Eşimle ilk yılbaşım için öneriler istiyorum

umarım iyi bir yılbası geciririrsiniz alternatifler cok tabi bütçeye gore...
başbaşa bir otel kutlaması olabilir mesela

bekarken okadar cok hayaller vardıkı sımdı hıccc bı tık yok ne yapsam dıye dusunuorum yanı hedıye ne alsam yada degısık bı surprızmı yapsam dıe dusunuorum degısık bı onerı beklıyorum acıkcası :)

yok cnm oyle demek ıstemedım hanı demek ıstedıgım su aacaba degısık bısey yapmıs olan war mı mesela bırı dansoz getırırt ewe dedı yok artık okadarda olmaz dedım otel fıkrını kocam dusunsun demı bende hedıye we surprızı dusunıyım ama kalkıpda dansoz getırtmem canım yılbası katlıam yılı olur

Bence de dansöz katliam sebebi olur
Yaşam tarzı olarak yılbaşını pek umursamam ama yeni ve değişik bişeyler yapmak için fırsat olabilir

Biz geçen sene sevgilimle çok güzel bir otele gitmiştik. akşam yemeği, canlı müzik, havai fişek gösterisi falan vardı. Çok güzeldi. Akşam da odamızda şarap falan içmiştik

Otel rezervasyonu yaptırabilirsin, evet çok klasik ama bir o kadar da keyifli.

ben de bahsettiğin gibi otelde kutlama ve konaklama istiyorum canım. nette araştırdım ama bi yerde karar kılamadım. bahsettiğin otel istanbulda ise neresi olduğunu ve fiyatı yazarmısın tatlım? iyi geceler...

canim konuyu acmissin tebrik ederimayrica banada tesekkur etmissin cok sevindimkonuya ilk yorumu ben yapacaktim ama yetisemedim neyse onemli olan amacina ulasmis olman

malesef esimle ilk yilbasimizda beraber olamicaz olsaydik suan bu konuyu kesin ben acardim ve fikir uretmeye calisirdim ama su durumda kafa calismiyo.. amannn bosver yilbasi degilmi gecsin gitsin diyorum

malesef esimle ilk yilbasimizda beraber olamicaz olsaydik suan bu konuyu kesin ben acardim ve fikir uretmeye calisirdim ama su durumda kafa calismiyo.. amannn bosver yilbasi degilmi gecsin gitsin diyorum

Sen Tecrübelisin Bu Konularda..
Arkadaşa Yardımcı Ol Bari..

bak aslim simdi sinin durumunu bilemiyorum yani her konuda herneyse ben bisiler yazacam ins sana fikir olur tatlim..
basliyorumm.....

simdi ben olsaydim ve bizim ilk yilbasimiz. oyle disari falanmis cikmazdim biraz klasik olacak ama bizim ilk yilbasimiz ve bunuda kendim bisiler yaparak gecirmek isterim. yani klasik olarak guzel bi aksam yemegi hazirlardim yemek yapmayi bilmiyorsak bununda caresi var --birine yaptirmak yada resturantda siparis etmek aksam yemek icin masami cok romantik hazirlardim,, isik kesinlikle kullanmam onun yerine heryere mumlar ve cok hafif romantik bi musik. benim kiyafetimde boyle ic acici seksi goz alici ve beni elegant gostersin. kocam icinde guzel sik bi takim hazirlardim boyle sik bi gomlekle ve kumas pantolun super. kocam isten geliyorsa eve geldiginde kapida bile mum olacak ve muzin sesi ile dolanacak. tabi kapiya not yazardim iceri girer girmez su odaya git gibi kocam eve gelir gelmez salonmus mutfakmis yada yatak odasina gitmesin
baska odaya girsin ustunu degisin ve ordanda salona.. biraz dans ederiz sonra yemeyimizi yeriz belki daha sonra romantik bi film izleriz ve saat 00:00 gelmeden once ben musade isterim ve ustumu degistirirm. boyle vahsi seksi bi kiyafet giyerim kocamin yanina gitmeden once sarki degistirirm boyle daha seksi bisi calsin. ve saat 00:00 oldugundada anlayin artik gerisini

hheehehe canım walla super olmus tammamdırrr esımde bıseyler dusunuo ama bakalım bu soyledıklerın ıcımı kıprastırdı yuzumu guldurdu cok basıtt ama cokk guzel kaptım cnm saol guzel yorumun ıcın:)

hheehehe canım walla super olmus tammamdırrr esımde bıseyler dusunuo ama bakalım bu soyledıklerın ıcımı kıprastırdı yuzumu guldurdu cok basıtt ama cokk guzel kaptım cnm saol guzel yorumun ıcın:)

canim bak hediye falan alacaksan kocana bence en guzel hediye kendine seksi kostum al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…