eşin neyini sevmiş diyen arkadaşşş....

daha önce bu arkadaşla ilgili açtığım konu burada :http://www.kadinlarkulubu.com/forum...um-arkadasim-ve-esimle-ilgili-sozleri.774674/ vaktiniz varsa okuyup daha iyi yorum yapabileceğinizi düşünüyorum.

bu arkadaşa eşimin ailesinden eltimin bir iki kıskanç tavrından bahsederken bana bence onlar seni kıskanmıyor eşin neyini sevmiş diye düşünüyorlardır dedi. önceki konumu okursanız daha iyi anlarsınınız.

bende ona ağzının payını vermek için öyle bir durumun olmadığını bilakis ailesinin özellikle abileri ve kayınpederimin evlililiğimizden çok mesrur olduklarını görümcemin sürekli beni çok sevdiğini tam kardeşime layık bir kızsın gibi sözlerini kayınpederimin nişandan sonra en buyuk oğlunu alnından öpüp kırk yılda bir iş başardın demesi gibi buna benzer şeyleri anlattım. çogu işe abisi koşturmuştu çünkü. beni böyle küçümseyecek hiçbir şey yok ortada. çok sinirlendim. bunları anlattıktan sonra suratındaki ifade sıfırlandı. benimle gidene kadar hiç konuşmadı öylece telefonuyla ugraşıp durdu.

neyse ki artık eskisi gibi görüşmüyoruz. ama bazen görüşmek zorunda kaldığım zamanlar oluyor. kafamı kurcalayıp duruyor. bu arkadaşın niyeti ne nasıl biri neden böyle düşünüyor çözemiyorum. sizlerden yorum istiyorum. bir inan neden eşin neyini sevmiş diye düşünüyorlardır der?
sen skntini anlatmissin, o da eltinin kiskancligini (senin anlattigina gore) o sekilde yorumlamistir..
konuyu ve sozleri saptiriyorsun.. net..

bu muhabbet bi bana mı anormal gelmedi, ne var ki bu cumlede dusunebılır herkes neyıne asık oldu vs dıye, bana soylense sadece benı tanımaya calısıyorlar dıye dusunurdum, aşk sadece dıs gorunusle olmuyor malum, özellik,karakter kesfi gibi birsey sanırdım o cumleyı...

Ben nedense çok da abartılacak bir yan göremedim. Kaynana ve görümcelerin gözünde oğulları bir tane oluyor genelde. Dünya güzeli de olsan yine de bir kulp bulmaya çalışıyorlar. Mesela benim gözlerim çekik. Eski görümce adayım sen bu kızın neyini beğendin gözleri küçük demişti kardeşine.
Ben de bu cümleyi kurabilirdim bir arkadaşıma içimde hiçbir kötü niyet olmadan. Arkadaşım ne kadar iyi bir insan olursa olsun erkek tarafı paylaşamama psikolojisine girebilir çünkü.
Arkadaşınızın diğer davranışlarına bakın bence tek cümleyle yargılamadan önce

boyle kotu niyetli veya patavtsiz bilemiyorum adi herneyse o tarz insanlardan nefret ediyorum

neden susuyorsun Allah askina, agzinin payini veremiyomusun, bir daha sana bu tarz konusma hakkini bulamasin kendinde
ben bile sinir oldum valla

Bence o arkadaş dediğin seni Yer bitirir, patavatsiz, senin moralini bozmak için yapıyor sanki, sende tedbirini al ona birşeyini anlatma, hak ettiğinden fazlada değer verme, canım

Bence cok acık sözlü bi arkadaşmış sadece, sen cok sinsisin aslinda.. fazlakuruyorsun belki arkadasin kadar acik konusabilsen boyle olmazdi

Eğer siz de şu "herkes beni kıskanıyor,eltilerim vs. de beni kıskanıyor " diyerek alttan alttan kendinizi öven insanlardansanız sizi bozmak için söylemiştir.Hiç sevmem şu çok kıskanılan,herkesin nazarının değdiği (!) insanları.

daha önce bu arkadaşla ilgili açtığım konu burada :http://www.kadinlarkulubu.com/forum...um-arkadasim-ve-esimle-ilgili-sozleri.774674/ vaktiniz varsa okuyup daha iyi yorum yapabileceğinizi düşünüyorum.

bu arkadaşa eşimin ailesinden eltimin bir iki kıskanç tavrından bahsederken bana bence onlar seni kıskanmıyor eşin neyini sevmiş diye düşünüyorlardır dedi. önceki konumu okursanız daha iyi anlarsınınız.

bende ona ağzının payını vermek için öyle bir durumun olmadığını bilakis ailesinin özellikle abileri ve kayınpederimin evlililiğimizden çok mesrur olduklarını görümcemin sürekli beni çok sevdiğini tam kardeşime layık bir kızsın gibi sözlerini kayınpederimin nişandan sonra en buyuk oğlunu alnından öpüp kırk yılda bir iş başardın demesi gibi buna benzer şeyleri anlattım. çogu işe abisi koşturmuştu çünkü. beni böyle küçümseyecek hiçbir şey yok ortada. çok sinirlendim. bunları anlattıktan sonra suratındaki ifade sıfırlandı. benimle gidene kadar hiç konuşmadı öylece telefonuyla ugraşıp durdu.

neyse ki artık eskisi gibi görüşmüyoruz. ama bazen görüşmek zorunda kaldığım zamanlar oluyor. kafamı kurcalayıp duruyor. bu arkadaşın niyeti ne nasıl biri neden böyle düşünüyor çözemiyorum. sizlerden yorum istiyorum. bir inan neden eşin neyini sevmiş diye düşünüyorlardır der?
Sevgili gider dost kalır derler ama evlendikten sonra dost kalmıyor.aslında evlenmeyle de alakalı değil.kim ne zaman işine gelirse..

Arkadaş bekar mı

Bence çok anormal bir şey yok. Eltinin tavırlarını yorumlamış. Hamilesiniz sanırım. Fazla alınganlık yapıyor olabilirsiniz.

bence bu arkadaş dediğin kişi seni ziyedesiyle kıskanıyor..aman uzak dur neme lazım..

Eğer siz de şu "herkes beni kıskanıyor,eltilerim vs. de beni kıskanıyor " diyerek alttan alttan kendinizi öven insanlardansanız sizi bozmak için söylemiştir.Hiç sevmem şu çok kıskanılan,herkesin nazarının değdiği (!) insanları.
benimde aklıma bu geldi.benim bi arkadaşımda aynen bu anlattığın tarife uygun.sürekli kendisini över,eşini eşinin ailesini,evini eşyasını kısacası herşeyi.o anlatır bende salak salak dinlerim.sırf kalbi kırılmasın diye bozmam ama sıkılıyorum artık o arkadaşımdan.görüşmüyorum artık mesafe koydum en güzeli bu oldu

Eski konuyu okumadim.. Useniyom:KK48:

Simdiii.. Birisini kotu yaniyla anmak,
isledigim tum sevaplarin o kisiye transfer olma sebebi oldugu icin:KK53:
Arkadasinn cooookk muhtesem bir insanmis diyebilirim sadece,
o kadar muhtesem ki muhtesemliginden dudagim ucukladi:p

X