Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar burdaki tüm mesajları okudum(benim de bi derdim var..eşim 16 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş..dolayısıyla şu anda canlı cansız sperm bulunamadı.fsh ı da 24..izmir de kent hastanesine veayrıca bi prof a gittik..durumumuzun umutsuz olduğu söylendi ve bi kereye mahsus mikrotese denenebilir dendi.çoooooook üsgüüsss,bunalıma girdik..arnızda eşi bu durumda olupta çocuk sahibi olabileniniz varmı????nolur sesime kulak verinn bi cvp bi umut bekliyorummm((((((
arkadaşlar burdaki tüm mesajları okudum(benim de bi derdim var..eşim 16 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş..dolayısıyla şu anda canlı cansız sperm bulunamadı.fsh ı da 24..izmir de kent hastanesine veayrıca bi prof a gittik..durumumuzun umutsuz olduğu söylendi ve bi kereye mahsus mikrotese denenebilir dendi.çoooooook üsgüüsss,bunalıma girdik..arnızda eşi bu durumda olupta çocuk sahibi olabileniniz varmı????nolur sesime kulak verinn bi cvp bi umut bekliyorummm((((((
canım bak benim eşim 13 yaşında sünnet olurkene sünnetci dmeişki kayınvalidemlere bunların fıtıkları var(kardeşi ile birlikte) ameliyat etmem gerek diyince bizimkiler kasıklardan fıtık ameliyatı sanıyolar ama o meğersem inmemiş testismiş çift taraflı valla saolsun tansel bey bizim hiçte umutsuz değildi siz miktotese yaptırmadınızmı arkadaşlar vallahi ben bu upurda çok araştırdım çok yerlere gittim tam 6 tane dr gittim ben eşimde sperm sayısı sıfır çıkınca aralarından en iyi olana gittim çok şükürki spermde bulundu bizim çok miktarda bu işi hafife almayın benim elimde sadece alyansım kaldı herşeyimizi sattık baştan aşa bu soruna 60 milyyar harcadık biz sonuclar amerikaya gitti dört kolda saldırdık sizde lütfen araştırdın sorun gidin konuşun ikna edilin.
valla ben nette okuyordum çok umutsuz sanıyordum azo vakasını ama hastanede tanıştım çiftlerden sadece 1 sperm çıkmamıştı büyük kısmında bulundunu istatisliklerden görebilirsiniz
İndirilmiyor canım benim o adamın eşinin anlattıkları hala indirilmemiş , peki canım kök hücre türkiyede davalık şuan çok zor değilmi Allahın gücüne gitmesin böyle yaşamak kendimi senin yerine koydumda içm daraldı