Ozellikle kusura bakmayin demistim zaten , yazdiklariniza disardan bir goz olarak yapiyoruz bu durumu
Kendi tevrubem ve bakis acimla yaptim yorumumu cunku bende 10 sene boyunca konussam ve karsimdaki insan degismeyeye inat etse bende pes ederim
Sevgi hicbir zaman ilk gunki gibi kalmaz , demek ki kocaniz sizi cok sevdigi icin 10 sene boyunca mudahale etmis ve artik pes etmis
Bence 10 sene boyle bir hayat gecirmek icin cok uzun , bunu sizin icin de soyluyorum cunku evlilik gercekten boyle birsey degil
Ben esimle en son 2 sene once kavga etmistim , bir de 15 gun once hatta cok komik gunu bile ayni ve etkisinden yeni kurtuldum , yani hergun kavga ediyor olsam zaten ayrilmak icin 10 sene beklemezdim
Dedigim gibi evliliginizkn ic yuzunu bilemem sadece konuda anlattiklarinizdan yola cikarak bu yprumu yapiyorum
Yoo estagfurullah.ben terslediginizi dusunmedim zaten.cevabim yazilis bakimindan farkli gelmis olabilir belki cunku kizmadimda haddime degil.
Tabiki yorumunuzu yapin.ozellikle buraya yazdimki sizlerden fikir almak icin.ve yazdiklariniz cok drgerli inanin.bikac sefer okuyorum hatta yorumlariki iyice idrak edebileyim diye.
Yorumunuza gelince kac senelik evlisiniz bilmiyorum.bizde baslarda oyleydik.hatta bundan bikac sene evveline kadar.
Hatta konusurken cevremizdekilerle falan derdikki biz bi saat kus kalamayiz hemen cozeriz ve barisiriz.oylede yapardik.
Kavgada etmezdik simdiki gibi.
Benimde anliyamadigim bu zaten.ben hep boyleydim madem neden esim sen boyle iyisin srn senin falanca huyunu cok seviyorum yada nebilim iyiki seninle evlenmisim gibi laflar ediyodu simdi dusunuyorum anlamiyorum.
Onun yerine koyuyorum kendimi bi insana 10 sene tahammul edermiydim bilmiyorum.
Hep boyleydin diyo mesela bana.madem hep boyleydim ozmnlar neden sorun etmiyodun.
Evlilik bu degilki.iyi gunde kotu gundeye ne oldu.
Insan esine hergunnn ultimat verirmi.
Bende bi noktadan sonra diyorumki hergun soyleyerek degisemem.kaldiki sen beni boyle srvmedinmi.neden simdi nemnun degilsin.
Tmm hatalarim olabilir ana onunda var ve ben sorun etmiyorum.ben karsimdakini degistirmeye calismamki.
Bu kim olursa olsun.fabrika cikisli degilizki
Hepimiz farkli farkliyiz.oyle degilmi