eşimle cocuğun bakımı konusunda anlaşamıyoruz.

kızlar ben aklımdakini söyleyim bi süre sessiz kalacam o konuyu açana kadar. Konu açıldığı zamanda bu kredimiz biter bitmez çocuğu kreşe vereceğimi daha fazla anneme yada bi başkasına baktırmak istemediğimi zaten annemin sağlık durumunun müsait olmadığını, kendi ailesininde bizde sürekli kalırsa huzurumuzun bozulacağını birbirimizden soğuyacağımızı net bi şekilde anlatıcam

Başkası dediği kendi kardeşi o rahat edemiyorsa siz nasıl edesiniz. Kreşi de iyi araştırıp referans alarak gönderin. Nasıl güvenmiyormuş. Bakın kreşe anaokulına giden ve gitmeyen çocuk arasında baya fark olıuor. İlkokul ortaokul yıllarında bile fark edilebiliyor. Böyle baksın biraz da eşiniz. Hele büyük şehirde iseniz çok güzel kreşler var. Sadece ben işteyken duracak bir yer diye bakmasın olaya

işi bırakma gibi bi durumum söz konusu olamaz bu işe girene kadar akla karayı seçtim. Hele ki böyle bi zamanda kadının herzaman çalışması taraftarıyım
İşi bırakma ama bunu masustan teklif et eşine.
Aynı bize anlattığın gibi neden annen ve onun ailesinin bakmasını istemediğini, güzel ve sakin bir dille anlat.

Onlarca çocuk kreşte, illa kreş olmaz diyorsan ben işi bırakıp bakıcam çocuğa de. Buna zaten razı olmayacaktır.

Başkası dediği kendi kardeşi o rahat edemiyorsa siz nasıl edesiniz. Kreşi de iyi araştırıp referans alarak gönderin. Nasıl güvenmiyormuş. Bakın kreşe anaokulına giden ve gitmeyen çocuk arasında baya fark olıuor. İlkokul ortaokul yıllarında bile fark edilebiliyor. Böyle baksın biraz da eşiniz. Hele büyük şehirde iseniz çok güzel kreşler var. Sadece ben işteyken duracak bir yer diye bakmasın olaya
evet çok doğru eşim heralde sadece para tuzağı gibi görüyor kreşleri.. ben en iyisi güzel kreş araştırmalarına başlayım

Niye işi biraksin yahu ne sacma cocugu tek başına mi yapti. Bayanlar bile tek annenin sorumlulugu gibi davraniyor. Eşi de elini tasin altina koysun bi zahmet kredi istemiyorsa daha mantikli bir yol bulsun madem. Aylarca aynı evde yaşanmaz görümce de olsa bi de misafir de geliyor. Üstüne de esin kafasina gore davranıyor. Nasıl ikna edeceğin sana bağlı sen tanıyorsun esini canim. Ama ne yap et krese gönder.

2 yasi kres icin cok kucuk buluyorum. Gorumcenin sana yarattigi bi sorun da yokmus. Gonullu yatili bakici iste millet yatili bakiciya en az 1500 veriyo. Anne olmak fedakarlik cocugu daha 2 yasinda keyfeten krese atmak degil. Ya paraya kiyin bakici tutun ya luksunuzden taviz verip gorumceyi kabul edin.. Bu kadarini da yapamiyosaniz bi daha anne olmayi dusunmeyin bence ya

dönüşümlü annen ve görümcen hem onlar biraz nefes alır hemde eşini ve çocuğunu bu duruma alıştırısın..birdaki yıl tam gün veririsin..
aslında haklı olabilirsin öncelikle yarım gün başlayıp devam ettirebiliriz ama yinede bunu son seçenek sunacağım tam gün kabul etmezse yarım gün olsun diyecem ozaman ne koparısam kar misali :)

Ananeye, babaneye, halaya guvenerek mi cocuk yaptiniz..yaparken de dusunmus olmaniz gerekirdi kimin bakacagini. Madem kresi istemiyor esin,ve madem sen de onun akrabalarini evde surekli istemiyorsun, o zaman eve bakici tutacaksin , ha ona da mi yok diyor esin, o zaman calismayacaksin ve sen bakacaksin..baska yolu var mi ? Cocugu evlatlik verin olsun bitsin..

İşi bırakma ama bunu masustan teklif et eşine.
Aynı bize anlattığın gibi neden annen ve onun ailesinin bakmasını istemediğini, güzel ve sakin bir dille anlat.

Onlarca çocuk kreşte, illa kreş olmaz diyorsan ben işi bırakıp bakıcam çocuğa de. Buna zaten razı olmayacaktır.

evet tekrar konuşacağım ama eşim çok uyanık asla işimi bırakmayacağımı bilir bide benim eşim esnaf geliri net değil onun maaşına güvenip işimi bırakmayacağımı adı gibi biliyor

güvenle alakası oldugunu sanmıyorum. tamamen maddiyatla alakalı.
kreste en azından işini bilen, çocuk dilinden anlayan insanlar var
görümcen veya annen ne kadar bılıyor bakmayı, ya da ne kadar dogur bakabılıyorlar?

kendı paranla istediğin şeyi yapamayacaksan ekonomık özgürlüğün yok demektır bana göre :KK66:
eşinin amacı hem karnım doysun
hem pastam dursun..
ayrca eşin fırsat kolluyor biri eve gelsınde ben de kafam göre takılayım akşamları.

Niye işi biraksin yahu ne sacma cocugu tek başına mi yapti. Bayanlar bile tek annenin sorumlulugu gibi davraniyor. Eşi de elini tasin altina koysun bi zahmet kredi istemiyorsa daha mantikli bir yol bulsun madem. Aylarca aynı evde yaşanmaz görümce de olsa bi de misafir de geliyor. Üstüne de esin kafasina gore davranıyor. Nasıl ikna edeceğin sana bağlı sen tanıyorsun esini canim. Ama ne yap et krese gönder.
sağol canım yorumunu çok beğendim en azından sizler beni anlıyorsunuz eşim bana kendimi öyle suçlu hissettirdiki. Sanki kreşe vermek istemem kötü annelik miş gibi lanse etti üzüldüm

2 yasi kres icin cok kucuk buluyorum. Gorumcenin sana yarattigi bi sorun da yokmus. Gonullu yatili bakici iste millet yatili bakiciya en az 1500 veriyo. Anne olmak fedakarlik cocugu daha 2 yasinda keyfeten krese atmak degil. Ya paraya kiyin bakici tutun ya luksunuzden taviz verip gorumceyi kabul edin.. Bu kadarini da yapamiyosaniz bi daha anne olmayi dusunmeyin bence ya
şuan zaten kreşe veremem madii olarak ben 6 ay sonra düşünüyorum ama eşimle bu konu açılınca ne kadar farklı düşündüğümüzü anladım benim amacım şuan ozamana kadar eşimi güzellikle ikna etmek.. ve asla keyfiyeten kreşe atmek gibi bi durum söz konusu değil.. biz evde birileri varken sürekli tartışıyoruz e iyi ozaman bu durumu kabullenip çocuğumu mutsuz bi ailede mi büyüteyim bu mu annelik?

Ananeye, babaneye, halaya guvenerek mi cocuk yaptiniz..yaparken de dusunmus olmaniz gerekirdi kimin bakacagini. Madem kresi istemiyor esin,ve madem sen de onun akrabalarini evde surekli istemiyorsun, o zaman eve bakici tutacaksin , ha ona da mi yok diyor esin, o zaman calismayacaksin ve sen bakacaksin..baska yolu var mi ? Cocugu evlatlik verin olsun bitsin..

her yoruma açığım ama bi anneye bence bu kadar da acımasız yorumlar yapmayın en azından uslubunuza dikkat edebilirsiniz. evet anneme güvenerek yaptım çocuğu bana o güveni verdi sonradan rahatsızlandı bakamıycak duruma geldi

güvenle alakası oldugunu sanmıyorum. tamamen maddiyatla alakalı.
kreste en azından işini bilen, çocuk dilinden anlayan insanlar var
görümcen veya annen ne kadar bılıyor bakmayı, ya da ne kadar dogur bakabılıyorlar?

kendı paranla istediğin şeyi yapamayacaksan ekonomık özgürlüğün yok demektır bana göre :KK66:
eşinin amacı hem karnım doysun
hem pastam dursun..
ayrca eşin fırsat kolluyor biri eve gelsınde ben de kafam göre takılayım akşamları.
evet tespitlerinde haklısın bencede

Kimseyi çocuk baksın diye evinize almayın. Eşiniz kreşi beğenmeyerek ailesini getirmeyi bahane ediyor gibi,tabi kendide gezebiliyor rahat edemediği !!!için.
Resti çekin,ne demek kreşte iyi bakamıyorlar,çok önemsiyorsa çocuğunu size işten ayrıl sen bak bu süreçte desin.

X