esimle her tartismamizda bana salak diyor

salak
yıllarca duydum bu lafı... biyerde duyduğumda hep tüylerim diken diken oluyor
söylettirmeyin asla.. burdaki tavsiyelere uyun

Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..

Sana o tarz kelimeler kullandığı her kavga da tartışma da, tavrını koy barışma hatasını anlayana dek
bırakacaktır ..
Koca adam tartışma anında çocuk gibi şu kelimelere sığınıyorsa, çocuk gibi ceza vereceksin eşine demektir .

Cunku yumusak tarafiizi biliyor. Onu soylediginde caninizin yandigini biliyor. Soyledigi zaman tepki vermeyin gulun gecin. En kotu cocular gibi ''anlamadim adini mi soyledin'' diyip gulumseyin bakin nasil afallayacak.

Siz de tartisma esnasinda degil de normal konusurken mesela yaptigi biseyi onaylamadiginizda mal misin diyin.

Sonra da hicbisey olmamis gibi devam edin sizi anlayacaktir... bence tabi :oops:

Kendine hakaret ettiren bir kadinda suc var bence.adam saygi duymuyor .karsindaki o agirligi vermiyor
Saygi cok onemli yuz göz olmamak gerek
demek ki erken evlilikle is bitmiyor
insana deger veren kadinina deger veren erkekle evli olmak is
oyle millete evde kaldin teyze demeklede olmuyor.elin adami haddini bildiriyor iste
Evde yapamadiginiz atari burda millete yapmayin..kocaniza sesiniz ciksin.bana hakaret edemezsin deyin bi zahmet.insani kosullarda yasayin.kendinize sayginiz olsun..

Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
bir keresinde sevgilim şaka yollu bu kelimeyi kullandı salak salak konuşma dedi benim en nefret ettiğim kelimedir ve o gün anasından emdiği sütü burnundan getirdim hiç beklemediği tepkileri verdim en sonunda da bu kelimenin ne kadar çirkin olduğunu güzelce anlattım daha da ağzına almadı hatta başkasından bahsederken bile kullanmadı ayarı baştan vereceksin şekerim alışmışsa zor artık

Kendine hakaret ettiren bir kadinda suc var bence.adam saygi duymuyor .karsindaki o agirligi vermiyor
Saygi cok onemli yuz göz olmamak gerek
demek ki erken evlilikle is bitmiyor
insana deger veren kadinina deger veren erkekle evli olmak is
oyle millete evde kaldin teyze demeklede olmuyor.elin adami haddini bildiriyor iste
Evde yapamadiginiz atari burda millete yapmayin..kocaniza sesiniz ciksin.bana hakaret edemezsin deyin bi zahmet.insani kosullarda yasayin.kendinize sayginiz olsun..
Cigdemlik senmiydin ugruna ban yedigim kadin:))
Bak cigdemlik esimle ben hic kavga gurultumuz olmazhatta hic ama bu kelimesi her tartistigimizda..
ikincisi lutfen tartistigimiz konuda orda unutalim..
boyle konudan konuya tasimayin...

bir keresinde sevgilim şaka yollu bu kelimeyi kullandı salak salak konuşma dedi benim en nefret ettiğim kelimedir ve o gün anasından emdiği sütü burnundan getirdim hiç beklemediği tepkileri verdim en sonunda da bu kelimenin ne kadar çirkin olduğunu güzelce anlattım daha da ağzına almadı hatta başkasından bahsederken bile kullanmadı ayarı baştan vereceksin şekerim alışmışsa zor artık
Ilk baslarda uzulmuyordum ama her tartismada siklastigi icin bende tavrimi koudum..
dunden bugune konusmuyoruz..

Malesef benim eşimdede aynı durum var,bu bir tür kendini haklı çıkarma çabası,üste çıkma ve tabiki egodan kaynaklı bir durum diye düşünüyorum.

Cigdemlik senmiydin ugruna ban yedigim kadin:))
Bak cigdemlik esimle ben hic kavga gurultumuz olmazhatta hic ama bu kelimesi her tartistigimizda..
ikincisi lutfen tartistigimiz konuda orda unutalim..
boyle konudan konuya tasimayin...
Yoo oyle bir niyetim yok
sadece o konu uzerinde ustume cok geldin
bende yorumumu yaptim
evlenmekle is bitmiyor yani
tartismamiz olmaz ama bana salak diyor hmm iyimis
tartisma olsa kimbilir neler diyecek daha..
Benden sana teyze tavsiyesi kocanda olsa hakaret ettirme kendine .dahasi insanlara hakaret etme...
evde kalmak bazen kötü evlilik yapmaktan iyidir be gulum..hadi kal saglicakla..

Ilk baslarda uzulmuyordum ama her tartismada siklastigi icin bende tavrimi koudum..
dunden bugune konusmuyoruz..
hakaretin boyutu yok ki tatlım sonuçta çok kırıcı kelime baştan alıştırmışsın nasılsa seslenmedin diye şu an sürekli kullanması çok normal gelir ona en baştan koysaydın keşke tavrını o_O

X