- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Evet üslup çok önemli ama bn neye dkkat edecegmi şaşrdm ne deseydimki yada szin yanls buldugunz ne varHer zaman her yerde söylüyorum, ÜSLUP ne kadar da mühim bi nokta değil mi?
Aynen öyle bende bilgi almak istyorm ve genelde bni gecstrir ayrıca dün bna senn bilmen gereken brsey yok hesap vermk zornda deglm senn istedgni alıyorm iktisat etmen gerektgnde bn sana sölerm gbi sözler ettiTartisma tarziniz ve iletisimsizlik ayri bir konu ama bana kalirsa evin bütçesiyle ilgili konusamamaniz, haberdar olmamaniz da büyük problem.
Neden? Maddi konuda konusulamıyor mu eslerle?Maddi konuda tartışmanız, ve konuyu büyütmeniz benim tuhafıma gitti!!!
Esimde aynı seyleri söledi paranın hiçbr kıymeti yok dedi bunları dert etme falan dedi ama msjmdada bildrdiğm gbi alamadgmız evin asli ihtiyacları var ve bz hala fuzuli masraflar yapyorz.. Bnde buna kızıyorm.. Fuzuli dediğim giyim kuşam yeme gbi.. Biraz iktisat edp artk asli şeyleri alalm dyorm..bu zamanA kadar bşrsey demedim ve hala brsey alamadk o yüzden kendmde müdahale etme gereği duydumBurda bütün hataları karşı tarafa yüklemeyin insan kendi hatalarinida görmeli kesinlikle hatalisiniz demiyorum ama esinizle maddi konuda hic bir zaman tartismayin birbirinize destek olun, sevgi ve sayginin olduğu evde paranin hicbir degeri yoktur eger buna önem verirseniz aranızda ki sorunlar kaybolur gider..
Aslnda tam olarak her konuda öğlensaylmaz.. Mantıgımanuyunca kabul edyorm bu yüzden çogunluğu uyuyorSöylediğini direten ve karşı tarafı pek önemsemeyen bir tip galiba.
Size uyuyor mu onun bu kişilik yapısı?
Bnde buna çok kızdm madem anladn nie hala sorguluyorsun dedim..sorus seklmi beğenmemiş kendsi bnle tanstgından beri biçok seyi düzeltmeye calsyormus düzelmyormusum da neler neler..Sorabileceğiniz soru tarzlarını bir kağıda yazıp versin de yanlışlık yapmayın bari bu nasıl bir düşünce ya ee sen sormuşsun o da anlamış ne diye uzatmış ki
Benimde evimde pek esyam yok olmamasida benim icin sorun degil gerekli esyalari ilk gün aldm fazlada bir seye ihtiyac duymadm yarinin ne olacagini hic kimse bilmez onun icin bende esimde keyfimize bakıyoruz tabiki sınırı aşmadan.. önemli olan evdeki huzur bir lokma kuru ekmekle bile mutlu olanlar var siz esinizi ve kendinizi düsünün gelecekte ne olacak diye düsünmeyin hayati akisina bırakın..Esimde aynı seyleri söledi paranın hiçbr kıymeti yok dedi bunları dert etme falan dedi ama msjmdada bildrdiğm gbi alamadgmız evin asli ihtiyacları var ve bz hala fuzuli masraflar yapyorz.. Bnde buna kızıyorm.. Fuzuli dediğim giyim kuşam yeme gbi.. Biraz iktisat edp artk asli şeyleri alalm dyorm..bu zamanA kadar bşrsey demedim ve hala brsey alamadk o yüzden kendmde müdahale etme gereği duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?