ben bey değilim yaa çoluklu çocuklu kadınım sadece yardım etmek istemiştim, öyleyse sinir oldum bak şimdi
Bunu da yanlış anlamazsanız bi soru soracağım. Kafa açmak nedir?
pandora,
konu sahibi arkadasin konusu icinde hicte onunla alakali olmayan baska bir problem icin soru sorup konuyu baska tarafa tasidiniz ki,
o tasidiginiz konu pekte cocukca!
anlatabiliyormuyum?
yarin pazar, yani cocuklar okula gitmeyecek ama yinede erken yatsaydin senin icin daha iyi olurdu!
yadada beyefendi forumda erkek üye yasak!
ama birincisi size daha cok uyuyor, yazdiklariniza bakilirsa!!!
Foruma yeni üyeyim. Konuyu yazabilmek için bulabildiğim en uygun başlık buydu. Şuan gerçekten ağır suçlamalarda bulunuyorsunuz ve ben gerçekten bunun sebebini anlayamadım. Ayrıca erkek falan da değilim. Ben cidden ne yapabileceğim konusunda yardım almak istemiştim. Rencide ederek inanın çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkürler...
pandora sütünüde iç uyu artık zira konuştukça ele veriyorsun yaş ortalamanı
Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyi bırakır mısınız? Yaptığınız hiç hoş değil. Samimiyetle bişey paylaşmak istemiştim yalnızca. Bu kadar yerilecek ne yaptığımı anlayamadım:S
malesef benim de canım yanıyor.. 5 dakika sonra ızdırap haline geliyor.. hatta arkamı dönerek yapılan pozisyon her an acı.. var mı tavsiyesi olan?geçen hafta yaptık kızlığım yırtıldı sanmıştık biraz kan gelmişti geçen gün başı girdi sanırım bir kan çarşaf bir tabak büyüklüğünde kan oldu ve deri parçası geldi 2 1 gün üstüne oturamadım sızladı
dünde yapmaya zorladı beni giremedi ön sevişmeyide uzatmıyo hemen olsun bitsin istiyor moralim çok bozuk bacağımı falanda açıyorum sıkmıyorum kendimi yalnız dün girerken sert baskı yapınca çok acıdı off ben ne yapacağım ve tam giremiyor başı giriyor hepsi girmesi lazımmış girmiyor yani bilemedim bazen yanlış yere giriyor arkaya kayyor eşim yanlış yerdesin diyorum bida girmiye çalışyr ıslanıyor mesela ama ben o an hazır değilim yani sex istemiyorum istemediğim zamanda işkence gibi geliyor konuşmuyor benimle şimdi giitti işe tirpler çocuk gibi kendime lanet ettim valla ruhum daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?