Eşinde inmemiş testis olup tüp bebek deneyen var mı?

aranıza katılıyorum ne yazıkkki 37 yaşında farkedilmiş inmemiş tesitis(çift taraflı) mikroteseye gönderdi doktor.acaba nereye gitmeliyiz?yada bulunan var mı bu durumda biliyo musunuz arkadaşlar bir umut şığı olabilir mi acaba bu sonsuz karanlıkta?

aranıza katılıyorum ne yazıkkki 37 yaşında farkedilmiş inmemiş tesitis(çift taraflı) mikroteseye gönderdi doktor.acaba nereye gitmeliyiz?yada bulunan var mı bu durumda biliyo musunuz arkadaşlar bir umut şığı olabilir mi acaba bu sonsuz karanlıkta?

umudumnerde seninle görüşebilir miyizzz acaba ben de denizlideyim.. gerçekten sen de burada isen şayet... ben de eğitimciyim..tesekkurler

selam umudumnerde problemler aynı çift taraflı umut tüp bebekte tedaviye başlıcaz en kısa zamanda Emre Bakırcıoğlu kesin kararımız şuan rapor için sıra aldık tıp fakültesinden.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyorum. Doğrusu girsem bile tüp bebek bölümüne ugramıyordum çünkü artık umudumu kesip bu durumun sadece bizim başımıza geldiğini düşünürken umudumnerde arkadaşımın beni arkadaş listesine ekledigini gördüm kimdir diye mesajlarını aratırken,aylar önce açtıgım bu konuya mesaj yazdığını gördüm nasıl heyecanla yazdıgımı anlatamam şuan,bizim dururmumuzda olan birileri var ve bizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum.
Benim eşim 26 yaşında inmemiş testis var. Yaklaşık 3 ay kadar önce doktora gittik Türkiye'de çocuğumuz olurmu diye,analizler,kontroller derken doktor bize aynen şunları dedi 'milyonda bir şansınız var. Sizdeki inmemiş testis vakasındaki en kötü durum' dedi. Eşim küçükken doktora götürülmüş testisler böbrek altlarında bulunmuş cok gelişmediği için göbek altına deri altına yerleştirilmiş ve hala orda bizdeki durum bu arkadaşlar.Sizdeki durum nedir yani küçükken hiç ameliyat geçirmişmi eşleriniz? Lütfen umutsuzluga kapılmayın sizin durumunuz farklı olabilir şansınızda olabilir doktora gıttınız mı hıc sonuç nedir arkadaşlar paylaşırmıyız lütfen VİLİ ve UMUDUMNERDE ???????

gülencim sana özel mesaj gönderdim.sanırım okumadın. bi bakarsan sevinirim.

VİLİ Allah yardımcınız olsun .Sizin testisler nerede kalmış.Kanalda mı ve Emre bakırcıoğlu size % kaç şans verdi? Çünkü ben de onunla görüştüm aynı yere ve aynı kişiye gitmeyi düşünüyorum.Senin durumunu ve sonucunu merak ediyorum Allahı9m inşallah size de mucizesini sağlıkalı sıhhatli hayırlı bir evlatla gönderir.

selam arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım eşim de 12 yaşlarında fıtık ameliyatı olmuş tek taraflı doktor tüp bebek dedi haftaya bir ürolokla görüşücez profösörmüş daha sonrada tüp bebek merkezine gidicez ben alman hasatanesi düşünüyorum üstelik bende polikistik var ne olacak bilmiyorum bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim allah hepimize yardım etsin

Canım sizdeki şuanki durum tek taraflı inmemiş testis mi? Eğer öyleyse siz daha şanslısınız çift taraflılara göre,en dogrusu önce bir ürolokla görüşmek Allah yardıncınız olsun Doktorla görüştükten sonra bizide bilgilendirirsen çok sevinirim.

Selam umudumnerde testisler kanallarda Emre Beyle henüz görüşmedik Umut Tüp Bebekten Yasemin hanımdan bilgi aldık bu hafta rapor için fakülteye gidicez raporu alır almaz sıra alıcaz Emre Bey'den.

VİLİ gitmeden önce mail atabilirsin emre bakırcıoğluna bütün bilgileri yazarsan bi yüzde verebiliyo.Allah yanınızda olsun inşallah.

vili gidecek bakalım emre bakırcıoğluna Allahtan mucizeyi yaşayacaklar inşallah

vili gidecek bakalım emre bakırcıoğluna Allahtan mucizeyi yaşayacaklar inşallah

Canım inşallah öyle olur bütün dileğimiz bu hepimiz için. Emre Bey'e mesaj atmıştım ben Emre Bey geçen hafta Amerikadaymış o yüzden Yasemin Hanım aradı ve onunla konuştuk ayrıntılı olarak merkezde konuşuruz dedi perşembe rapor için gidicez fakülteye gelişmeleri yazarım.

Allah inşallah hepimize anne olmayı nasıp eder hayırlısi ise.Beni yeniden umutlandırdınız arkadaşlar teşekkür ederim paylaşımlarınız için

allahtan tek taraflı bizde sperm sayısı fazla ama hareketsiz sizde de öyle mi? haftaya doktorla görüşelim bakalım sonucu sizlerle paylaşırım gece gündüz dua ediyorum bize bizim durumumuzda olanlara allah hepimizi tez zamanda anne baba yapsın.

Aminnnn arkadaşım, çift taraflı inmemiş olarlarda durum azospermi yani hiç canlı sperm yok bizde durum öyle,İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz. :ecrin_bebek:

Arkadaşlar fakülteye gittik bugün. Ya insana gına geliyo artık lanet olsun raporuna deyip hastaneden çıkmak istiyo insan. Bu ne yaaaa... Doktor güzel ilgilendi prosedürü anlattı raporu alırsınız ama prosedürlere uymak zorundayız dedi. Hormon tahillerini verdik yarın onlar çıkacak. 3 sefer spermiyogram yaptırmak gerekiyomuş 15 gün arayla. Birde ultrason istedi onun içinde 1 Aralıkta gidicez. Bütün testleri fakültede yaptırmak zorundasınız dışardan kabul etmiyoruz dedi. Rapor çift için çıktığından sizinde kadın doğumda gereken bütün testleri yaptırmanız gerekiyo dedi. Şimdi kadın doğuma gün alıcam ultrason için gideceğimiz güne alayımda sürekli git gel zaten. Offf Offff arkadaşlar bu iş bizi çok yorucak.

Rapor için bu kadar uğraştırdıklarını bilmiyordum.Herşey bir bebeğimiz olsun diye değilmi :çok üzgünüm: Bencede offffff ki offfffff

saftirikcim benim eşimde sperm var ama hareketsiz o yüzden çok korkuyorum ya ameliyatla da bulunmazsa allahım çok kötü olur bizim için bir an önce tedaviye başlamak istiyorum ama eşim ağırdan alıp beni sinir ediyo hayırlısı bakalım o da üzülüyor ama ne çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…