyla şu anda canlı cansız sperm bulunamadı.fsh ı da 24..izmir de kent hastanesine veayrıca bi prof a gittik..durumumuzun umutsuz olduğu söylendi ve bi kereye mahsus mikrotese denenebilir dendi.çoooooook üsgüüsss,bunalıma girdik..arnızda eşi bu durumda olupta çocuk sahibi olabileniniz varmı????nolur sesime kulak verinn bi cvp bi umut bekliyorummm:KK43:((((((

canım bak benim eşim 13 yaşında sünnet olurkene sünnetci dmeişki kayınvalidemlere bunların fıtıkları var(kardeşi ile birlikte) ameliyat etmem gerek diyince bizimkiler kasıklardan fıtık ameliyatı sanıyolar ama o meğersem inmemiş testismiş çift taraflı valla saolsun tansel bey bizim hiçte umutsuz değildi siz miktotese yaptırmadınızmı arkadaşlar vallahi ben bu upurda çok araştırdım çok yerlere gittim tam 6 tane dr gittim ben eşimde sperm sayısı sıfır çıkınca aralarından en iyi olana gittim çok şükürki spermde bulundu bizim çok miktarda bu işi hafife almayın benim elimde sadece alyansım kaldı herşeyimizi sattık baştan aşa bu soruna 60 milyyar harcadık biz sonuclar amerikaya gitti dört kolda saldırdık sizde lütfen araştırdın sorun gidin konuşun ikna edilin.
valla ben nette okuyordum çok umutsuz sanıyordum azo vakasını ama hastanede tanıştım çiftlerden sadece 1 sperm çıkmamıştı büyük kısmında bulundunu istatisliklerden görebilirsiniz

Canım mikro teseyi deneyin bencede ama gulencımınde dedıgı gıbı umutsuz olma bakarsın bulunur sperm.Mikrotese olmadan once 3-4 ay keçiboynuzu kurunu deneyin derim.Canım beterin beteri var benim eşim 26 yaşında ve hala inmemiş durumda keşke bizimkide indirilebilseydi o yaşlarda,ozaman daha umutlu olurdum.

canım bak benim eşim 13 yaşında sünnet olurkene sünnetci dmeişki kayınvalidemlere bunların fıtıkları var(kardeşi ile birlikte) ameliyat etmem gerek diyince bizimkiler kasıklardan fıtık ameliyatı sanıyolar ama o meğersem inmemiş testismiş çift taraflı valla saolsun tansel bey bizim hiçte umutsuz değildi siz miktotese yaptırmadınızmı arkadaşlar vallahi ben bu upurda çok araştırdım çok yerlere gittim tam 6 tane dr gittim ben eşimde sperm sayısı sıfır çıkınca aralarından en iyi olana gittim çok şükürki spermde bulundu bizim çok miktarda bu işi hafife almayın benim elimde sadece alyansım kaldı herşeyimizi sattık baştan aşa bu soruna 60 milyyar harcadık biz sonuclar amerikaya gitti dört kolda saldırdık sizde lütfen araştırdın sorun gidin konuşun ikna edilin.
valla ben nette okuyordum çok umutsuz sanıyordum azo vakasını ama hastanede tanıştım çiftlerden sadece 1 sperm çıkmamıştı büyük kısmında bulundunu istatisliklerden görebilirsiniz

gülencim sizin doktorunuz kimdi ismini ve nerde oldugunu yazabilir misin Tansel bey demişsin doktorunuz mu?

tansel kaplancan eşimin doktoru
mustfa bahceci benim doktorum canım..
ayrıca ben keçiboynuzu falan kullanmadık çünkü bunların hormonları tetikliyor başka bi forumda gördüm testesteron seviyesi düşük iken bir sürü ilac kullanmışlar vavelyaydı sanırım sonraki ay 533 çıkmış testesteron seviyesi çok acayip riskli bu durum hormonlarla oynamak resmen biz bişi kullanmadık valla..
eşim sigara bile içmeye devam etti
kısmet tabi bi yerde ama dr sormadan etmeden bişeyler kullanılmaz
siz mikrotese yaptırdınızmı?sa

gülencim biz mikrotese yaptırmadık çünkü doktorumuz gerek duymadı maddı ve manevı çok yıpranırsınız dedı samanlıkta igne aramak gibi birşey dedi bizim burumumuz için geçerli tabi bu birde bize doktor sizin durumunuz inmemiş testiste karşılaşılabileçek en kötü durum dedi.kök hücreyi bekleyin dedi bizde bekliyoruz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.

hangi şehirdesinki?
bunu neden söylüyor anlamadım ben testislerin nerde oldu belli değilmi ?

yurt dısındayız biz ama ankarada gittik bunu söyleyende bir porf.dr.
eşimin testisleri kucukken böbreginin altında bulunmuş işte,ameliyat yapılmış ama yerine indirilememiş çok gelişmedigi için göbeginin hemen altına yerleştirilmiş deri altına yani orda hala,vucut ısısında sende biliyorsundur canlı cansız butun hucreler ölüyormuş

Ah canım ya tabi mantık olarakda zorlu bi işlem ama ben hastanede biriyle tanıştım onunda karnındamıymış ne ameliyat olmuş 3 tane bulunmuş sperm tutmuş ama karısı düşük yapmış tekrar ameliyat olcaktı ve hala indirilmemişti testisler
şimdi ne yapmayı düşünüyosun ne yapıyosunuz

Şuan bekliyoruz sadece yazın izne geldiğimizde tekrar doktora gitcez,neden yurtdışında gitmiyorsunuz dıye sorun gelebilir aklınıza ben türkiyenin tüp bebek konusunda çok ilerde oldugunu düşünüyorum öylede.
canım sayfanın başlarında bu sperm bulunan kişiyi bahsetmıştın sanırım çok şaşırmıştım bakalım bu yaz ne dicek doktorlar aslında mıkrotesede bulunamasada sperm,ben testislerin indirilmesini istiyorum çünkü testis timoru riski var biliyorsundur zaten mikro tese yapılırsa aynı zamandada indirilir sanırım.

İndirilmiyor canım benim o adamın eşinin anlattıkları hala indirilmemiş , peki canım kök hücre türkiyede davalık şuan çok zor değilmi Allahın gücüne gitmesin böyle yaşamak kendimi senin yerine koydumda içm daraldı

arkadaşlar bis izmir de kente gittik.ordaki ürolog şansımızın çoook düşük olduğunu söyledii:.((galiba en iisis iyi araştırıp ii bi hastanede tedavi görmek..bize bi e tek şans veriolar tp bebek için:KK43:((

krizantem neden ama neden bizimde çift taraflı idi amelityatı ama öyle umutsuz konuşulmadı bizlerle

İndirilmiyor canım benim o adamın eşinin anlattıkları hala indirilmemiş , peki canım kök hücre türkiyede davalık şuan çok zor değilmi Allahın gücüne gitmesin böyle yaşamak kendimi senin yerine koydumda içm daraldı

Neden indirilmiyor onu anlamadım.VİLİ var burdaki arkadaşlardan onun eşininde bu yaşına kadar inmemiş testisleri ve mikrotese yapıldı aynı zamanda indirildi sperm bulunamadı ama.
Gülencim hiç biri olmaz ise evlatlık almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
gülencim bilmiyorum ki canım yaaa.kent hastanesi izmir deki en ii hastane..eşim bu ameliyatı 16 yaşında olmuş ve fsh ı şu anda 24:KK43:(kentteki drun söylediği umutsuzz..yrıca bi profun özeline gittik o da aynı şeyi söyledi.hatta başarı şansıolarak %5 dedi...umutlanmayın diolar anlıcann:KK43:(siz ne durumdasınız??

13 yaşında çift taraflı inmemiş olmuş eşim
fsh 18 idi
bize %35 civarı şans verilmişti çok sayıda sperm bulundu tüp denedik tutmadı ama dondurulmuş spermlerimiz var onlarla deneyeceğiz ben sizi istanbula davet ediyorum inanki bence bizim durumumuzda bi farklılık yok sadece eşin 3 yaş daha gec ameliyat olmuş buarada tanıdınız kimse yoksa biz sizi tansel beye götürürüz ben kuzenimi götürcem şimdi şubat 14 te tansel beye oda azo ama inmemiş değil onun sebebi tam belli değil ama kullandı ilaclardan sanırım oldu

anladım.sperm bulundu diosun yaniii.eee bu güselll haber gerçekten:)) biz aslında istanbulu bilmiyoss ama nette araştırıyorus drları ve hastaneleri..hatta mail attık cvp ta verdiler..genel olarak %5 başarı şansı veriolar ama açılıp bakılması gerekiyomuşş.bisim için parası da önemli deil artık istediğimiz şansımızı biras daha yükseltebilecek bi dr. ve hast..tansel bey nerde çalışıyo bu arada?siz memnun kaldınıs mı?

tabi çok memnun kaldık biz alman hastanesinde tansel bey
aslında bu işin piri emre bakırcıoğlu ama emre bey ameliyatlarını tansele yaptırıyomuş bende dedim bana kafa ütülücek bbiri değil ameliyatı yapcak biri lazım ondna tansele gittik biz 14 şubatta kuzenimide götürcem tansel beye

X