Üzücü tabi..saygi duymasini istiyorsan simdi yazdiklarimi iyi oku ve uygula uygulayamiyorsan uzmana danis eminim uzmanda benim soylediklerimi soyleyecektir...hatalida olsan hatasizda olsan artik Ozur dilemeyi kes..herbiseye ozur dileyerek kendine saygin kalmiyorki ondan saygi bekliyosun birde..o baslatmadan assla cinsellik icin yanasma..ancak bu şekilde davranarak onun sana karsi gerçekte ne hissettiği ni anlayabilirsin..ustelik yarattigin farkinda bile olmadigin bu asiri fedakarlik durumunu o bilerek uzatiyor olabilir senin daha ne kadar gurursuz davrancagini test ediyor olabilir..erkekler boyledir ne olursa olsun kac yillik yasanmisligi olursa olsun kendisine saygisini kaybetmemis gururlu agirbSli kadin ister..tartismalarinizin uzamasida bundan..adam sinir oluyor..acı gelecek sozlerim Ma bu böyle. .kadinlar hep dik olsun istiyorum erkegin oyununa gelmesin onlar oyle çaktırmadan bilmişlerkiii..borc harç bir evlilimte bahanedir iyi anlasan e gercekten sayvili sevgili çift ler hic bir sorun karsisinda aziri kavga etme
z cinsellikten sogumaz..bakimli olup olmamanda boş. .gercekten ipler saglam adam seviyorsa cinsellikten kacmaz..adam tlf geçmiş ini siliyor diyosun ben gorsem ortaligi ayagi kaldirifim..uzmanlar bile evlilikte kari kocanin gerekirse tlf kurcalasi in normal oldugunu soyluyor adam zinirleniyorsa ustune vit..korkma o zeni kaybetmekten morksun..sen korktuvunu beli ettik e adam iplerle daha rahat oynatir kadinı
z cinsellikten sogumaz..bakimli olup olmamanda boş. .gercekten ipler saglam adam seviyorsa cinsellikten kacmaz..adam tlf geçmiş ini siliyor diyosun ben gorsem ortaligi ayagi kaldirifim..uzmanlar bile evlilikte kari kocanin gerekirse tlf kurcalasi in normal oldugunu soyluyor adam zinirleniyorsa ustune vit..korkma o zeni kaybetmekten morksun..sen korktuvunu beli ettik e adam iplerle daha rahat oynatir kadinı
Son düzenleme: