Kötü bi durum ya ama ne denir ki böyle bir durumda bilemiyorum. Neden istemiyor acaba kendisine sordun mu? Çünkü anormal bir durum ayda bir falan. Peki onun haricinde sana olan tavrında kötü bir durum var mı saygısızlık vs başka bir şey?9 yıllık birlikteliğimiz var bunun son iki yılıdırda evliyizz...sevgiliyken zaten her şey çok güzeldii..toz pembe...evlilikle beraber sorunlar başladı..eşimin geçmişten kalan borçları.hala eve gelen icra kağıtları falan neyse basta cok sorun yapıyordum bunları ama kabullendım artık sorun da etmiyorum.tartısma cıkmasın dıye cünküok seviyorum onu.ilk yıl cinsel hayatımız iyiydi..bu yıl ise birseyler değişmeye başladı farkettımki hep ben başlatıyorum cinselliği ilk adımı ben atıyorum hep o yüzden iyi gidiyormuş cinsel hayatımız sonra evliliğiğmizin ikinci yılında bazan o cinsellik istememeye başlafı yorgunum bahanesiyle sonra baktım biz doru düzgün birlikte olmuyoruz olanlarda hep benim sayemde reddedılmeye de başlayınca bn de bıraktım artık ayda bir falan oluyor o da tartısmassak...bu arada her tartışmada da haklıda olsam hep ben özür diliyorum hep ben ilk adımı atıyorum.kendime olan saygımı yıtırdım onunla bir gelecek goremiyorum...çok karamsatımm ne yapmalıyım artık içimden birşey yapmakta gelmiyor kenndimi çok değersiz hissedeiyorum
Başkası olduğunu zannetmiyorum...çünkü beni sevdiğini biliyorum...bn ona uyum sağladığımda gelir öper beni sarılır şakalaşır..ama iş cinselliğe gelince ilk adımı bnden bekliyorbaşkası olabilir mi diye herkesin aklımdaki soruyu sorayım zaten konu er geç oraya gidecek
Ne güüzeldi o 7 yıl ... herkes bizi parmakla gösterırdı7 yillik bir flort surecinden sonra bu yasananlar aci geliyor insana. Duzelir umarim her sey.
Ne güüzeldi o 7 yıl ... herkes bizi parmakla gösterırdı
ZOr deil tabiki ama benimde bi gururum var ...kendimce bende tekrardan bana saygı duymasını istiyorum bu şekilde davranırsa bunun bendeki sonuçlarını görmesini istiyorum? Aurıca ben neden soruyorum ki neden o bunu düşünmüyor bu kızda bi gariplik var niye hiç bana yanaşmıyor diye düşünmüyor....Adamin belli ki sıkıntısı var ne diye üstüne gidiyorsunuz ?istemiyosa az bi rahat verin ha rahat vermeyeceksenizde bi sorun hayirdir neden bu sogukluk diye ..bu zor olmasa gerek
Keşke bilsemmmBu noktaya nasil gelinebiliyor ki?
nm bunları yapıyorum zatenki...bakımlıyım...ve şöyle bi dışardan bakan biri de şunu diyebilir bu kız bu adamda ne bıluyor...işte bu özgüveni nerden buluyo bilmiyorum..zamanında kimler çıktı karsıma reddettım kendi hayatımın içine etımmEvlenmeden once birliktelik yasiyormussunuz, demek ki esinizin bunu yapmakla ilgili bir problemi yok. Acaba biraz saldiniz mi kendinizi ? Ne bileyim biraz bakimli olsaniz, iliskiden once suslenseniz vs ? Belki yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama renk getirmek ise yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?