Esimle iliskiye giremedik:(

olmuyorsazorlama

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
39
18
8
33
2 yillik evliyimm fakat esimle iliskiye giremedikk esimin anlayisi karsisinda cok eziliyorumm. devlet hastahanelrine gittik antidepresan verdiler fakat bir ise yaramadi maddi durumumuz iyi olmadigi icin ozel doktorlara da gidemiyoruz simdilik.. kendi kendime halletmek istiyorum ama yapamiyorum benimle ayni durumu yasayip kendi kendine budurumu yenen varmi bana yardimci olun lutfenn

Psikolojik destek alman lazım böyle çözüm bulamazsin iki yıl ciddi bir süre esin iyi sabretmis . Kendini Relax tut . Eşine tam anlamıyla güven.

vajina çok çok esnek. biz kendimiz oranın dar olduğunu giremeyeceğini beynimize iletiyoruz ve olmuyo. bende 9 ay sonra yendim bunu. parmak egzersizi ile tabi doktora gittim. hem doktor destek verdi hemde kendim ve eşimin ısrarı üzerine parmağımı sokabildim ve yaptık çok şükür. hangi ildesin acaba ?

O kadar eksik hissediorm kendimi anlatamam ben izmir deymm Allah bana da nasip eder insallah

O kadar eksik hissediorm kendimi anlatamam ben izmir deymm Allah bana da nasip eder insallah
evet biliyorum çok kötü bi durum insanın aklında hep o var malesef. ben tıp fakültesine gitmiştim. bazı tıp fakültelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümü oluyo orası gayet güzel ilgileniyo özel gibi. isterseniz bi arayın bilgi alın. yoksa da kendiniz parmak egzersizi yapmaya çalışın. bence yaparsınız bem bile yaptım :)

Ben yenide dogum yaptım bebegimin kafası 33 cm düşünün ordan cıktı. Bence yenebilirsiniz bu durumu. Eşinizi takdir ettim. Size baya bir süre tanımıs.

Bende cok istiyorm bebek sahibi olmak . Benden sonra evlenen arkadaslarimin bile cocuklari oldu bu cok.kotu bi durumm cok tesekkur ederm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…