arkadaşlar artık kan gelmiyor giriyor ama ben içimde tam hissetmiyorum hepsi giriyor zevk almıyorum
Benim de canım çok yanıyorBir türlü genişlemiyor. O bundan çok zevk alıyor. Her seferinde bekaret bozuyor gibi hissediyorum dedi ilişkilerimiz esnasında. En uzun ilişkimiz 4 saate yakın sürdü, 3-4 saat boyunca boşalmadı. Tabi bu darlıkla ben haşat oldum. İstatistiklere göre bu rakam inanılmaz ama bizde gerçek. En uzun 30 dk-1 saat diye okumuştum. Tabi bize bakınca şok geçirdim. Onu uğruna ölecek kadar çok seviyorum. Çok zevk alıyorum onunla yaşadığım herşeyden. Çok dar ve genişlemiyor. Bizim de en az 2 saat sürmesinden ötürü aşırı derecede tahriş oluyor. Az süreyle de olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım Canım çok yanıyor
Bana önerisi olan yok mu
biraz güldüm kusura bakmadarlıkla alakası yok canım senin kaslarını gevşetememenle ilgili ve yeterli ıslanmamanla, şimdi, doğum kontrol hapı kullanıyorsan bırak inanılmaz kuruluk yapıyor bahsettiğin şeylere neden oluyor, ikincisi kayganlaştırıcı bir jelden yardım alabilirsin
Gülmen normal, çünkü bizde bu olaya gülüyoruz birlikte:) Fakat sonra olan bana oluyor...
Hap kullanmıyorum ki:) Kaslarımla alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü ona bakarken bile tahrik oluyorum, yani ilişki durumuna hazır pozisyona girebiliyorum, ön sevişmede oldukçaaaaa uzuuun, lakin olay şu sanırım çok uzun zaman sürüyor bu yüzden tahriş oluyor, anlayamadım gitti:s Doğumdan sonra genişler mi acaba merak ediyorum?
özelden yazabileceğim..
özelden yazabileceğim..
ozaman kabaca şöyle yazayım, uzatmanız madem size zarar veriyor kısa aralıklarla sık sık birliktelik yaşayın, yani 4 saat süceğine 1 saat birliktelik-1 saat dinlenme... şeklinde ayy çok güldüm yaaa gece gece
Valla ben sürekli gülüyorum:) Çok psikopatça bişey dimi:) Adamlar erkeklerde orgazm süresini en fazla 1 saat olduğunu yazıyorlar ki Türk erkeklerinde 20 dakikaymış:) Benimki başka bi gezegenden geldi sanırım:) Sanırım biz anormal bi çiftiz:) Sonra da durup diyoki bana aşkım aşkla sevişiyoruz aramızdaki şey sadece cinsellikten ibaret değil normal bu durum bende ilk kez yaşıyorum bişi olmaz diyo:)
fena kafa açmışsınız beyler
ben bey değilim yaa çoluklu çocuklu kadınım sadece yardım etmek istemiştim, öyleyse sinir oldum bak şimdi
Konu nedir anlayamadım:S Noluyor ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?