esimle her tartismamizda bana salak diyor

Ben nerdeyim sen nerdesin kelimesinin anlmi konusma icin buyukluk anlaminda degil..
Rabbim salak kelimesinden daha oteye gecirm3sin isinden evine evden isine giden bir esim var..
hayatimda elini kaldirip vurmaz..
evi temizler,siler sizede boyle bir koca nasip etsin tatlim...
cigdemlik yetmiyormus gibi swnde geldin benim sabrimi tasirmayin..

Yani bu bir kriter mi, evet hakaret eder ama en azindan dovmez... Dovmemek benim icin bir kriter olamaz, normali zaten vurmamak, dovmemek. Vurmuyor, dovmuyor oh ne iyi bir adam gibi bir dusuncem olamaz, cunku normali dovmemek zaten. Nasilsa dovmuyor, o zaman hakaret etmesinde sakinca yok gibi bir dusuncem de olamaz. Aman dovmesin de , hakaret etsin eyvallah gibi bir dusuncem de yok. Dovmemek vurmamak ekstra bir ozellik degil yani, olmasi gereken.

Evi silip supurmesini takdir ettim ama , simdi tekrar dusundum de madem ev isi yapiyor hakaret etmesi kabul edilebilir belki.

Ev temizleyeni ama salak demeyeni yok mu? Allah onu nasip etsin derim.

Yani bu bir kriter mi, evet hakaret eder ama en azindan dovmez... Dovmemek benim icin bir kriter olamaz, normali zaten vurmamak, dovmemek. Vurmuyor, dovmuyor oh ne iyi bir adam gibi bir dusuncem olamaz, cunku normali dovmemek zaten. Nasilsa dovmuyor, o zaman hakaret etmesinde sakinca yok gibi bir dusuncem de olamaz. Aman dovmesin de , hakaret etsin eyvallah gibi bir dusuncem de yok. Dovmemek vurmamak ekstra bir ozellik degil yani, olmasi gereken.

Evi silip supurmesini takdir ettim ama , simdi tekrar dusundum de madem ev isi yapiyor hakaret etmesi kabul edilebilir belki.

Ev temizleyeni ama salak demeyeni yok mu? Allah onu nasip etsin derim.
Ya dovmuyor lafina inandin mi sen?
Evide temizliyormus bak sennn
kocam bana salak diyecek bide evi temizleyecek ne guzel iste..
bundan iyisi samda kayisi...
dovmuyor beni ne guzel salakla yetiniyorum ne yapim ...bana bu kadar cok soylensw bu laf supheye duserim acaba zekamda mi sorun var diye?
Belki adam bir konuyu on kere anlatmak zorunda kaliyordur canindan bezmustir...

dovmuyor beni ne guzel salakla yetiniyorum ne yapim ...bana bu kadar cok soylensw bu laf supheye duserim acaba zekamda mi sorun var diye?

Bu kadar eglence yeter, banlanmadan kacalim bence :)

Tamam adam hakret ediyor olabilir ama ev isi de yapiyor, bunu gormezden gelemeyiz.......bu zamanda boyle koca nerdeeeeeeeeee:KK71::KK71::KK71::KK71: Evi silip supursun ama haftada bir kerecik de salak desin, ne olacak?:confused:

konu sahibi ister 3 master'ın olsun, ister hiç okumamış ol.. salak kelimesini asla ama asla hak etmiyorsun.. bir cinnet her şeyi çözer, gelecek sefere o kadar ciddi bir kontrollü cinnet geçir ki bir daha ağzını açamasın.. çok çirkin, saygısızca bir itham bu..

konu nereye gelmiş yaw..

Ahhh cigdemlik ahhhh ne zamn akillancaksin bilmm ama artik ben seni ciddiye bile almiyorum...
Sayyy sen sayyy..

Ban yediginde eglenceyi gorursun.

Sekerim, ben zaten her ay en az 10 gunlugune banlaniyorum. Aliskanlik oldu bende, bansiz 3 hafta tamamladigimda kasiniyorum. tolin tolin le rekabet ediyorum kim daha cok banlanacak diye, onu gecmeye calisiyorum.

Saka bir yana, banlik bir sey yazdigimi dusunmuyorum, bence 2 onceki mesajimi bir dikkatle okuyun, esinizin bilincalti ve sizinle ilgili izlenimleriyle ilgili olani. O dusuncelerimi yabana atmayin derim. Zira bende de pek parlak bir izlenim birakmadiniz.

Sekerim, ben zaten her ay en az 10 gunlugune banlaniyorum. Aliskanlik oldu bende, bansiz 3 hafta tamamladigimda kasiniyorum. tolin tolin le rekabet ediyorum kim daha cok banlanacak diye, onu gecmeye calisiyorum.

Saka bir yana, banlik bir sey yazdigimi dusunmuyorum, bence 2 onceki mesajimi bir dikkatle okuyun, esinizin bilincalti ve sizinle ilgili izlenimleriyle ilgili olani. O dusuncelerimi yabana atmayin derim. Zira bende de pek parlak bir izlenim birakmadiniz.
Bide ben bide ben...
bazilarina haddini bildirdigim icin surekli banlaniyorum.
nedense bel alti vurunca aglamaya basladi ama kendisi masallah evinde yapamadigi atari geldi bana yapti
yahu kizim sanane benim koca bulmamdam bulmamamdan?sen benim hayatimda kim var kim yok nerden biliyorsun tobe est ya.magazinci misin nesin ne is .seni niye ilgilendirdi bu kadar?aa dogru senin icin erkeksizlik ayip .senin zihniyetine gore dul bekar olmak asagilayici birsey.bide ozgecan yazmis.iste o ozgecanlar sizin gibi zihniyetlerin uürünü...boşuna kullanmayin cocugun ismini...
sizin gibi bos beles kültürsuz okumamus hayati sadece kocadan ve bebekten ibaret olan kocasıda kadina saygi duymayan her firsatta asagilayan kufur eden doven adamlarin evlilikletinden cikiyor o katiller..
kendini gelistir milletin ozeline burnunu sokucagina.senin ataerkil kadini asagilayan zihniyetin artik bize sokmez..

Son düzenleme:
valla bu konuda diycek sözüm şu o size sinirliyken salak diyorsa sizde ona sakinken bunun ne kadar kırıcı olduğunu söyleyin ona diyin ki " BİZ SENİNLE TARTIŞABİLİRİZ AMA BU BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEMİZİ GEREKTİRMEZ SALAK BELKİ BİR KÜFÜR DEİLDİR AMA BENİ ÜZÜYOR BUNU BİLMENİ VE BİDAHA KULLANMAMANI İSTERİM TABİ İLLA DEVAM EDECEKSEN BİŞİ DİYEMEM KENDİN BİLİRSİN BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN ZATEN KÖTÜ OLDUĞUNU ANLIYCAĞINDAN EMİNİM " sizde belki ona bişiler diosunuzdur lütfen sizde kötü söz kullanmayın eşler arasında saygı önemlidir gereklidir....

bak arkadaş salakla başlar aptalla devam eder gerizekalı diye hitap eder önce bir tokata ne oluyo demeden hastanede gözünü açarsın benimki böyle başladı o kadar salak aptal diyodiki her tartışmamızda artık insanlara kendimi salak diye tanıştırmaya başlayacaktım meraba ben salak diycektim sonra darp raporunu elime alınca kendime geldim evet aşığız seviyoruz ama bunlar aciz erkeklik gururları okşanmamış ailelerinden ilgi sevgiyi görmemiş bu şekilde yetiştirilmiş insanlar ben eşim için böyle düşünüyorum yüzünede söyledim kaçkere ama düzelmiyorlar her tartışmada devam ediyorlar ki seninki de edecek benimki bir eğitimci olduğu halde böyle davranıyor onun huyuna gittiğin sürece bu lafları duymazsın onu hoş tutuğun sürece benimki sende sorun var pskoloğa git sanki kendisinde yok ya demeye başladı kafan çalışmıyo diyo sürekli kızıyorum evi terk ettim ama yok değişmedi güçleri sadece eşlerine yetiyo laf söyleyince egoları tavan yapıyo bunların saygı olmayınca sevgide zamanla azalıyo kendi evliliğimden biliyorum ama sen bir konuş sakin şekilde belki anlar birdaha demez benimki her konuşmada kendini haklı çıkardığı için artık konuşmuyorum bu sitede paylaşıyorum içimden gelenleri

Herkes yazıp yazıp sonra ben banlanacak birşey yapmadım diyor ya valla bayılıyorum bu hallerinize.
Ortada kocaman bir polemik var, konu sahibesi de dahil polemiğe, burdan birkaç kişiye ban çıkar, hep bana ban demeyin hemen, kurallara uymuyorsanız ve kurallara uymamayı alışkanlık haline getirmişseniz banlanırsınız, kural kuraldır...

X