• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilşkiye girmekte zorlanıyorum.Doktor, kızlık zarını açmamız lazım dedi

AsudeMeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
82
56
38
Arkadaşlar eşimle 2 aylık bir cinsel hayatımız var sayılır. Sayılır diyorum, çünkü güç bela birleşme oluyordu. Bugün muayeneye gittim, vajinal ultrasonda çığlık attım resmen. Doktor ilşkide de mi böyle oluyor dedi, evet dedim. Kızlık zarı muayenesi istedi, çengelde genel bir muayene yaptı ve kızlık zarı DURUYOR dedi.
Kızlık zarı çok geride değilmiş ama cinsel ilşikiyi zorlaştırabiliyormuş. Cmrtsi küçük bir operasyon geçireceğim:2::2:.
BAŞINA BENZER OLAY GELEN VAR MI ACABA???

merhaba oncelıkle gecmıs olsun oncelıkle aynı durum benım arkadaşımın basınada geldı beraber gttık doktora doktor kucuk bı ıslemle kızlık zarını açtı uyuşturduğu ıcın orayı arkadaşım hıssetmedı bıle bır hafta sonra ılıskıye gırdıler ve su anda bı sorunu yok maasallah bazı ınsanlarda kızlık zarı ılıskı ıle açılmıyormuş tıbbı müdahale gerektırıyormus korkma arkadaşımın canı bıle acımadı hıcc

merhaba oncelıkle gecmıs olsun oncelıkle aynı durum benım arkadaşımın basınada geldı beraber gttık doktora doktor kucuk bı ıslemle kızlık zarını açtı uyuşturduğu ıcın orayı arkadaşım hıssetmedı bıle bır hafta sonra ılıskıye gırdıler ve su anda bı sorunu yok maasallah bazı ınsanlarda kızlık zarı ılıskı ıle açılmıyormuş tıbbı müdahale gerektırıyormus korkma arkadaşımın canı bıle acımadı hıcc

TEŞEKKÜRLER, az da olsa korkuyorum. İlk defa muayene oluyordum o bile olamdı, buna üzüldüm. Bebek istiyoruz artık. Hayırlısı... Arkadaşlarımdan duydum kızlık zarı doğumda yırtılan olmuş. Ama ben ilşikide zorlanıyorum. İnşALLAH bu küçük operasyon çözüm olur derdimize...

Back