- 4 Ağustos 2011
- 16
- 0
- Konu Sahibi elifgamze87
Mrblar.Ben 25 yaşında eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz ve biz 10 senedir tanıyoruz birbirimizi.Neyse benim eşim çok kıskanç başlarda benim hoşuma gidiyordu heralde ki nişanlıyken veya sevgiliyken bakkala gitsem arayacakmışım ben onun bu isteklerini yapıyordum sanırım onu bu rapor verme durumuna alıştırdım ki halen 3 sene olmuş biz evleneli 2 yaşında oğlumuz var aynı şeyleri bekliyor.geçen gün işten 5 dakka geç çıktım diye kıyametleri kopardı nerdesin sen nerdesin sen neden 5 dakka geç çıkmışım bilmem ne neyse aynı gün otobüsten indim eve yürüyorum evim durak mesafesine gerçekten uzak birde ayakkabılarım ayaklarımı vurdu çokda hızlı gitmedim neyse tam binanın merdivenlerini çıkıyorum beni arıyor sen daha eve varmadınmı daha gitmedinmi 17 dakka oldu diyor inanabiliyormusunuz dakka tutmuş adam ya varmı böyle bişi..neyse dün akşam iş yerimden erzak dağıtımı yapılıyordu personele benle burdan bi bayan arkadaşı eve bırakacaklardı paketler ağır diye neyse normalde 6,30 paydos ben 6:50 oldu daha çıkamadım çünkü o ara iş çıktı acil sevkiyat bende fat.falan kestim o arada eşim arasınmı evyah dedim şimdi söylenecek nerdesin sen diye biliyorum ya huyunu açtı telefon ağzına geleni söyledi ona anlatamıyorum bu elalemin işi benim işim deil istediğim saatte gelip gidemem adam anlamak istemiyor ben bunun artık kıskançlığı aştığını düşünüyorum psikolojik sorunları var galiba doktorada gitmez ne yapmam lazım nasıl alttan alırım artık almaktanda yoruldum bana bi yol gösterin boşanmayı düşündüm ama çocuk küçük daha 2 yaşında yapamam ona buna sevip sevmediğimi bilmiyorum bu adamı duygularım karışık sinirlerim gergin ne olur bana yardımcı olun bayanlar ......