- Konu Sahibi esperanza9
Ben 4,5 yıldır evliyim.eşimle ben küçük bir yerde öğretmenlik yapıyoruz.Eşimle evlendiğimizden beri yalan söyleme huyu vardı.ben hep onu uyardım bu konuda ama olu olmaz her şeye yalan söyledi.Ona hiç güvenmemeye başladım.Evlenirken borçları varmış ben bunları sonradan öğrendim ve birlikte ödedik.Sonra kaygı hastalığı ortaya çıktı kendisinde tedavi gördü.1,5 yıl boyunca hep kendisinin yanında olup çok sıkıntılı bir dönem geçirdik.Şimdi zaman zaman yine ortaya çıkıyor ama eskisi gibi değil hastalık.Fakat bu çok zor bir dönemdi.Eşim akşam erkenden uyurdu hiç birşeyle ilgilenmezdi.Çok sıkıntı çektim.geçen yaz saçlarım döküldü.Miğrenim var zaten 1,5 ay önce şiddetli bir baş ağrım oldu.Filmerin hiç birinde problem çıkmadı ama doktorum hiç üzülmeyeceksin dedi.Bunu eşime de söyledi.Tatildeydik o zaman.Ben ailemin yanına gitmiştim.Aramız da eşimle iyiydi.O , doktordan çıktıktan sonra ailesinin yanına gitti.Tatil dönüşü öğrendim ki eşim beni aldatmış.ben hastayken o kadının evinde kalmış 2 gün.yıkıldım.ayrılmaya karar verdim.Eşimin ailesi geldi.o beni çok sevdiğini 1 aylık bir şey olduğunu ve kızın konuşmalarına kandığını söyledi.gecelerce uyumadı.Eşimin beni sevdiğini biliyordum.Kızla konuştum defalarca kızın düzgün biri olmadığına kanaat getirdim.eşime sadece 3 aylık bir deneme şansı verdim.yeminler ederek bir daha asla yalan söylemeyeceğini bunu göstergesi olarak sigarayı bırakacağını söyledi.ben sigara içimiyorum ve yıllardır bırakmasını söylüyorum.Tamam dedim ama yine yalan söyledi boş bir şeyden ve şimdi de ben sigarayı bırakamıyorum bu yalan sorunumu çözecğim diyor.ben 30 yaşındayım.Çocuğumuz olsun istiyordum ama hayatım bir kör düğüme dönüştü.O beni çok seviyor ben de onu seviyorum ama sevgi yetmiyor ki her şeye.Çok yıprandım gücüm kalmadı atık.Öyle çok istiyorum ki düzelsin bir şeyler.Ama gözümün önünde parçalanıyor her şey.Şimdi bana bunları niye yazdın diyeceksiniz?Dedim ya küçük bir yerde yaşıyorum bir psikolog yok.Olayların içinde olunca doğru değerlendiremiyor muyum diye düşündüm.Lütfen bana yardım edin.Siz benim yerimde olsanız artık düzelmez mi derdiniz yani kısacası tamam mı derdiniz devam mı?Akılakıldan üstündür bana bir çıkış yolu gösterin.