eşimle sorunlarımız var yardım edin

Ayrıca bazı arkadaşlar sanırım yanlış anlamış 1 aylık bir cinsel birliktelik yok ortada biz zaten öğretmeniz.Kız ayrı bir şehirde.15 günlük tatilimiz var.Tatilin 1 haftasında yanımdaydı ben hastaydım çünkü.İnanamıyorum ki elleriyle yemek yedirdi bana ben hastayken.Onların 2 gün görüştüklerinden eminim.Fakat yalnız cinsellik değildir ki aldatmak.Bir başkasına canım diyebiliyorsan o da aldatmak deil midir?

Sen hasta iken bu adam senin yanında olmayacaksa, ya da senin yanında olmamanı fırsat bilecekse nedir bu? Nasıl güveneceksin? Hayır kadınları ayrılmak korkutmuyor, bilinmezlik de korkutmuyor. Biz güçlüyüz. Hala bu adama eşim diyebiliyor musun? Yüzüne bakınca ne hissediyorsun? Onu affedebilecek misin? Peki unutabilecek misin? Adam bi halt yemiş anasının babasının niye arkasına saklanıyor? Kendi konuşsun, anasının babasının hatırı için mi sen evlendin eşinle?

höhhh be kardeşim bir gecelikti sarhoştu bahanesini duydumda ''bir aylık bişeydi'' nasıl diyebiliyor.

ayrıca her aldatılan kadının sonuna -beni seviyor biliyorum'u eklemesini de anlamıyorum,seven adam aldatmaz,aldatan adam zaten sevmez,ha öyle bişey mümkünsede ihanet toplumda sıradan hayatın bir parçası olurdu,beni aldattı ama seviyor der geçerdi insanlar.

affetmeyi yediremeyincede kendine ''ama kadında çok oynak,kadın kandırdı,kadın düzgün değildi vs.vs...'' suçu hep hemcinslerine atarlar zaten.

siz bu tutumdayken eşinizin düzelceğini de sanmıyorum,önce ihanet kavramını sorgulayın sonra infazını yapın eşinizin bence

offf adama bak yaa...cok sorunlu...hadi tum sorunlari bir kenara biraktik diyelim sizi aldatmis...
bunu nasil sindirebildiniz bilmiyorum...bu evlilik cekilir cile degil bence :umursamaz:

Allah yardımcın olsun canım.. cidden bir kadının başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşamışsın.. unutabilecek misin.. eşine tekrar güvenebilecek misin.. gene bi kaç gün ayrı kalsanız acaba kimle demicek misin.. oooff çook ama çoook zor.. insan hastalık hastası olur bu şüphelerle.. umarım en doğru kararı verirsin canım.. ama ben senin yerinde olsaydım.. yok.. yapamazdım.. başka bir kadını aramıza sokan bi erkeğe "kocam" diyemezdim..

valla yapacak bişey yok çok zor durumun belli.....huylu huyundan vazgeçmezzzz....zaten aldatmışta başka söze gerek yok....ömür törpün olur bu adam senin arkadaşım işinde var ne diye olmamışı oldurmak için kendini parçalıyosun....hayırlısı olsun

Arkadaşım ne de olsa insanın eşi öyle bir kalemde silmek kolay değil tabi.
Ama anlattıklarından ben senin zaten bu ilişkiyi kafanda bitirdiğini sezinledim.
Yalan, aldatılma, tek başına mücadele
Çok zor bir şeyler bunlar...
Hadi bir kere affettin,
Bir daha aynı şeyler tekrarlanırsa dayanabilecek misin

canım geçmiş olsun allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin kendimi senin yerine koyuyorum aman allahım düşünmesi bile zor ama şunu diyebilirimki çocugun yok sanırım mesleginde var yani ekonomik özgürlügün var bence canın daha çok yanmadan bırak yol yakınken dön birkere şeytana uyduysa devamı gelir haram tatlıdır kendini kurtar belki diyeceksin size kolay gelebilir ama ben çevremde çok gördüm yakınlarımın başına geldi üstelik onlar senin gibi deyildi iki çocuklu ve ekonomik özgürlügü yoktu bir kere affetti sonra çocuklar oluna ca bu gene yaptı affetti bir iki üç .........böyle devam etti artık sonunda ipler koıptu olan iki çocuga oldu ona göre düşün taşın kararını öyle var af yok ikigün bir gece veya bir saat farketmez sonuç aynı sadakatsizlik iyi düşünboshayallersmile

valla ne olursa olsun bi kere aldattımı benim yanımda onun işi olamazlmaz:eşinizin yerinde siz olsaydınız çoktaaaan kapı önüne koymuştur hani bu erkeklerin lafı varya'' namusumu kirlettin'' ondan yani,hem öğretmensin işinde varsa koy ver gitsin belki bunları bizim için söylemek kolay ama siz olsaydınız ne söylerdiniz e böylede hayat nereye kadar ya düzelmezse:umursamaz:yasakkelime

Son düzenleme:
Eğitimli insanlar, eğitimciler bile bu biçimde düşünürse..
mesleği,eğitimi olmayan kadınlar ne yapar.
Arkadaşım işin zor..Ama bir karar vermek durumundasın..
Belirsizlik zor ..

1) kesinlikle hamile kalma
2) ondan soğumaya bak. gurur yapmadan. biran önce hem de.
3) boşan ve yeni birini bul hayat kısa.

bazen kötü ilişkiyle devam etmek mi yoksa yeni bi hayata başlamak mı daha zor karar veremiyoruz...

Üzüldüm arkadaşım durumun zor cidden...ama yalan hastalığı diyorsun ne bilim zaten aldatmadan öncede güven yokmuş...Kaygı hastalığını açarmısın biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…