Eşimle İlişkiye Girerken Zorlanıyoruz..

arkadaşlar artık kan gelmiyor giriyor ama ben içimde tam hissetmiyorum hepsi giriyor zevk almıyorum

Benim de canım çok yanıyor Bir türlü genişlemiyor. O bundan çok zevk alıyor. Her seferinde bekaret bozuyor gibi hissediyorum dedi ilişkilerimiz esnasında. En uzun ilişkimiz 4 saate yakın sürdü, 3-4 saat boyunca boşalmadı. Tabi bu darlıkla ben haşat oldum. İstatistiklere göre bu rakam inanılmaz ama bizde gerçek. En uzun 30 dk-1 saat diye okumuştum. Tabi bize bakınca şok geçirdim. Onu uğruna ölecek kadar çok seviyorum. Çok zevk alıyorum onunla yaşadığım herşeyden. Çok dar ve genişlemiyor. Bizim de en az 2 saat sürmesinden ötürü aşırı derecede tahriş oluyor. Az süreyle de olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım Canım çok yanıyor

Bana önerisi olan yok mu

Bana önerisi olan yok mu

biraz güldüm kusura bakma darlıkla alakası yok canım senin kaslarını gevşetememenle ilgili ve yeterli ıslanmamanla, şimdi, doğum kontrol hapı kullanıyorsan bırak inanılmaz kuruluk yapıyor bahsettiğin şeylere neden oluyor, ikincisi kayganlaştırıcı bir jelden yardım alabilirsin

Gülmen normal, çünkü bizde bu olaya gülüyoruz birlikte:) Fakat sonra olan bana oluyor...

Hap kullanmıyorum ki:) Kaslarımla alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü ona bakarken bile tahrik oluyorum, yani ilişki durumuna hazır pozisyona girebiliyorum, ön sevişmede oldukçaaaaa uzuuun, lakin olay şu sanırım çok uzun zaman sürüyor bu yüzden tahriş oluyor, anlayamadım gitti:s Doğumdan sonra genişler mi acaba merak ediyorum?

özelden yazabileceğim..

Konu onu etkilememle alakalı değil, sıkıntı onun ve benim olabildiği kadar uzun sevişmek istememiz. İşte o da yaklaşık 4 saati buluyor...

ozaman kabaca şöyle yazayım, uzatmanız madem size zarar veriyor kısa aralıklarla sık sık birliktelik yaşayın, yani 4 saat süceğine 1 saat birliktelik-1 saat dinlenme... şeklinde ayy çok güldüm yaaa gece gece

Sanırım yanlış anlaşıldım. En iyisi mesajların hepsini sileyim

Son düzenleme:

beloved11 gel sen buraya:) İki sohbet edek

ne diyeyim muhabbetiniz bol olsun heralde bıkacağınız bir gün gelecektir, böyle takılın ozamana kadar, yalnız tahriş meselesine dikkat et, büyük sorunlar doğurabilir, ne burcusunuz merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…