Valla bebegim inana ki elimde degil : (Yapacağın şey kendini kasma rahat bırak sende görecen ne kadar kolay
İşe yarar mı dersin kuşumm :)Içki iç baya bir iç :) rahatlatır
Cnm eczaneden kayganlastirici al bi de oyle deneyin.Kızlar merhaba. Ben 3 aylık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedik. Doktora gittiğimde hiç bir sorun yok dedi ama birlikte olamıyoruz eşim sorun çıkarmaya başladı yardim edin lutfen
Sevdiğin bir içki iç.ama tok karnına.içip sızma yada kusma:) ciddiyim çok iyi gelcek sen kendini bırakırsınİşe yarar mı dersin kuşumm :)
Denedim bitanem ama olmadıCnm eczaneden kayganlastirici al bi de oyle deneyin.
Ben içki kullanmam hangisi guzel olurSevdiğin bir içki iç.ama tok karnına.içip sızma yada kusma:) ciddiyim çok iyi gelcek sen kendini bırakırsın
Yavas yavas nasıl olduu?Cnm kasma kendini rahat bırak..bizdede 1 hafta olmadı..benim eşim anlayışlıydı
Yavaş yavaş oldu....
Birden yapmasin esin yavaş yavas koysun. olurYavas yavas nasıl olduu?
Çok aşırı yanıyor acıyorB
Birden yapmasin esin yavaş yavas koysun. olur
Cnm herkeski öyle yanar acır ama dayanmak zorundasın yoksa bu gidisle hiç olmaz...cesaretini topla...bikerelik bişey zaten...sonrasında acımıyor....yap kurtul ucunda ölüm yokya....öyle düşün....Çok aşırı yanıyor acıyor
Ya başlamadan önce ben de öyle diyorum kuşum ama iş ciddiye binince...Cnm herkeski öyle yanar acır ama dayanmak zorundasın yoksa bu gidisle hiç olmaz...cesaretini topla...bikerelik bişey zaten...sonrasında acımıyor....yap kurtul ucunda ölüm yokya....öyle düşün....
Votka Redbull al canım.ben 3 bardakta kendimi bıraktımBen içki kullanmam hangisi guzel olur
BİTANEEEEEMM ondan sonra mı beraber olabildinizVotka Redbull al canım.ben 3 bardakta kendimi bıraktım
Bi kaç kadeh cin iç noldugunu bile hatırlamazsınİşe yarar mı dersin kuşumm :)
Karar ver hangisinden içim :)Bi kaç kadeh cin iç noldugunu bile hatırlamazsın
Şaka bir yana birkaç kadeh şarap iç bi de kayganlastirici jel kullan bence hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?