Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım eşim de 12 yaşlarında fıtık ameliyatı olmuş tek taraflı doktor tüp bebek dedi haftaya bir ürolokla görüşücez profösörmüş daha sonrada tüp bebek merkezine gidicez ben alman hasatanesi düşünüyorum üstelik bende polikistik var ne olacak bilmiyorum bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim allah hepimize yardım etsin
VİLİ Allah yardımcınız olsun .Sizin testisler nerede kalmış.Kanalda mı ve Emre bakırcıoğlu size % kaç şans verdi? Çünkü ben de onunla görüştüm aynı yere ve aynı kişiye gitmeyi düşünüyorum.Senin durumunu ve sonucunu merak ediyorum Allahı9m inşallah size de mucizesini sağlıkalı sıhhatli hayırlı bir evlatla gönderir.
vili gidecek bakalım emre bakırcıoğluna Allahtan mucizeyi yaşayacaklar inşallah
allahtan tek taraflı bizde sperm sayısı fazla ama hareketsiz sizde de öyle mi? haftaya doktorla görüşelim bakalım sonucu sizlerle paylaşırım gece gündüz dua ediyorum bize bizim durumumuzda olanlara allah hepimizi tez zamanda anne baba yapsın.
Arkadaşlar fakülteye gittik bugün. Ya insana gına geliyo artık lanet olsun raporuna deyip hastaneden çıkmak istiyo insan. Bu ne yaaaa... Doktor güzel ilgilendi prosedürü anlattı raporu alırsınız ama prosedürlere uymak zorundayız dedi. Hormon tahillerini verdik yarın onlar çıkacak. 3 sefer spermiyogram yaptırmak gerekiyomuş 15 gün arayla. Birde ultrason istedi onun içinde 1 Aralıkta gidicez. Bütün testleri fakültede yaptırmak zorundasınız dışardan kabul etmiyoruz dedi. Rapor çift için çıktığından sizinde kadın doğumda gereken bütün testleri yaptırmanız gerekiyo dedi. Şimdi kadın doğuma gün alıcam ultrason için gideceğimiz güne alayımda sürekli git gel zaten. Offf Offff arkadaşlar bu iş bizi çok yorucak.