Eşimle ilk yılbaşım için öneriler istiyorum

o cepte zatenn canım benım aynen gercı saat 12 yı gectı ama gene soylemıyımm anlamıssındır

hehe yok yok anlatmaa anladikk belki aramizda kucuk ve bekar kizlar vardir pskolojileri bozulmasin yaaa ins guzel gecer yilbasi geceniz. bizde kocamla ayriyiz ve bende sey dusundum simdi turkiyede saat 12 oldugunda onu arayacam ve bir saat sonrada burda saat 12 oluyo ozamanda koca arayacak boylecede sesimizi duymus olacaz ama aslinda aklima baska seyde geliyo yani simdi yilbasinda dansozler oynarlar ya dusunuyorum acaba kendimi ceksem oynasam ve yilbasi gunu ona yollasam nasil olur acaba yaaa

unutma yilbasina nasil girersen oyle gecermis benden soylemesi

Benimde kocacıımla ilk yılbaşım :) Bundan önceki senelerin hepsinde evdeydim annem sağolsun o günlerde çıkamıyordum dışarı :) evlendm yine çıkamıcz sanırım çünkü eşim alkol kullancak arabayla gitmek istemicek polisler yüzünden arabasız zaten gitmez :) Bilemiyorum yani ama ben hediyemi düşündmm hazırlık aşamasına giricem :)

hehehe olurr tabı bence cokda guzelll bı fıkır canım benımm harıka surprız olur:)

süper bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…