Eşimle sorunlarımız giderek büyüyor :(

elifgamze87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
16
0
Mrblar.Ben 25 yaşında eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz ve biz 10 senedir tanıyoruz birbirimizi.Neyse benim eşim çok kıskanç başlarda benim hoşuma gidiyordu heralde ki nişanlıyken veya sevgiliyken bakkala gitsem arayacakmışım ben onun bu isteklerini yapıyordum sanırım onu bu rapor verme durumuna alıştırdım ki halen 3 sene olmuş biz evleneli 2 yaşında oğlumuz var aynı şeyleri bekliyor.geçen gün işten 5 dakka geç çıktım diye kıyametleri kopardı nerdesin sen nerdesin sen neden 5 dakka geç çıkmışım bilmem ne neyse aynı gün otobüsten indim eve yürüyorum evim durak mesafesine gerçekten uzak birde ayakkabılarım ayaklarımı vurdu çokda hızlı gitmedim neyse tam binanın merdivenlerini çıkıyorum beni arıyor sen daha eve varmadınmı daha gitmedinmi 17 dakka oldu diyor inanabiliyormusunuz dakka tutmuş adam ya varmı böyle bişi..neyse dün akşam iş yerimden erzak dağıtımı yapılıyordu personele benle burdan bi bayan arkadaşı eve bırakacaklardı paketler ağır diye neyse normalde 6,30 paydos ben 6:50 oldu daha çıkamadım çünkü o ara iş çıktı acil sevkiyat bende fat.falan kestim o arada eşim arasınmı evyah dedim şimdi söylenecek nerdesin sen diye biliyorum ya huyunu açtı telefon ağzına geleni söyledi ona anlatamıyorum bu elalemin işi benim işim deil istediğim saatte gelip gidemem adam anlamak istemiyor ben bunun artık kıskançlığı aştığını düşünüyorum psikolojik sorunları var galiba doktorada gitmez ne yapmam lazım nasıl alttan alırım artık almaktanda yoruldum bana bi yol gösterin boşanmayı düşündüm ama çocuk küçük daha 2 yaşında yapamam ona buna sevip sevmediğimi bilmiyorum bu adamı duygularım karışık sinirlerim gergin ne olur bana yardımcı olun bayanlar ......

Mrblar.Ben 25 yaşında eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz ve biz 10 senedir tanıyoruz birbirimizi.Neyse benim eşim çok kıskanç başlarda benim hoşuma gidiyordu heralde ki nişanlıyken veya sevgiliyken bakkala gitsem arayacakmışım ben onun bu isteklerini yapıyordum sanırım onu bu rapor verme durumuna alıştırdım ki halen 3 sene olmuş biz evleneli 2 yaşında oğlumuz var aynı şeyleri bekliyor.geçen gün işten 5 dakka geç çıktım diye kıyametleri kopardı nerdesin sen nerdesin sen neden 5 dakka geç çıkmışım bilmem ne neyse aynı gün otobüsten indim eve yürüyorum evim durak mesafesine gerçekten uzak birde ayakkabılarım ayaklarımı vurdu çokda hızlı gitmedim neyse tam binanın merdivenlerini çıkıyorum beni arıyor sen daha eve varmadınmı daha gitmedinmi 17 dakka oldu diyor inanabiliyormusunuz dakka tutmuş adam ya varmı böyle bişi..neyse dün akşam iş yerimden erzak dağıtımı yapılıyordu personele benle burdan bi bayan arkadaşı eve bırakacaklardı paketler ağır diye neyse normalde 6,30 paydos ben 6:50 oldu daha çıkamadım çünkü o ara iş çıktı acil sevkiyat bende fat.falan kestim o arada eşim arasınmı evyah dedim şimdi söylenecek nerdesin sen diye biliyorum ya huyunu açtı telefon ağzına geleni söyledi ona anlatamıyorum bu elalemin işi benim işim deil istediğim saatte gelip gidemem adam anlamak istemiyor ben bunun artık kıskançlığı aştığını düşünüyorum psikolojik sorunları var galiba doktorada gitmez ne yapmam lazım nasıl alttan alırım artık almaktanda yoruldum bana bi yol gösterin boşanmayı düşündüm ama çocuk küçük daha 2 yaşında yapamam ona buna sevip sevmediğimi bilmiyorum bu adamı duygularım karışık sinirlerim gergin ne olur bana yardımcı olun bayanlar ......

Destek alması lazım. Almaz demekle olmaz. Bu şekilde hayat geçer mi? Hicbir sosyal faaliyet olmadan, gec kalma özgürlüğüne sahip olunmadan yaşanmaz. Allah korusun o yolda yürürken basına bisey de gelebilirdi? Neyin güvensizliğini yaşıyor ki bu adam?

Onu yardım alması konusunda ikna etmelisin. İkna olmazsa onunla bu şekilde yaşamayacağını bilmesi lazım.

Onu yardım alması konusunda ikna etmelisin. İkna olmazsa onunla bu şekilde yaşamayacağını bilmesi lazım
demişsin ya arkadaşım akşam ben ona bu tavrını düzelt bu halini istemiyorum dedim bana defol git o zaman dedi yani senin dediğini söylersem direk aynı şeyi söyleyip beni kovacaktır.ben oğlumun psikolojisi bozulsun istemiyorum o daha anne çocuğu ve bana çok düşkün ben çalışmaya başladıktan sonra bana daha çok düştü.. eğer git dediğinde gidersem oğluma yazık olur...

konunu dikkatle takip edicem canım çünkü eşlerimiz ruh ikizi.:KK58:çok aşırı kıskanıyo beni.ne yapacağımı bilmiyorum.zaten kötü tek huyu bu.artık dayanamıyorum bende.ne yapmalıyız kızlar?bende rapor vermek istemiyorum artık,nefret ettim haber verip durmaktan.

Kıskançlığın bu raddeye gelecek kadar aşırı olması psikolojik bozukluktur zaten..:KK50: Eşini tedavi olması için ikna et beraber terapiste gidelim yoksa evliliğimiz biticek gibisinden şeyler söyle.. Yada ne biliyim karşına al konuş..Ben senin eşinim (karınım) çocuğunun annesiyim, ben Seni seviyorum sana sadığım daha ne istiyosun de... Yadaaaa onun sana yaptıklarının aynısını sen ona yap eninde sonunda noluyoruz ya dicektir.. O zaman dersin,''işte bana yaşattıkların'',ya bu huylarından vazgeç yada bende artık böyle olucam sana karşı de ozaman gözü korkar emin ol :KK34:

Kıskançlığın bu raddeye gelecek kadar aşırı olması psikolojik bozukluktur zaten..:KK50: Eşini tedavi olması için ikna et beraber terapiste gidelim yoksa evliliğimiz biticek gibisinden şeyler söyle.. Yada ne biliyim karşına al konuş..Ben senin eşinim (karınım) çocuğunun annesiyim, ben Seni seviyorum sana sadığım daha ne istiyosun de... Yadaaaa onun sana yaptıklarının aynısını sen ona yap eninde sonunda noluyoruz ya dicektir.. O zaman dersin,''işte bana yaşattıkların'',ya bu huylarından vazgeç yada bende artık böyle olucam sana karşı de ozaman gözü korkar emin ol :KK34:

canım inan öyle olmuyo kaç kez rica ettim evlilik terapistine gidelim diye bana sen git benim ihtiyacım yok dedi.birde evlilik bu şekilde gitmez ben yapamam gibi cümlelere inanılmaz sinirlenir ve bana direk kapıyı gösterir ben o raddeye gelsin istemiyorum bu sorunlar çözülsün evliliğimiz düzelsin istiyorum.bu arada bana yaptığının aynısını ona yapmayı denedim ama harika bi sözlü dövüş sanatı var ve her şekilde üste çıkabiliyor yani başarısız oldum...

biz de eşimle ilk zamanlarda çok sorun yaşıyorduk ben hep alttan alan taraf oldum aman huzursuzluk olmasın diye.. bir de herkesin karşı çıkmasına rağmen evlendik ve o yüzden millet biz demiştik demesin yuvam bozulmasın falan filan.. ama bir gün tak dedi aldım karşıma konuştum bak ben bunları yaşamak için evlenmedim ben ayakları üzerinde duran bir insanım ben senin yanındaysam sevdiğim için burdayım ama olmuyorsa olmuyor dedim. o günden beri allah nazardan saklasın iyiyiz=))

kıskanç adamı Allahım düşmanımın başına vermesin zor böyle biri ile yaşamak... tedavi şart çünkü eşinin kıskançlığı ciddi boyutlara ulaşmış...ekonomik durumunuz nasıl.. eşinin senin eve katkına ihtiyacı varsa işten çıkmakla tehdit et.. madem bu kadar kısıtlıyorsun bırakıyorum işi falan de.. belki değişir biraz tutumları...

böyle bi erkek arkadaşım vardı benimde. bıktırmıştı artık, sevmenin ötesinde bıkkınlıktan ağlardım. kaldı kisizin eşiniz. nereye kadar dayanabilirsiniz ki bunlara ? ya karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun, yada bu devran böyle gelmiş böyle gider diyip kabullenin. daha kaç sene daha çekebilirsiniz ki ?

canım inan öyle olmuyo kaç kez rica ettim evlilik terapistine gidelim diye bana sen git benim ihtiyacım yok dedi.birde evlilik bu şekilde gitmez ben yapamam gibi cümlelere inanılmaz sinirlenir ve bana direk kapıyı gösterir ben o raddeye gelsin istemiyorum bu sorunlar çözülsün evliliğimiz düzelsin istiyorum.bu arada bana yaptığının aynısını ona yapmayı denedim ama harika bi sözlü dövüş sanatı var ve her şekilde üste çıkabiliyor yani başarısız oldum...

Seviyosa eğer kolay değil öyle kapıyı göstermek..Allah sana sabır versin ne diyim canım :KK50:

Bu kadar kıskanç adamlarında hanımlarını çalıştırmasını anlayamıyorum ben nedense :KK24:
hiç korkma arkadaşımm rahat ol..sen evli çocuklu bir bayansın demekki sana güvenmiyor bu hasta adam...
kendisi nasıldır sürekli evdemidir akşamları falan?çevresi varmı

kıskanç adamı Allahım düşmanımın başına vermesin zor böyle biri ile yaşamak... tedavi şart çünkü eşinin kıskançlığı ciddi boyutlara ulaşmış...ekonomik durumunuz nasıl.. eşinin senin eve katkına ihtiyacı varsa işten çıkmakla tehdit et.. madem bu kadar kısıtlıyorsun bırakıyorum işi falan de.. belki değişir biraz tutumları...

Borcumuz var bizim ben o yüzden işe girdim bunu biliyo dün akşam da aynı şeyi ben ona söyledim madem bu kadar kıskanıyorsun çalışmayayım dedim çalışma o zaman dedi adam rahat yarını düşünmeyen cinsten benim adıma k.kartı ve kredi borcu onunda babasına kredi borcu var işsiz kaldı uzun dönem o zaman oldu bu borçlar onları ödemek için girdim ben işe hem zaten bugün borcum olmasa yine çalışmak zorundayım çünkü aldığı maaş 950 tl ev kiramız kafadan 450 tl geriye kalanı siz hesaplayın ben çalışmasam zor yani ben de 1.150 alıyorum ama adam bu ii liğe değmiyor yaaaa...

sorumsuz adam başa bela vesselam.. Allah yardımcın olsun... evlilik terapistine tedaviye ikna yollarını bulmaya çalışacaksın o zaman hayatım...

Bu kadar kıskanç adamlarında hanımlarını çalıştırmasını anlayamıyorum ben nedense :KK24:
hiç korkma arkadaşımm rahat ol..sen evli çocuklu bir bayansın demekki sana güvenmiyor bu hasta adam...
kendisi nasıldır sürekli evdemidir akşamları falan?çevresi varmı

bana güvenmemesini sağlayacak bi durum yok ortada inan işten eve evden işe bi yere gidilecek se beraber gidiyoruz.o da akşamları evde iş arkadaşlarıyla mesai saatinde geçirdiğinden başka bi sosyal faaliyeti yk çevresi yok yani

bu tarz erkekler bence bu konuda yardım almalı tamamen psikolojik bu olay bence :KK25:ama cok zor bi durum birde insan üzülür güvenmıyormu bana diye alah yardımcınız olsun:KK31:

Arkadaşlar ben bu bayanın iş arkadaşıyım haberi bile yok yazdıgımdan bu eşi dengesiz psikolojikmen yardıma ihtyacı olan biri ben üye oldugum bir doktor sitesinden kendisiyle ilgili psikologlarla görüştüğümde adamlar konuyu anlattıgımda çözüm yoksa boşanacaksın diyorlar çünki o psikolojikmen hasta olan kocası işin içine dayagı bile sokmuş ama benim dışardan gözlemlediğim 2 yaşında bir bebegin hayatta olması ve arkadaşımın onu çocugunu kayın validesine verememesi bakmazlarmış aileside kabul etmiyor ayrılamıyorda ne kadar konuşsada bu adam böle adamın kendine güveni yok arkadaşım ondan daha çok maaş alıyor ssk mevcut çocugunu kreşe veriyor çok borçları var tek başına yaşsa daha çok paşalar gibi yaşar ...Rabbim yardımcısı olsun..:KK50:

Arkadaşlar ben bu bayanın iş arkadaşıyım haberi bile yok yazdıgımdan bu eşi dengesiz psikolojikmen yardıma ihtyacı olan biri ben üye oldugum bir doktor sitesinden kendisiyle ilgili psikologlarla görüştüğümde adamlar konuyu anlattıgımda çözüm yoksa boşanacaksın diyorlar çünki o psikolojikmen hasta olan kocası işin içine dayagı bile sokmuş ama benim dışardan gözlemlediğim 2 yaşında bir bebegin hayatta olması ve arkadaşımın onu çocugunu kayın validesine verememesi bakmazlarmış aileside kabul etmiyor ayrılamıyorda ne kadar konuşsada bu adam böle adamın kendine güveni yok arkadaşım ondan daha çok maaş alıyor ssk mevcut çocugunu kreşe veriyor çok borçları var tek başına yaşsa daha çok paşalar gibi yaşar ...Rabbim yardımcısı olsun..:KK50:

arkadaşınız bunlar anlatmak isteseydi, kendisi anlatırdı.. siz neden bu şekilde konuya müdahil oldunuz, ben anlayamadım..

madem her gec kalman bır sorula kavgayla sonuclanıyor
sızde eger gec kalacaksanız esınız sızı aramadan sız arayın yada msj atın bır yere gıdeceksenız esınızden once davranıp haber verın belkı bır nebze olsun sıkıntınız hafıfler

sizin yaptıgınız dogru gelmedı bana neden sızın boyle bır acıklama yapma gereksınımı hıssettıgınızı anlamadım

sizin adınıza öncelikle eşinizin tedavi olması ve bunun ikna edilmesi şart.ama genel olarak söylersek bir kişiyle ilişki yaşamaya başlar başlamaz dizginlerin onun eline verilmesi yanlış.Nişan söz evlilik flört gibi bir durumda kadınlar hemen tüm eski arkadaşlarını silip partnerinin sözünden çıkmamaya başlayıp her türlü sosyal aktivitelerini kısıtlarlarsa o adamlar ömür boyu zaman zaman abartarak bunu istemeye devam eder.
Siz siz olun hayatta her durumda kimse için kendinizden taviz vermeyin.Bir kez ipin ucu kaçarsa zor toparlanır çünkü.

X