- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- Konu Sahibi Nickimnick
Seviye yine yerlerde .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben guzelim falan demedim ne alaka ya...ben 18 yasimdayken universiteye giris yaptiriyordum hayatlarimiz farkli canım..kimi 18 de kocaya kimi okula gidiyor.hayat ne yaparsinn...insan donanimli bilgili okumus olunca kendi gibi birini istiyor iste..anlaman imkansiz...ayy yazmicam diyorum yine yazıyorum ya..Cigdemlik konundada polemigi sen baslattin ben guzelim falan harikayim dedin ondan sonra biz yazmaya basladik..
Okumadigimi nerden biliyorsun..ben guzelim falan demedim ne alaka ya...ben 18 yasimdayken universiteye giris yaptiriyordum hayatlarimiz farkli canım..kimi 18 de kocaya kimi okula gidiyor.hayat ne yaparsinn...insan donanimli bilgili okumus olunca kendi gibi birini istiyor iste..anlaman imkansiz...ayy yazmicam diyorum yine yazıyorum ya..
Allahim takti bna bende bunun yuzunden ban yedim birde gecen..Seviye yine yerlerde .
yazma sen hiç o hep öylederdi imanı polemik ya da öc almakAllahim takti bna bende bunun yuzunden ban yedim birde gecen..
Tartostigimiz konu 2 ay once yaa..
hiç umursama .Kafana taktığına değmez ki .Allahim takti bna bende bunun yuzunden ban yedim birde gecen..
Tartostigimiz konu 2 ay once yaa..
Cidden bayiliyorum su polemikli konulara.
Bir ustteki mesajda konu sahibesi ben nerdeyim sen nerde dmis ya , ona cok guldum Siz nerdesiniz ki konu sahibesi, 18 yasinda evlendiginiz adamdan her gun salak lafini duyuyorsunuz, cidden nerdesiniz? Sabah sabah sesli guldum.
Belki de adam sizi pek akilli bulmuyordur bilincaltinda, kafasi kizdigi zaman da aklina ilk olarak zihinsel kapasiteniz geliyordur, olamaz mi ? Insanlar sinirlendikleri zaman beyin filtreleri cok calismaz, akillarina karsilarindaki hakkinda ilk dusundukleri gelir genelde. Adamda biraktiginiz imaji dusunun bir. Ona da , ben nerdeyim sen nerde gibi bir cumle kurduysaniz adami hic suclayamayacgim.
Haksızlık etmişsiniz .Şaşırdım .Cidden bayiliyorum su polemikli konulara.
Bir ustteki mesajda konu sahibesi ben nerdeyim sen nerde dmis ya , ona cok guldum Siz nerdesiniz ki konu sahibesi, 18 yasinda evlendiginiz adamdan her gun salak lafini duyuyorsunuz, cidden nerdesiniz? Sabah sabah sesli guldum.
Belki de adam sizi pek akilli bulmuyordur bilincaltinda, kafasi kizdigi zaman da aklina ilk olarak zihinsel kapasiteniz geliyordur, olamaz mi ? Insanlar sinirlendikleri zaman beyin filtreleri cok calismaz, akillarina karsilarindaki hakkinda ilk dusundukleri gelir genelde. Adamda biraktiginiz imaji dusunun bir. Ona da , ben nerdeyim sen nerde gibi bir cumle kurduysaniz adami hic suclayamayacgim.
Ben nerdeyim sen nerdesin kelimesinin anlmi konusma icin buyukluk anlaminda degil..Cidden bayiliyorum su polemikli konulara.
Haksızlık etmişsiniz .Şaşırdım .
Aklıma ne geldi, benim 3 yaşındaki oğlum büyük oğluma şöyle diyor : KİMİN AĞZINDAN ÇIKTIYSA ODUR! nekadar haklı değilmi, bence o seni alt etmek için öyle diyor, yılma sakin ol, sen sakin oldukca o kudurur.!Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
Valla bana oyle kocayi nasip etmesin..ne oyle salak malak ...Ben nerdeyim sen nerdesin kelimesinin anlmi konusma icin buyukluk anlaminda degil..
Rabbim salak kelimesinden daha oteye gecirm3sin isinden evine evden isine giden bir esim var..
hayatimda elini kaldirip vurmaz..
evi temizler,siler sizede boyle bir koca nasip etsin tatlim...
cigdemlik yetmiyormus gibi swnde geldin benim sabrimi tasirmayin..
Cok komiksin cok guldum o kadar guldum ki ilerde bende swnden intikam alabilirim ..Vallahi seviye yerlerde konulara genelde yorum yapmam ama o sen nerdesin ben nerde cumlesine hala guluyorum. Konu uffff sn ne be slk a dogru ilerliyor su anda....Bir de cigdemlik86 nin kendine begenmedigi yorum yapanlardan intikam almasi cidden eglenceli geldi bana.
Sabah sabah eglenesim vardi galiba ?
ben de onu diyorum bazı üyeler sürekli konu sahibine ben mükemmelim ben eğitimliyim tarzında sataşıp ceza almalarını sağlıyor . Gereksiz yere ciddiye alıyorlar o üyeleri .Vallahi seviye yerlerde konulara genelde yorum yapmam ama o sen nerdesin ben nerde cumlesine hala guluyorum. Konu uffff sn ne be slk a dogru ilerliyor su anda....Bir de cigdemlik86 nin kendine begenmedigi yorum yapanlardan intikam almasi cidden eglenceli geldi bana.
Yorum yapmak suç oldu artık, haberin yok mu MissCherryBlossom ?Vallahi seviye yerlerde konulara genelde yorum yapmam ama o sen nerdesin ben nerde cumlesine hala guluyorum. Konu uffff sn ne be slk a dogru ilerliyor su anda....Bir de cigdemlik86 nin kendine begenmedigi yorum yapanlardan intikam almasi cidden eglenceli geldi bana.
Etmiyor zaten korkma..bel altindan vurani vururlar al..Valla bana oyle kocayi nasip etmesin..ne oyle salak malak ...