- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
eşimşe bazı sorunlarımız var.. Bir senelk evliyiz biçok kez tartıstık sinir anıyla birbirimizi kordık agır laflar söyledik ama sonuc yine bşr aradayız.. Aglamaktan gözlerim şişiyordu..eşimin kendine göre kuralları var ve hep bunlara uyulmasini ister..hersey kendine göre olsun ister.. bu aralar iktisatlı olma kararı aldim.. Evin bazı eksikleri oldugu içn kredi kartını fazla kullanmal şstemyorum.. Yarn eşimle avmye gitmem içn plan yapmstık.. Bugün eşim işten gelnce yarın ne alacagız diye eşime sordum ..devamındads fazla masraf yapmayalım kartların taksitlerinbitsin die ekledim.. Eşim bu konuyu o kadar çok uzattı ve büyüttüki aman efendim bu konu böylemi sorulur bu masl soru sekli falan diye.. Ben şok tabiki.. Aslnda ne demek istedgmi anlamş ama sorus seklmi beğenmems.. Bu arada ben bütçeyle ilgli esime ne zaman birsey sorsam beni geçiştirir..bu yüzden bende bu konıda biraz doluydum..bu konu böyle basladi o kadar uzadiki birbirimize hakaret etmeye kadar gitti..sonra bütün tartsmalarımız sebebi sensin deyip beni sucladi..kendi sucunu hiç kabul etmedgi içn bnde çok sinirlendim ve sözlernin altnda kalmadim..sonr biz hiç anladamyoruz dedim yeter bıktım aglamaktan dedim yarn gideceğim dedim..çok agladm gözümü dahi zor acıyorum