• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili yol gösterin..

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
31
eşimşe bazı sorunlarımız var.. Bir senelk evliyiz biçok kez tartıstık sinir anıyla birbirimizi kordık agır laflar söyledik ama sonuc yine bşr aradayız.. Aglamaktan gözlerim şişiyordu..eşimin kendine göre kuralları var ve hep bunlara uyulmasini ister..hersey kendine göre olsun ister.. bu aralar iktisatlı olma kararı aldim.. Evin bazı eksikleri oldugu içn kredi kartını fazla kullanmal şstemyorum.. Yarn eşimle avmye gitmem içn plan yapmstık.. Bugün eşim işten gelnce yarın ne alacagız diye eşime sordum ..devamındads fazla masraf yapmayalım kartların taksitlerinbitsin die ekledim.. Eşim bu konuyu o kadar çok uzattı ve büyüttüki aman efendim bu konu böylemi sorulur bu masl soru sekli falan diye.. Ben şok tabiki.. Aslnda ne demek istedgmi anlamş ama sorus seklmi beğenmems.. Bu arada ben bütçeyle ilgli esime ne zaman birsey sorsam beni geçiştirir..bu yüzden bende bu konıda biraz doluydum..bu konu böyle basladi o kadar uzadiki birbirimize hakaret etmeye kadar gitti..sonra bütün tartsmalarımız sebebi sensin deyip beni sucladi..kendi sucunu hiç kabul etmedgi içn bnde çok sinirlendim ve sözlernin altnda kalmadim..sonr biz hiç anladamyoruz dedim yeter bıktım aglamaktan dedim yarn gideceğim dedim..çok agladm gözümü dahi zor acıyorum

Burda bütün hataları karşı tarafa yüklemeyin insan kendi hatalarinida görmeli kesinlikle hatalisiniz demiyorum ama esinizle maddi konuda hic bir zaman tartismayin birbirinize destek olun, sevgi ve sayginin olduğu evde paranin hicbir degeri yoktur eger buna önem verirseniz aranızda ki sorunlar kaybolur gider..

Sorabileceğiniz soru tarzlarını bir kağıda yazıp versin de yanlışlık yapmayın bari bu nasıl bir düşünce ya ee sen sormuşsun o da anlamış ne diye uzatmış ki

Tartisma tarziniz ve iletisimsizlik ayri bir konu ama bana kalirsa evin bütçesiyle ilgili konusamamaniz, haberdar olmamaniz da büyük problem.
Aynen öyle bende bilgi almak istyorm ve genelde bni gecstrir ayrıca dün bna senn bilmen gereken brsey yok hesap vermk zornda deglm senn istedgni alıyorm iktisat etmen gerektgnde bn sana sölerm gbi sözler etti

Burda bütün hataları karşı tarafa yüklemeyin insan kendi hatalarinida görmeli kesinlikle hatalisiniz demiyorum ama esinizle maddi konuda hic bir zaman tartismayin birbirinize destek olun, sevgi ve sayginin olduğu evde paranin hicbir degeri yoktur eger buna önem verirseniz aranızda ki sorunlar kaybolur gider..
Esimde aynı seyleri söledi paranın hiçbr kıymeti yok dedi bunları dert etme falan dedi ama msjmdada bildrdiğm gbi alamadgmız evin asli ihtiyacları var ve bz hala fuzuli masraflar yapyorz.. Bnde buna kızıyorm.. Fuzuli dediğim giyim kuşam yeme gbi.. Biraz iktisat edp artk asli şeyleri alalm dyorm..bu zamanA kadar bşrsey demedim ve hala brsey alamadk o yüzden kendmde müdahale etme gereği duydum

Sorabileceğiniz soru tarzlarını bir kağıda yazıp versin de yanlışlık yapmayın bari bu nasıl bir düşünce ya ee sen sormuşsun o da anlamış ne diye uzatmış ki
Bnde buna çok kızdm madem anladn nie hala sorguluyorsun dedim..sorus seklmi beğenmemiş kendsi bnle tanstgından beri biçok seyi düzeltmeye calsyormus düzelmyormusum da neler neler..

Malesef erkekler yumuşak bi dille konusulmasini istiyo.benim eşim de böyle .bişeyi sert bi şekilde soylersem illa tartışma çıkıyo. Ama tatlı dille soylersem nerdeyse herseyi kabul ediyo.malesef ben de her zaman o sabir yok.benim eşim de seninkinin tam tersi yaptığı her harcamayı söyler. 10 liraya bişey alsa onu bile söyler. O da bana garip gelir.karin miyim muhasebecin miyim derim.herkesin huyu suyu farklı. Burda dikkat etmen gereken bence niyetttir.kötü niyetle mi böyle davraniyo yoksa iyi niyetlimi.

Esimde aynı seyleri söledi paranın hiçbr kıymeti yok dedi bunları dert etme falan dedi ama msjmdada bildrdiğm gbi alamadgmız evin asli ihtiyacları var ve bz hala fuzuli masraflar yapyorz.. Bnde buna kızıyorm.. Fuzuli dediğim giyim kuşam yeme gbi.. Biraz iktisat edp artk asli şeyleri alalm dyorm..bu zamanA kadar bşrsey demedim ve hala brsey alamadk o yüzden kendmde müdahale etme gereği duydum
Benimde evimde pek esyam yok olmamasida benim icin sorun degil gerekli esyalari ilk gün aldm fazlada bir seye ihtiyac duymadm yarinin ne olacagini hic kimse bilmez onun icin bende esimde keyfimize bakıyoruz tabiki sınırı aşmadan.. önemli olan evdeki huzur bir lokma kuru ekmekle bile mutlu olanlar var siz esinizi ve kendinizi düsünün gelecekte ne olacak diye düsünmeyin hayati akisina bırakın..

Back