Eşimle İlişkiye Girerken Zorlanıyoruz..

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
geçen hafta yaptık kızlığım yırtıldı sanmıştık biraz kan gelmişti geçen gün başı girdi sanırım bir kan çarşaf bir tabak büyüklüğünde kan oldu ve deri parçası geldi 2 1 gün üstüne oturamadım sızladı
dünde yapmaya zorladı beni giremedi ön sevişmeyide uzatmıyo hemen olsun bitsin istiyor moralim çok bozuk bacağımı falanda açıyorum sıkmıyorum kendimi yalnız dün girerken sert baskı yapınca çok acıdı off ben ne yapacağım ve tam giremiyor başı giriyor hepsi girmesi lazımmış girmiyor yani bilemedim bazen yanlış yere giriyor arkaya kayyor eşim yanlış yerdesin diyorum bida girmiye çalışyr ıslanıyor mesela ama ben o an hazır değilim yani sex istemiyorum istemediğim zamanda işkence gibi geliyor konuşmuyor benimle şimdi giitti işe tirpler çocuk gibi kendime lanet ettim valla ruhum daraldı

geçen hafta yaptık kızlığım yırtıldı sanmıştık biraz kan gelmişti geçen gün başı girdi sanırım bir kan çarşaf bir tabak büyüklüğünde kan oldu ve deri parçası geldi 1 gün üstüne oturamadım sızladı
dünde yapmaya zorladı beni giremedi ön sevişmeyide uzatmıyo hemen olsun bitsin istiyor moralim çok bozuk bacağımı falanda açıyorum sıkmıyorum kendimi yalnız dün girerken sert baskı yapınca çok acıdı off ben ne yapacağım ve tam giremiyor başı giriyor hepsi girmesi lazımmış girmiyor yani bilemedim bazen yanlış yere giriyor arkaya kayyor eşim yanlış yerdesin diyorum bida girmiye çalışyr ıslanıyor mesela ama ben o an hazır değilim yani sex istemiyorum istemediğim zamanda işkence gibi geliyor konuşmuyor benimle şimdi giitti işe tirpler çocuk gibi kendime lanet ettim valla ruhum daraldı

evlisin değil mi?
bence sakın kendinde sorun bulma..
ön sevişmeyi uzun tutması gerek bu bir..ikincisi ilk iki ay seni bu şekilde çekecek başka yoku yok
anlayışlı olmak zorunda
canını sıkma hep böyle devam etmez

Mutlaka doktora git. Doku zedelenmesi olmuş olabilir. Ayrıca yaptığı da hayvanlık.

Eşin biraz fazla istekli sanırım bu nedenle de sana fazla yükleniyor. Sen duygusal anlamda da tatmin olmak istiyorsun anladığım kadarı ile. Onlar bizim gibi değil o noktada tek düşündükleri olup bitmesi. Eğer zorlanıyorsan kayganlaştırıcı kullan bence. HEm canın acımaz hem rahat edersin. Sonra da uygun bir zamanda eşinle konuşup isteklerini dile getirirsin olmaz mı?

kendini zorlarsan iyice korkup sogursun eşine söylemelisin biraz anlayıslı olmalı bence birkac gün ara verin rahimde yara olusabılıo zorlama durumlarında kendini kasmamaya calısmalısın cnm

herkez aynı değil ama arkadaşım yaa
hemen olsun bitsin diyen erkekte var akside var

herkez aynı değil ama arkadaşım yaa
hemen olsun bitsin diyen erkekte var akside var

İşte o yüzden dedim ya biraz istekli sanırım diye. ama dikkat etmemişim ben deri parçası geldi demiş kızcağız yaaa.
O kadar da değil ama yani sen bence önce konuş sonra yap ne yapacaksan yazık günah. En hassas bölgen.

canımmmm esın anlayıslı olması gerekıyor bende 10 aydır evlıyım 10 ayın 7,8 ayı canım ılk qunkı qıbı acıyodu esımm cok anlayıslı saqolsun bırlıkte olduqumuz ılk zamanlar ben aqlıyodum acıdan saolsun ustelemıyodu sen aqlarken ben zaten yapamam dıyodu esın sana karsı daha anlayıslı olması gerekıyo esın sana bu seklde davranıyo dıye kendını suclama senın elınde olan bısey deqıl kı bu sende tam anlamıyla olsun ıstersın sonucta bı doktora qozuk derım bende 10 aydır umursamadım ha buqun ha yarın gecer dedım gercı acıması ılk bastakı gıbı deqıl dı az bıse acıyodu ben ıhmal etmısım doktora qıttıqımde bakıldıqında kızarıklık olusmus bu ılerde yaraya yol acar dedı sımdı tedavı oluyorum bıan once doktora qıt canım ıhmal etme

canım benim iyide burda problem başlı başına eşin.hani sen korkuyla kendini kassan tamam sorun sensın dıcem ama eşinin sana zaman ve fırsat tanıması lazım.senı hazırlaması lazım .bizde ilk evlendiğimizde ilk 1 ay zor geçmişti ama eşim destekçiydi ara vermiştik braz canım yanıyor diye ön sevişme daha uzun olunca bi anda herşey kendiliğinden oluverdi ikimizde hiçbişey anlamamıştık:26: eşini bi şekilde ikna etmen lazım en azından ön sevişme esnasında nekadar isrtesede sen bişekilde birazdaha uzatmaya bakbu arada tutturamamam meselesine gelince ben 6 yıllık evliyim neredeyse şunun şurasında 2 yıldır kendi tutturabılıyo yolu.onun öncesinde olana kadar ben yardım ediyodumsende o şekilde yap boşu boşuna kendine işkence çektirme canım.umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu

Cok dogru konustun cnm, aynen bende 9 aylik evliyim , ilk baslarda cok aciyordu agliyordum resmen hemen birakiyordu yada yavas yapiyordu ben aci cekince oda yapasi gelmiyordu .' cok anlayisliydi bence herkez oyle anlayisli olmasi gerekir . Bide kan parcasi gelmis demis , bende oyle bisey olmadi normalmi acaba ? Doktora gorunse iyi olur bence .. :)

eşinin yaptğıı çok kaba bizler arkadşlarımz dedği gibi bu olaylara onlar gibi bakmıyrz daha duygusalızz ve erkeklerden çok şey bekliyorz eşim sağolsn çok anlyşlı bende onun sayesnde korkuları yendm..ama senin acil doktra gtmen lazımmm çok üzüldm senin adınaa((

Oturup bide esiyle konusmasi lazim , korkularini anlatmasi lazim . Sana zaman vermesi lazim , sabirli olmasi lazim
& anlayisli .

bendede ole bıse olmadı canım arkadasın canı cok fazla yanıyosa kendını kastıqından doku zedelenmesıde olusmus olabılır ıhmal edılecek bı konu deqıl ılerıde allah korusun daha buyuk sorunlar cıkabılır esı bıraz ılımlı olsa belkı o kadar kendını kasıp stres yapmaz esıyle bırlıkte bı doktora gozukmesı gerek bence doktor esıyle konusması gerek bu konu hakkında hassas bı konu

bu arada sımdı senın acıması gectımı canım ?

Aynen canim birlikte doktora gorunmeleri lazim tabi esi kabul edip giderse cunku Bazi erkekler oyle konular icin kolay kolay gitmez doktora , kendileri halletmek ister. Evet canim bende acimasi gecti ilk haftalarda oluyor zaten biraz sonra geciyor artik.. o haftalardada esinin seni anlamasi lazim , zaten seviyosa anlayis gosterir..'

katılıyorumm canım sana umarım arkadasta halleder sorununu :)) evet bazı erkekler qıtmek ıstemez doqru soluyosun erkek ıste

Canım Zamanla Bunları sende aşacaksın tek çağre biraz kendinize zaman verin.! yavaş ve nazik nazik birlikte olun. Zaten zamanla alışıcak ve acı duymayacaksın bizimde başımıza geldi Önemli olan karşılıklı anlayış...

herkesin yapısı farklıdır bazılarında cok kan gelirken bazılarında ise damla kan gelmektedir senin kanının bu kadar cok akmasının sebebi eşinin sert davranması oldu bittiye getirmesidir. Sana hak veriyorum ister istemez sonuçta sana güzelce yaklasması lazım sinir oldum bu duruma ayrıca çocukluk yapıyor biraz gbime geldi zamanla bu durumu aşıcaksınız. ama kendini ne kadar kasarsan canın o kadar yanıyor bu bir gerçek , doku zedelenmesı olmus olabılır bazıları cok hassas oluyor bence karsılıklı daha tatlı bır dılle konusulması gereken bır konu bu

kızlar dün yaptık ön sevişme yaptı bacağımı yukarı doğru kaldırdı girdi canım yine acıdı ama ilki gibi değil bana hepsinin girdiğini söylüyor ama ben zevk almadım acı ve nefes dARLIĞI ÇEKTİM ÜSTÜMDE YA BACAĞIMda yukarda kendime doğru baskı var vede içimde hissetmedim yada acıdan bilemiyorum karında bi baskı hissediliyormuş
birazdaha acıyınca çıktı baktık yine kan geldi ne az ne çok avuç içi kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…